Цветанов видя доклада на ЕК като умерено позитивен

Оценката за България в него била обективна
Обновена: 20 юли 2011 14:39 | 20 юли 2011 14:23,
151
Цветанов видя доклада на ЕК като умерено позитивен
Снимка: архив, БТА

Евродокладът е обективен и такъв, какъвто сме го очаквали през последните четири години. Това каза в Кюстендил вътрешният министър Цветан Цветанов.

"Лично за мен е умерено позитивен, защото се констатира ясно политическата воля за реформите, които се осъществяват през последните две години", отбеляза вътрешният министър.

"Препоръката е да продължим реформите в съдебната система и, разбира се, по-бързото приключване на всичко това, което е свързано с бързото правораздаване", посочи Цветанов.

Още по темата

"За мен е изключително важно и удовлетворително, че се отбелязват реформите в полицията и също така оперативната връзка между оперативните звена и Криминална полиция", допълни министърът.

По повод това, че критиките са основно към България, а не към Румъния, Цветан Цветанов посочи, че миналата година Румъния е получила доста по-лош доклад.

"Днес можем да отчетем, че Румъния и България са на ниво, което по някакъв начин очертава по-добра перспектива и за двете страни", смята Цветанов.

"Това, което трябва да бъде анализирано и от съда, и от ръководителите на съдебната система, е действително да могат да се прилагат съдебни практики и да се анализира защо пропуските са налице, при положение че 20 години казваме, че нашата независима съдебна система ще може сама да се оправи и да се реформира по начин, по който да съответства на всички европейски правни системи", каза още министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
16
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
цветанов отивай на съд не при нас а в китай
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kriqt se k......a mrasni kakvo si mislqt kato pia za gramadnaa kratuna 4e 6egi nad4ete li i te stada kato drugite ama dase podmaja na tapiq nai tapiq BOKO TIKVATA GAMADNA
51
1
 
17
 
! Отговори
докога ще ги търпим преди 12 години
ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО НЕГРАМОТНИ МУТРИ ВИНЕТУ И ФИЗКУЛТУРНИЦИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА И МВР,КАКТО И МЕЖДУНАРОДНИ АВАНТЮРИСТИ ФИНАНСИТЕ.СЕГА ПЪК КРИЯТ И ДЕБАТИТЕ ПО ВОТА,ЩОТО НЯМА С КАКВО ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ ТОТАЛНАТА СИ ПРОСТОТИЯ,НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И ПЪЛЕН ПРОВАЛ.КАКВА ДЪРЖАВА!МАФИЯТА Е СТИСНАЛА ЗА ГУШАТА И ДЪРЖАВАТА,И БИЗНЕСА,И ИНСТИТУЦИИТЕ И ВСИЧКО СЕ ПРОВАЛЯ ТОТАЛНО.МУТРИТЕ ОБАЧЕ ПАЗАРУВАТ КМЕТОВЕ,ПАРАДИРАТ С ОХОЛСТВОТО СИ,А ТЪПИЯ НАРОД ПОДСМЪРЧАМЕ,А ТЕ СЕ ГАВРЯТ НАС.ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТИЯ ***
50
0
 
15
 
! Отговори
а стига бе преди 12 години
...а стига бе , та в този доклад сразяват тотално БГ - не справяне с корупция,престъпност и слаба съдебна система - а тоя пък умерено позитивна ...това е все едно да *** жена ти и ти да си умерено позитивен ... ЦИРК
49
0
 
24
 
! Отговори
123 преди 12 години
Някой пък намериха Цецо за умерено ***:)
48
0
 
21
 
! Отговори
гражданин данъкоплат преди 12 години
Аз пък видях доклада меко казано негативен!
47
0
 
6
 
! Отговори
акуд преди 12 години
за съдебната система голямата престъпност е като голяма златна мина. има престъпници има големи ХОНОРАРИ
46
0
 
