А защо не? Светльо от Хиподил кандидат-президент

Все още няма решение на ЦИК за регистрацията му
Обновена: 23 авг 2011 14:44 | 23 авг 2011 13:55,
263
А защо не? Светльо от Хиподил кандидат-президент
Снимка: Булфото

Няма лъжа, няма измама! Светльо Витков се кандидатира за президент, съобщиха от ЦИК.

Той е издигнат от инициативен комитет на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги. Комитетът е 21 души.

За вицепрезидент на Светльо е предложен Венцислав Мицов от рок бандата "Светльо&The Legends".

Все още обаче няма решение на ЦИК за регистрацията му.

Лична информация:

"Слоганът на предизборната ми кампания е: "А защо не?" Нима съм по-грозен, по-тъп или по-беден от всички кандидат-президенти у нас през последните 20 г.? Политиката влезе в територията на шоубизнеса, така че не виждам защо един шоумен да не стане президент", пише в страницата си във Facebook Светльо.

Лични интереси:

"Аз искам да бъда държавна глава. Първо - защото съм държавен, и второ – имам хубава глава. Поне така казва мама. Отделно от това, не ми харесва новогодишната реч и други речи. Смятам, че не е прилично да държиш 5 мин накрак хора с шампанско в ръка, защото то се разгазирва!"

Още по темата

Светльо е вторият певец, който ще се бори за "Дондуков" 2. Сред кандидатите, но за вицепрезидент, издигнат от инициативен комитет, е и джаз певицата Камелия Тодорова. Тя е в двойка с детектива Димитър Куцаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
1
 
1
 
! Отговори
do Men преди 12 години
...NiLo e zalozhila strap kolana i mu go izbutva na VaBo, che grehomera mu e uvisnal na 18:30 ....porednata zhertva zhal mi e za nego....Svetlio prezident!
242
2
 
10
 
! Отговори
ДА! ДА ! ДА ! преди 12 години
СВЕТЛЪО ВИТКОВ ПРЕЗИДЕНТ !!!
241
0
 
5
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Абе някой да знае какво става с Николета Лозанова и Ва Бо, щото от 2 дни вече никъде нищо не намирам и съм сериозно притеснен за тия двамата хубавци. Сериозно съм загрижен дали Николета се е изакала тази сутрин хубаво и дали Валери си е измил дръндела със интимен гел или със течен *** ? Някой знае ли ?
240
8
 
4
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Само този *** ли се е кандидатирал? Чудно ми е как и Азис не се е сетил за това.Майко Българио....qwo vadis!
239
3
 
3
 
! Отговори
до 242 преди 12 години
То не започва и не свършва света само с Боко "бе". Не си се поинтересувал, не си разбрал кой с какво образование е и с какво се е занимавал до този момент.Или викаш:"Дай Боко като е пожарникар, сега да си вземем "шоумен", кво пречи.Следващият може да е стриптизьор, нали предишният е бил певец".Но какво да обяснявам на стадото. Оправяйте се, то е ясно, че пак ще пищите кой сте избрали.*** глава зарива, но ако имаш два *** поне нищо не може да ти се затрие.Така че няма за какво да се притеснявате
238
3
 
4
 
! Отговори
ннс преди 12 години
след като бб е премиер що да не е светльо президент..та каквато държавата,такива е управляващите-пародия
237
0
 
