Станишев писа пет реда на Борисов

Иска доказателства, че ще има завод за боклука на София
Обновена: 11 юли 2011 16:30 | 11 юли 2011 16:30,
220
Станишев писа пет реда на Борисов
БСП символично откри завода за боклук на София. 5.06.2011 г. Снимка: БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев е изпратил писмо до премиера Борисов, с което иска кореспонденцията и подписаните документи с Брюксел за строежа на завода за боклука в столицата.

Писмото си лидерът е разпратил и до медиите. То започва с цитат от публикуваната стенограма на последното заседание на Министерския съвет от 6.07.2011 г.

„..научавам, че сте казали следното: „Между другото, където Станишев ходи да бере китки за завода за отпадъци, сега му пратете апликационната форма, че повече няма къде да бере китки. Там ще са заводът и депото”.

Още по темата
Затова лидерът на червените иска да му бъдат предоставени не само апликационната фирма по проекта „Изграждане на интегрирана система от съоръжения за третиране на битови отпадъци на Столична община”, заплатените суми по разработването й, но и нейните варианти и съпътстващите ги анализи, бележки и препоръки от страна на Европейската комисия (ЕК).

Станишев иска достъп и до цялата кореспонденция между България и ЕК, както и раходите, направени във връзка с проекта и всички дейности, които са финансирани досега по него.

Червеният лидер обяснява на Борисов – така „ще мога да съпоставя онова, което сте искали да строите, и това, което надявам се ще се строи в края на краищата“.

Бившият премиер изразява надежда вече да има яснота „относно целия проект, а не само за отделни части“.

Писмото до Борисов завършва с думите: "Вярвам, че предоставената информация ще ми помогне да разбера защо след като през пролетта на 2009 година обявихте, че след 15 месеца ще има завод, и до ден-днешен там е поляна".

Заводът за боклук на столицата не за първи път е част от политическите престрелки между червените и ГЕРБ.

Преди повече от месец в присъствието на лидера на левицата кандидат-кметът за София Георги Кадиев "преряза лентата" на непостроения завод за преработка на отпадъците в местността Садината до с. Яна.

Пред макета на обещания проект от БСП се бяха подготвили с хляб и сол, а ромски оркестър припяваше рефрена: "Щях да работя тук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
6
 
10
 
! Отговори
gb преди 12 години
SERGEI4O NAI DOBRE DA NAPRAVISCH EDNA *** NA BORISOV DA TI IZPRAVI ZABETATA
183
5
 
16
 
! Отговори
a3 преди 12 години
Ей Станишка спри са с тез коментари... ти ко напраи през тез години кат беше премиер само кради и кради. Когато бъде построен завода ти ще бъдеш първия *** който ще мине през него... П*д*раст !!!
182
9
 
5
 
! Отговори
Последни новини преди 12 години
Последна новина! Сергей Станишев и Бойко Борисов са се сдобрили и публикуват общо писмо до матриала: - Ние вече над 20 години практикуваме този занаят натрупване на капитал и манипулация на властта. Затова уж се караме, в действителност се разбираме много добре! В това отношение никой не може да ни съперничи. Вие нямате пари. Нито своя власт. Няма и да имате, няма и да ви позволим!Ние безкрайно ви мразим! Тази ненавист ни дава сили да ви се усмихваме мило, да печелим вашето доверие и да ви ръководим, демонстрирайки загриженост за вас и вашите деца, за бъдещите ви внуци и правнуци, които така и няма да се родят.Засега главното е да се задържим поне още 2-3 години. Ще разложим младежта и ще погубим нацията. Това е наш девиз! Ние ще лишим обществото от младеж, като я разложим със секс, рок, насилие, алкохол, пушене и наркотици, т.е. ще лишим вашето общество от бъдеще. Ние ще ударим по семейството, ще го разрушим, ще съкратим раждаемостта. Хитлер е бил глупаво момченце. Той е действал направо, открито. Оставил е кървави следи. Ние действаме много по-хитро: не оставяме следи. Не се е родил. Няма виновни. От затворите ще пускаме углавните престъпници, за да има повече убийства, грабежи и нестабилност в обществото.
181
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
..научавам, че сте казали следното..." Станишев, Станишев, и ти се мислиш за умен и образован. казаЛ, не казали. Учтивата форма не значи и множествено число... Честно, вече като видя някоя грешка такава и се ядосвам и спирам да чета новината/изявлението или каквото е там...
180
4
 
