ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров

Българският избирател е търпелив, но не бил мазохист
Обновена: 8 юли 2011 14:53 | 8 юли 2011 14:26,
203
ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди Сидеров
Снимка: Булфото

ГЕРБ е застрашена от срив като този на НДСВ. Това прогнозира лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в декларация от парламентарната трибуна, с която даде оценка за двете години управление на ГЕРБ.

„Ако политиката в България не се обърне, ако данъчната система не започне да работи за гражданите, а не за едрия капитал, ако не се прекратят договорите с чуждите монополи, които източват парите на България, то сривът на ГЕРБ ще бъде гарантиран така, както стана и с НДСВ“, предупреди Волен Сидеров.

„Това ще го направи не партия "Атака", а българският избирател, който е търпелив, но не е мазохист“, добави той.

Според него в момента състоянието на доходите на българския гражданин е много лошо и това било оценка на Националния статистически институт и на Световната банка.

„Ситуацията в България е лоша за огромната част от населението, за един малък процент тя е добра и може би се подобрява“, отбеляза Сидеров.

Той посочи, че по конституция България е социална държава, а това означава да не бъде разслоена на много бедни и малко богати, а да има баланс на доходи и стандарт на живот сред всички българи.

„Картината далеч не е такава след две години управление на ГЕРБ“, отбеляза Волен Сидеров.

Още по темата
Той подчерта, че "Атака" са дали подкрепата си за правителството с идеята да бъдат доброжелателен партньор, в чиито съвети, наставления ГЕРБ да се вслушва, това обаче не се е случило.

"ГЕРБ ни прие само като една трансмисия, като една патерица, като един инструмент, който ще подкрепя тяхното управление", оплака се Сидеров.

Според него управлението на ГЕРБ е застрашено от провал, ако не отговаря на националните интереси.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ се срива? Надежди говежди!
135
2
 
15
 
! Отговори
те това е баце преди 12 години
хихихи,който не можел да краде бил против ГРОБ,хихихи аре бее кучета ,я помислете ЩОМ не се краде що се нема пари ве,2г са на власт и сичко умре,а,Предните крадяха и имаха излишък и резерв 8 милярда,ЗНАЧИ ГРОБ?ГРАБ крадат за последнооо,и след 2год аре чао *** мръсни/народа/и кой от къде,честито Герберчета :)))
134
3
 
7
 
! Отговори
Кутев и др.Петков преди 12 години
Добре се справя Воленчо другари.
133
0
 
6
 
! Отговори
учуден преди 12 години
Обявилата се за непартийна кандидатка, която ще разчита на добролни дарения от гражданите в своя полза, в момента се договаря с Ахмед Доган за подкрепа на ДПС на кандидатурата и.
132
10
 
6
 
! Отговори
Ivan Ivanov преди 12 години
Спряха кражбите и довчерашните върли противници станах съюзниц срещу ГЕРБ. Просто да не повярваш- в анти-ГЕРБ лагера комуистически *** ли няма(БСП), ислямисти терористи(ДПС), фашисти(АТАКА) и естествено водача на новата шайка- Мафията. Явно си мислят че ние българите пасем трева- верно е, че не сме доволни от ГЕРБ, но ако гореспомената пасмина е алтернатива на сегашните управляващи, следващото правителство пак ще е на ГЕРБ
131
1
 
10
 
! Отговори
1234 преди 12 години
ATAKA E NAI IZMISLENATA PARTIIA ,SAMO NENORMALNICI SRAM I POZOR ZA BUL........
130
0
 
4
 
! Отговори
u4indolskiq skopec преди 12 години
MNENIETO NA EDIN DRUG LUD.
129
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ха ха Я пак. Че Сидеров кога е управлявал че да краде бе. Ааа да забравих че защитната реакция на крадеца е да вика дръжте крадеца.
128
6
 
10
 
! Отговори
Браво бе Сидере преди 12 години
Хората не са глупави бе Волене бе..!Всички опозиционери сте против Бойко.А защо!??? Ние знаем,защо.Не можете да крадете.
127
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който не може да краде,иска оставката на ГЕРБ.
126
0
 
2
 
! Отговори
DO 121 преди 12 години
QVNO TE E PODGONILA VE4E SKLEROZATA?OT VREME NA VREME GLEDAI ZA KAKVO SE PI6E TUK.VZEMI SI HAPOVETE I LQGAI V KENEFA OTKADETO SI IZPALZQL
125
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм добре.Аз съм на доилката магистрали.
124
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано гербавото правителство да е последния проект на ДС(БКП)БСП!АМИН!
123
5
 