17
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
вашия бат бойко лъжи като живков.били сте по добре от всички в европа.
45
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Незнам Цветанов *** и Бойко амфетамина какви очила слагат, когато четат, но положението на България от 2г. насам хич не е розово.
44
1
 
17
 
! Отговори
Nerealen преди 12 години
Що сегашния доклад е по-добър за Румъния? Щото миналата година ние бяхме по-добре!!! *** отговора, ама какво да се очаква от папкоразносвач!
43
1
 
12
 
! Отговори
--- преди 12 години
Еееее значиии, тия прости европейци пак са писали някакви неща преди да съгласуват с Тиквун и физкултурника. Не им вярвайте, те не разбират, БГ цъфти и процъфтява, все пак щом цуци така казва......той нали е консултант по някои въпроси, не може да не му се вярва:))))
42
1
 
5
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
що съкращавате армията бе ***.вие никакава армия нямате.беѝ проблем ще ви превземат
41
1
 
15
 
! Отговори
?! преди 12 години
На тая снима Бойко май се пъне като с едноседмичен запек!Дали нема да се облекчат най сетне, в Софийския затвор, тези двамата, даже ще им помогнат, ще им разширят изходите!
40
0
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
До 33Напълно съм съгласен с теб. То като погледнеш и на снимката как са се подредили мутра, физкултурник, милиционер, мутра, милиционер и ...т.н. работата е ясна. От нас зависи дали можем да търпим още техните безкрайните и нагли простотии. Между другото, какво стана с проверките на доходите на тъста на Цвъцко, май се позамаза работата.
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Благодарете на Б.Борисов, благодарете на Б.Борисов
38
0
 
14
 
! Отговори
цецо,не съчинявай преди 12 години
КАТО ИМАМЕ ПРЕДВИД ВЪПИЮЩАТА ПРОСТОТИЯ ЦВЕТАНОВА И БОКОВА, БЕЗКРАЙНИЯ НАРЦИСИЗЪМ НА ТИКВАТА-САМО ТЕ ВИЖДАТ,КОЛКО СА ВЕЛИКИ,КОГАТО НА ВСИЧКИ ВКЛ. И НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ Е ЯСЕН ТОТАЛНИЯТ ИМ ПРОВАЛ.ВСЪЩНОСТ БОРИСОВ Е ГОЛ,АМА СЪВСЕМ И САМО ТОЙ И ФИЗКУЛТУРНИКА СЕ ВИЖДАТ В БЛЕСТЯЩИ ОДЕЖДИ.ХАЙДЕ-ЦЕЦО ДА ВЪРВИ С УОРЛИК В ЩАТИТЕ,КАТО ТОЛКОВА МУ СЕ ХАРЕСВА,А ТИКВАТА КЪДЕТО МУ ВИДЯТ ОЧИТЕ,НО ПО-ДАЛЕЧ ОТ НАС.И ПРОСТИЯ ВИФАДЖИЯ ДА СПРЕ ДА НИ ОБЯСНЯВА.ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ ТОТАЛНАТА МУ БЕЗПОМОЩНОСТ И ПРОСТОТИЯ
37
0
 
22
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 12 години
Тоя е *** като американски каубой от Южна Дакота!И си мисли че ние сме като него!Ей, мат'ряла, гле'й кво напра'ихте бе майна, гле'й кой ни е Шеф на МВР-то и К'ва Тиква недопечена е неговия Шеф!
36
2
 
15
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
бойко бил изпреварил нас германия.тоя луд ли е.къде му е икономиката.
35
1
 
13
 
! Отговори
eee преди 12 години
Хайде сега ако може тиквочът да звънне тук-там, че да попроменят доклада в полза на краля-слънце-дюнер.
34
1
 
22
 
! Отговори
Крачун преди 12 години
От ЕК ни казват, че чашата е наполовина празна, а наш Цуци ни убеждава, че е наполовина пълна. Само ние долу в низините знаем, че чашата е абсалютно празна.