0
 
! Отговори
*** преди 12 години
Ами като е тъй, няма да им гласуваме.245, за лошите схванах кои са, кажи за добрите!
236
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Издигането на Светльо Хиподилски за президент от АПТИУ е първоаприлска шегаСряда, 24 Август 2011 14:43Е-мейл Печат ПДФ Разпространяваната от някои медии информация, че кандидата за президент Светльо Витков е издигнат от инициативен комитет на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги (АПТИУ), не отговаря на истината. Подобен анонс беше направен от АПТИУ в денят на шегата 1 април. Но явно някой не разбира от шега. АПТИУ се бори за интересите на потребителите и тази кауза защитава. Кандидатирането на отделни личности, е тяхно конституционно право, но не е свързано по никакъв начин с нашета организация. В предстоящите избори това едва ли ще е последния случай на информация, разминаваща се с реалностите.Янаки Ганчев, Председател на АПТИУ sofia-press
235
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чрез него комунистите ще отклонят гласове и ще са доволни,той ще си вземе някоя пара за шоуто,а вие всички ще го духате,защото отново комунистите ще командват.Мееее-еее-ммееее
234
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дали имате мозък всички, а?Толкова ли не виждате, какво се случва? Ще вземе гласове от младите оттегчени хора, които няма вместо това да гласуват за някоя нормална кандидатура, а в същото време хардлайн електората от баби и малцинствени елементи от гетата ще гласуват 99% и ще изберат който искат лошите. После да не плачете, че сте гласували за някъв *** музикант, решил да си прави ПР, а в следващите 4г. президент ви е новият Гоце
233
3
 
11
 
! Отговори
blabla преди 12 години
Има моя глас. И без това длъжността президент е стабилно безсмислена, загуба на пари.
232
4
 
12
 
! Отговори
Венци преди 12 години
Ами то в ***-Мутростан-Чалгария, с тоя *** народ и магаре може да стане президент.Не виждам защо Светльо да не може да стане. По-умен е от цялата малограмотна шайка ГЕРБ.
231
3
 
9
 
! Отговори
PPP до 240 преди 12 години
Кои са образованите ни хора в парламента бе? Боко тиквата е с средно образование пожарна какво говоримикар и охрана... За какво говорим тогава? Светльо поне е издал 2-3 книги негови.
230
9
 
4
 
! Отговори
maxim преди 12 години
kude si trugnal puk ti nevzra4no samozabravilo se su6tetvo
229
7
 
3
 
! Отговори
до 235 преди 12 години
Ок, ти си имаш доводи, но няма да стане с такива хора. Шансът са (подчертавам пак) образованите хора, да не говорим за законодателната власт. Не, че и това е гаранция, но колкото и да се изтъква, че функциите на президента са само представителни не е точно така. Затова и в момента "борбата е безмилостно жестока". Това е да го кажем стратегическа позиция и далеч не е без значение кой ще я заеме. Управлението не е за всеки, трябват знания и умения. Опитът се трупа, но трябва база.
228
18
 
7
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
Само този *** не се беше кандидатирал за президент, ама.. видяла жабата, че подковават вола, та и тя вдигнала крака.
227
2
 
21
 
! Отговори
поля преди 12 години
повечето хора обичат светльо. Дали се е замислял че прекрачи ли политиката, ще го залива денонощна омраза помия жълти измислици и *** коментари.
226
3
 
8
 
! Отговори
*** преди 12 години
Нищо няма да им покаже, нищо, освен ако не ги разклати здраво, т.е. не стигне до балотаж. Иначе ние ще се смеем и те ще се смеят, само дето те ще се смеят последни. Защо да не може Светльо да спечели? Защо не? Много е просто, трябва ни просто осъзнаване - всеки да гласува според интересите си; за тях да си гласува клиентелата им, а за Светльо - публиката.
225
16
 
8
 
! Отговори
Joro преди 12 години
Чисто и просто "някой" иска да си дигне позападналия рейтинг!
224
2
 
9
 
! Отговори
do 234 преди 12 години
Нееее, Боко е в политиката от доста време, малко задкулисно, но ръцете му са оцапани отдавна. Той никога не е бил човек от народа, нищо, че говори диалектно и мляска. Аз знам че Светльо няма да спечели, но наистина се надявам да покаже, че имаме нужда най-сетне нещо да се промени. Да видят онези горе, че като се гаврят така следващите избори може да ги вземе някой наистина сладкодумен и наистина психопат! пък и алтернатива на тези избори няма - старите маймуни със старите лъжи