Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!

Борисов няма милост към незаконните обекти по морето
Обновена: 25 юни 2011 22:20 | 25 юни 2011 19:24,
420
Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!
"Слънчев бряг" е като селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия, възмути се Борисов. Снимка: БТА

Незаконните обекти в курорта "Слънчев бряг"  трябва да бъдат  премахнати, категоричен беше премиерът Бойко Борисов в Созопол. Той каза това по повод на разрушаването на басейни в курорта в разгара на туристическия сезон.

„Незаконно строителство премахваме и на язовир "Ивайловград", и на язовир "Искър". А що се отнася за разгара на сезона, сега  му е дошло времето на събаряне. Да са ги махнали собствениците,  когато трябва. Това не са хора, които искат да печелят от  туризъм, това са вредители, затова и отношението ми към тях е  такова”, посочи премиерът. 

Според него най-ценното за един курорт, освен морето и плажа, са археологията, църквите и манастирите, които са много  по-привлекателни за туристите.

Нямам никакво намерение да помирявам съюза на собствениците със „Слънчев бряг” АД, каза Борисов, относно протестите на хотелиерите в курортния комплекс.

„Нямам никакво намерение да ги помирявам по простата причина, че "Слънчев бряг" пpилича на селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия. Ако искат да е курорт, ако искат да е перла, просто трябва да го приведат във вида, в който сега не е. Разбирането между АД-то и хотелиерите минава през махането на гащите и чорапогащниците от алеите, и от всичко това, което се прави”, отсече премиерът.

Борисов и министрите Симеон Дянков и Йвайло  Московски се поклониха пред мощите на Св. Йоан Предтеча, които  бяха пренесени с литийно шествие в обновената църква "Св. св.  Кирил и Методий".

Църквата е обновена със средства, отпуснати от Министерския съвет, както и с дарения. 

"Ние сме типично правителство, което до изборите не дели  кметовете от коя партия са. В Созопол гледаме няколко кандидата. Работя прекрасно и със сегашния кмет Панайот Рейзи", каза  премиерът в отговор на въпрос кой ще е кандидатът за кмет на  ГЕРБ в крайморския град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно така Бойко.Браво смел човек.Най-накрая някой да се опълчи на Червените Барони от Д.С.С А М О Г Е Р Б
327
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този престъпник в центъра на снимката защо не е в затвора? Къде блеят полиция, прокуратура и съд? Май ще излезе прав педалът наркоман Уорлик, че у нас има две правосъдия, щом бандити като тоя в центъра са все още на свобода!
326
7
 
6
 
! Отговори
пак ще вият крадците преди 12 години
Бойко пак настъпи червената мафия...ами то всичко е на комунезите по Сл.Бряг по Влас,Несебър,горе към Златните и т.н.
325
4
 
5
 
! Отговори
демократ преди 12 години
Абе тия медии нормални ли са???? За хептен будали ли ни смятат? Докога ще ни пробутват в 'новините' си тая *** червена Тиква?? Да не е 2009-а, та да си мислят, че номерът им ще минава?
324
1
 
5
 
! Отговори
Митко преди 12 години
А кметът на Пловдив Бойко?И с него ли работиш добре и няма значение от коя партия е?
323
1
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
З29 - УСПЯЛ СИ АМА ДРУГ ПЪТ - за разлика от теб ние смятаме тая държава за родина - тук сме израстнали и харесваме държавата си, тук са били дедите ни и не смятаме да робуваме на западните фашисти - тук смятаме да живеем.
322
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО успелия емигрант-момко,честито успяване където и да си,но защо не си пишеш в сайтоовете на новата си родина и да си живееш прелестния емигрантски живот. Просто не се интересувай от България и българите. Иначе ще излезе,че просто и само ни се хвалиш.
321
1
 
