ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров

Българският избирател е търпелив, но не бил мазохист
Обновена: 8 юли 2011 14:53 | 8 юли 2011 14:26,
203
ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров
Снимка: Булфото

ГЕРБ е застрашена от срив като този на НДСВ. Това прогнозира лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в декларация от парламентарната трибуна, с която даде оценка за двете години управление на ГЕРБ.

„Ако политиката в България не се обърне, ако данъчната система не започне да работи за гражданите, а не за едрия капитал, ако не се прекратят договорите с чуждите монополи, които източват парите на България, то сривът на ГЕРБ ще бъде гарантиран така, както стана и с НДСВ“, предупреди Волен Сидеров.

„Това ще го направи не партия "Атака", а българският избирател, който е търпелив, но не е мазохист“, добави той.

Според него в момента състоянието на доходите на българския гражданин е много лошо и това било оценка на Националния статистически институт и на Световната банка.

„Ситуацията в България е лоша за огромната част от населението, за един малък процент тя е добра и може би се подобрява“, отбеляза Сидеров.

Той посочи, че по конституция България е социална държава, а това означава да не бъде разслоена на много бедни и малко богати, а да има баланс на доходи и стандарт на живот сред всички българи.

„Картината далеч не е такава след две години управление на ГЕРБ“, отбеляза Волен Сидеров.

Още по темата
Той подчерта, че "Атака" са дали подкрепата си за правителството с идеята да бъдат доброжелателен партньор, в чиито съвети, наставления ГЕРБ да се вслушва, това обаче не се е случило.

"ГЕРБ ни прие само като една трансмисия, като една патерица, като един инструмент, който ще подкрепя тяхното управление", оплака се Сидеров.

Според него управлението на ГЕРБ е застрашено от провал, ако не отговаря на националните интереси.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Независимо какви грешки Атака направи аз ще гласувам за тях.
175
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров излетя в политиката така стремглаво, че все едно се сбъдна най-съкровения му сън. В предишните години този човек (незавършил журналистика журналист) беше образцов аутсайдер, без сериозно образование (завършил е само техникум по фотография), без особени постижения в живота, но с доста големи амбиции. Бил е години наред безработен, неоценен, без семейство, но явно дълбоко в себе си е вярвал в своята съдба. Писал е книги, за които мнозина твърдят, че са просто компилации на чужди идеи. Писал е и стихове, за които сведущите в поезията твърдят, че са бездарни. Няма да се учудя, ако (подобно на Хитлер) е рисувал и е искал да стане и художник, за да се прехранва поне с картините си. Тези дисонанси са твърде важни за оформянето на душевния му облик. Сидеров е негова противоположност, той е рязък, нервен, говори силно, на митингите крещи и ръкомаха (най-впечатляващ е неговия поздрав с дясна ръка, свита в юмрук), очите му блестят дяволски и излъчват буйство, държи се позьорски и явно обича публичността и славата. Доста е емоционален и дори страстен. Той постоянно въси вежди и има изражението на човек, който гледа в бъдното, едва ли не в отвъдното. Този човек е толкова нервен, че все едно е обърнал гръб на живота. За живота е присъщо веселието, радостта. А Сидеров миналата година посрещна дори вестта за бленуваното влизане в Парламента без да се усмихне и зарадва; посрещна тази вест със свъсени вежди и гневно изражение на лицето. На какво всъщност толкова се гневи Сидеров? Стихотворението започва доста рязко: Срамувам се от майка си и баща си дребни чиновници в редиците на Партията голямата ядачка на души. За да заяви това за родителите си, явно този човек е безкрайно гневен. На какво ли толкова е гневен? На Партията? Така се струва на мнозина, които настояват за антикомунизма на Сидеров. Едва ли е така oбаче .
174
28
 
3
 
! Отговори
Да,но преди 12 години
ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБ
173
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте какви закони бяха приети за да се смачка конкуренцията на малките фирми, че да се установи тотален монопол на *** и Лукойл. Да тези руски групировки и преди ги имаше, но никога до сега те не са се разпореждали така с България. Като гласувате за Бойко, да знаете за кого в действителност гласувате. ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, А НЕ ПО ДУМИТЕ!!!
172
19
 
2
 
! Отговори
Да,но преди 12 години
ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБ
171
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен "Сотир"/дс и Бойко "Буда"/дс са продукт на БКП,които дейно са работили за ДС!
170
9
 