20
 
! Отговори
мъжката секретарка преди 12 години
5-те реда на Сергей:"Бойко,много ми се ще,ама ме е срам,щото нали и за баща на Диария ме изтипосаха ония,на Антошка "мисионерите хахави",да ти река,че те харесвам още от малък.Още от момента,когат' ми връза алената връзка на Пионерче,до кат' вардеше на Тато задницата,та чак до кат' я не оста'и оная поразница,Карагьозовата-Цветелина-все съм ти фен,ама ти мен не не"ашладиса" яката,ми все ми одиш мачлета да риташ с ония *** у Банкя,или на тенис да ми се потиш-за имидж ли,за що ли?"
179
0
 
4
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
VIDELA ZABATA CHE KOVAT KONIA TA I TIA SI DIGNALA KRAKA
178
0
 
6
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
EI SERGOOO ZA KVO ODIM S TAA NOZICA BE NALI PARITE SI GI RAZDADOHME BE
177
0
 
2
 
! Отговори
нина преди 12 години
питамзапочвам тема до сега кой отговаря за *** в тнръбич
176
1
 
5
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
OTIVAME PO ANADOLA S TIA NOZICI DA PRAVIM SIUNETI ZASOT SME BSP
175
2
 
7
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Много висе иска да има завод за *** но не бързаите толкова ще има място и за вас макар че сте много
174
1
 
8
 
! Отговори
Браво преди 12 години
Значи хамстера е понаучил български. А грешки имало ли е ?
173
0
 
5
 
! Отговори
до 172 и 173 преди 12 години
Пенев, кога стана Паскалев бе? Има-няма 3 минути, колкото да набереш поредната диариа :)))
172
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ГЕЙОВЕ в този форум!Много Ви се иска да сте гейове, а?Вие не сте гейове , а прости ***!***!
171
0
 
21
 
! Отговори
дедовия преди 12 години
- Така си е,като си обърнал "изхода" си на 'вход", ша та пляскат по гъзерите пришкави *** от ДПС,во главе с пезевенга Доган...де,гиди и педерасче недосукало мъжките *** - реди се на генерала пурата да гепи?! А честито на всите червени алаброси,начело с оня *** - Антошката Кутевия,мърляча му селски.И оня,грознавия - Азер Меликов - бившето гадже на "шефа",но и бивш шеф на "Информационно обслужване" - да го духат на Герберите,докато му намалеят цените,че БКП са в криза с кинтите днеска.
170
16
 
6
 
! Отговори
Паскалев преди 12 години
Пак ли ще се оставим предизборно да ни лъжат ББ и ЙФ, как ще ни отърват от *** и как ще ни построят завод за преработка на битови отпадъци. До кога , братя българи ще си траем.
169
16
 
6
 
! Отговори
Пенев преди 12 години
Кога в тези форуми ще почнат да пишат и умни хора, а не само изпълнени с омраза зомбита. Пътят по кото вървим всички ще ни заведе в помийната яма на ББ, щом като на черното казваме бяло и обратно. Повече доброта и реализъм, това ни трябва уважаеми българи, а не отрицание на всяка цена.
168
9
 
2
 
! Отговори
до 164 преди 12 години
А ти си си един ГОЛЯМ ГОЛЯМ *** и нищо не разбираш от политика.
167
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
sergei sme6nika
166
3
 
20
 
! Отговори
Фен от Село преди 12 години
Димитровската пионерска организация Септемврийче -Яко!!!
165
3
 
29
 
! Отговори
www преди 12 години
Г-н СерГЕЙ колко години бяхте на власт - тогава нямаше ли *** - ами нали всички червени сте такива ;;;;;