1
 
! Отговори
Bojidar преди 12 години
Iskam da dobavja,che vashite komentari sa jalki i smeshni.....Tova moje da go kaje chovek koito ne e izlizal po daleche ot kalotina,chovek koiti i ideja si najama kak se jiveee v chujbina,samo opjuvate,a kolko ot vas napraviha nesto polojitelno?????Za seljaka narechen (balgarin) trjabva zdravi zakoni i vseki da si poluchava zaslujenoto,balkanskijat mantalitet na seljak,kogato go premahmem mojem da kajem che jiveem v evropa,a za sega sme prosto edini seljaci specialisti po vsichkooooo...
320
0
 
18
 
! Отговори
очевидец преди 12 години
Слънчев бряг бе разсипан от човешка алчност,която в България се съчета с простотия и кич.Уникалните пясъчни дюни -природни образувания,оформяни милиони години бяха разорани,застроени от бетонни общежития по съветски модел.Каймакът на отайката в България са гордите притежатели на тъй-наречените хотели.
319
0
 
8
 
! Отговори
ИВАЙЛО преди 12 години
ДО 329 ей затова останаха само ***,но такива като мен не бягат от проблема ,ами се опитваме да го решиме ,а на теб като не ти е мила БЪЛГАРИЯ недей да даваш акъл по тукашните форуми,ами си ги давай там кадето си ЯСНО ЛИ ТИ Е
318
13
 
5
 
! Отговори
УСПЯЛ ИМИГРАНТИН преди 12 години
Докато едни си чешат езиците, още клавиатурите, други сме си спасили вече кожите, че и тези на нашите семейства. Забравили сме , що е туй ***, що е туй мутра, комунист , даже и Безгрешният Велик Честен и Човеколюбив Бойко сме го забравили. Щял съм да се върна еди коя си година... Хахаха!!! ЩЕ СЕ САМОУБИЯ НО В ТОЯ Л**НЯН *** НЕ СЕ ВРЪЩАМ. Излезте от него бе хора, че вече не усещате как смърди...
317
2
 
2
 
! Отговори
налиискате законност преди 12 години
Атракционите са построени незаконно и е трябвало да бъдат съборени преди месец...В Слънчев бряг хотелиери заровиха басейни, за да ги скрият от строителната дирекция. Атракционите са построени незаконно и е трябвало да бъдат съборени преди месец, предаде бТВ.Маскировката е трябвало да убеди проверяващите, че собствениците на незаконните басейни са ги премахнали доброволно. Измамата лъснала при изненадваща проверка днес. Оказало се, че басейните рязко са изплували от пясъка. Всичко е направено с инженерна точност, без да се запушат системите, които пълнят съораженията с вода.За измамата са връчени общо 8 акта, но собствениците на хотелите, пред които са мистеризоните басейни, казват, че не знаят на кого са.
316
1
 
10
 
! Отговори
revlio преди 12 години
голям *** излезе тоз комунист лъжливна снимката трима некъдърни *** гадни отвратително е да си гаден комунист за едни пари да лъжеш и мажеш да предадеш майка си и баща си да се отречеш от свойте и да ги обиждаш
315
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоз *** ми писна да го слушам. Като е толкова отворен, първо да събори няколко хотела, чак тогава да се перчи. Той тръгнал с чорапите и джапанките на най-дребните риби да се занимава.Както винаги мори най дребните риби , а другарчетата с незаконните хотели ще се направим че лекичко само ще им съборят хотелчетата. Кой ли ти вяврва вече и на тебе.
314
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2020 г. - на всеки кумунис по две *** - едната ше му раната превръзва, другата ше му сабята целува... :)
313
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
323 - Да! Едната е отзад, а с другата си чопка носа! Кой за каквото става!
312
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя новия *** Московски, май си бърка в г..за с едната ръка, с другата си стиска устата , за да не вика и яко е опънал палатката:)))Голям психопат ще дойде:)))
311
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
321Чао! Няма да жалим за никого!Напротив ще се радвам за всеки, който намери по-добър живот, независимо къде!
310
10
 
9
 
! Отговори
до комунистите преди 12 години
Няма нужда да избивате интелигентните хора! Те напускат и без това! Ще си останете само партийни другари и *** в тоя *** на балканите!
309
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само РЗС!