3
 
! Отговори
Воленчо преди 12 години
Що не си мълчиш, белким хората забравят, че си с умствена недостатъчност!
169
3
 
7
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
Волене, стига си демагогствал и лъгал народа! Това че ГЕРБ е еднолична партия на олигарха Бойко Борисов и баба го знае. Но я кажи ти *** сине защо вече няколко вота на недоверие го защитаваш? За това ли ние българските патриоти ти гласувахме доверие? Какво ми говориш за едрия капитал, нима единствената твоя гнусна цел не е забогатяване? За това ли подведе избирателите, за да пълниш сметките на офшорните си фирми? За такива като теб Ботев е казал- Патриот е, душа дава, но не свойта душа, а на на
168
3
 
12
 
! Отговори
някой преди 12 години
Сидера е напълно прав за всичко, което е казал тук.... ама не само ГЕРБ се срива. и Атака няма да стигне доникъде. но това не е причина думите му да останат нечути. всичко казано е вярно.
167
3
 
6
 
! Отговори
Гецо преди 12 години
Ба присмял се хърба на щърба...ей туйто...кратко у лаконично.ГЕРБ се срива...ВЕРНО...а АТАКА...като ракета към космоса...и така докато изчезне от хоризонта.
166
4
 
14
 
! Отговори
ЗАЩО..? преди 12 години
КУНЕВА СЕ ПРОДАДЕ ЗА 4 МЛН .,ЗА ДА СПРЕ АЕЦ-А В БГ !
165
3
 
12
 
! Отговори
СИМПАТИЗАНТ,не бивш преди 12 години
Още от създаването на АТАКА по време на всички избори в които е участвувала П.П. неизменно съм бил застъпник за съшата... Сега съм поканен и за член на изборна комисия от квотата на ПП АТАКА ! Именно и за това призовавам г-н Сидеров да събере смелост, и да направи необходимото , за да спаси постигнатото до преди две години.... Според мене,последните две години са черни за АТАКА!
164
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сигурно
163
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП атакува по всички флангове чрез проектите си ДПС, РЗС и Атака. Досега Атака бяха в ролята на внедрен агент, но се издъниха, скараха се с ГЕРБ и вече няма смисъл да се крият.
162
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе не знам дали се срива, но аз ще гласувам за ГЕРБ. За първи път нещо се прави в тая страна, за първи път нещо се раздвижи и за първи път комунистите са паникьосани, това е достатъчно за мен :))))))))))))))))))))))
161
4
 
10
 
! Отговори
СИМПАТИЗАНТ,не бивш преди 12 години
ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди СидеровДа, ГЕРБ се срива като НДСВ , което са мене е радващо, защото те са вредни за България!Опасявам се обаче, че и АТАКА се срива като ГЕРБ, за което искрено съжалявам и се ядосвам ! Още веднаж помислете, не е ли по-добре да си признаете грешката, и всички да тръгнем отново напред... Кажи ми баьо моите грешки и аз да ти кажа......
160
10
 
11
 
! Отговори
просто, преди 12 години
Бойко му спря парите ,и Сидеров търси от друго място !"АТАКА " СА ПЛАТЕНИ ,КОЙТО ПЛАЩА СА С НЕГО !
159
2
 
8
 
! Отговори
СИМПАТИЗАНТ,не бивш преди 12 години
"Той подчерта,че"Атака"са дали подкрепата си за правителството с идеята да бъдат доброжелателен партньор, в чиито съвети,наставления ГЕРБ да се вслушва,това обаче не се е случило." Г-н Сидеров !Не е реално,две години всички ние да виждаме негативите в управлението на ГЕРБ,и само Вие да го подкрепяте БЕЗРЕЗЕРВНО!Защо?Та не виждахте ли че по този начин губехте не само огромен брой симпатизанти, но и мн.голяма част от членската си маса?Спасението...посипете си главата с пепел и се извинете
158
4
 
4
 
! Отговори
лопата преди 12 години
така е . разбра че герб си отива и обърна кросното, ама късно.безполезни акции за да си вдигне рейтинга но хората го разбраха/изключвам наивниците, които все още поддържат гроб и атака-те са много малко и ще стават все по-малко/.за едно е прав-атака си заминава преди гроб.
157
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен обича България и българите изкарват го луд, а тия дето уж са нормални вижте докъди ви докараха робско племе овце