6
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
Националисти(Атака), Ислямисти(ДПС), комунисти (БСП) и мафията ръка за ръка, тръгнаха задружно да събарят правителството на ГЕРБ. Че хората на Борисов не се справят със ситуация е пределно ясно, но явно са объркали тотално нечии сметки. Ако до другите избори Синята Коалиция не изрита Костов, пак ще се гласува за ГЕРБ.
122
1
 
5
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
парите обединяват хората :)
121
1
 
1
 
! Отговори
до 110 от буй хай преди 12 години
И ти си от същия ***, да те *** в мършата проста. Може и да не искаш, ама генчетата си ги носиш. Некъде по света те клатят мощно без вазелин, *** от срама да изревеш тука, колко ти е съдран дирника, псуваш , та белким ти олекне. Себе си, демек да успокоиш. Аре беж у лево, дето си ти е местото. Па ти и тича розовкото.Аман от предатели сек`ви. Ай сиктир!!!
120
1
 
2
 
! Отговори
DO 115 преди 12 години
RADI AZ PAK SI SPOMNQM ZA EDNI SEMEINI FONDACII,ZA PODARENI PREDPRIQTIQ,ZA DALGATA RAKA NA NSBOP TOGAVA ZA POLITI4ESKITE MU PROTIVNICI.ZA VUI4O VANIO KOITO NE POJELA DA SI KAJE I NAKRAQ ZA CIGANINA KOSTOV KOITO SASIPA SINQTA IDEQ.ZA 4OVEKA KOITO SEDE6E NA KRAGLATA MASA ZAEDNO S KOMUNISTITE.KATO TOLKOVA TI HARESVA VZEMI SI GO U VAS .ZA EDIN MESEC 6TE MOJE DA OBIKOLI VSI4KITE SI PODRAJNICI 6TOTO STE SAMO OKOLO 30 40VEKA ZABLUDENI OT KRADENE.
119
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕН Е ЛУД *** ЗА ПАНДИЗА С *** ГЕЙОВЕ
118
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премиерът Бойко Борисов дава точно по 1000 лв. на месец за своя орел Калин, който осинови през 2006 година. Скандално направи сметка колко струва на министър-председателя удоволствието да притежава свое собствено пернато вСофийския зоопарк. Още когато взе грабливата птица под свое командване, Бойко направи ремонт на клетката за 10 000 лв. Тази година пък той построи изцяло нов дом за Калин, за който се бръкна официално с 40 бона.Отделно, премиерът дава и по 150 лв. на месец за храна. Орелът се храни с близо килограм конско, заешко или пилешко месо на ден. Това означава, че за тези 5 години Бойко се е бръкнал с 10 бона само за манджата на птицата. В замяна Борисов има привилегията името му да бъде изписано на специална табела пред клетката на скалния орел. Впечатление обаче прави груба правописна грешка в надписа. Думата министър-председател е изписана без тире. Самият министър-председател идва по няколко пъти в годината за да наглежда любимеца си. Той се запозна с него за първи път през лятото на 2006 година, когато му бе подарен за 47-ия му рожден ден. Тогава от управата на зоопарка се шегуваха, че птицата е точно като Бойко знае кога и къде да клъвне. Лично премиерът кръсти питомеца си Калин по името на първия български игрален филм Калин Орела. Продукцията е създаденапрез 1950 г. по едноименната пиеса на Никола Икономов.Любопитното е, че от тази година специалистите упорито се опитват да създадат поколение от Калин. Те дори бяха уредили красива женска в клетката му, но малки орлета така и не се появиха. Чешити коментират, че най-вероятно Бойковият орел ще се окаже ялов. В момента в Софийския зоопарк има общо 3 двойки скални орли.Орелът обаче далеч не е единственото животно в зоопарка, което е собственост на Борисов. Той е взел под голямото си крило и лъвовете. Официално Бойко Борисов е собственик на животните Славчо и Стефани. Партия ГЕРБ пък е осиновител на други два лъва малките Калиман и Косара. Част от тези 40 хил. лв., които Бойко бе отпуснал за ремонта тази година, отишли за реконструкция и модернизиране на лъвския дом. Освен това премиерът сам закупил специални паници за храната, за водата и за аранжировката на клетките.
117
8
 
8
 
! Отговори
Браво Боцко преди 12 години
Смятайте хора!!!!!!!Щом и Атака взеха да реват срещу Бойко... смятайте,че далаверите и кражбите от 90-те.са спрени окончателно