ГЕРБ връщал чл. 1 на Живковата конституция!

Сините възмутени от намеса на управляващите върху пътната агенция
Обновена: 1 сеп 2011 14:31 | 1 сеп 2011 13:11,
230
ГЕРБ връщал чл. 1 на Живковата конституция!
Ваньо Шарков. Снимка: Булфото

ГЕРБ връща член 1 от Живковата конституция, алармираха от Синята коалиция.

Сините заявиха, че проекти за ремонт на пътни участъци на Областно пътно управление във Велико Търново са съгласувани с координатора на ГЕРБ в града.

„Има пряко политическо вмешателство в държавните органи, каквото никога не е имало“, възмути се депутатът от ДСБ Иван Иванов.

От коалицията предоставиха на журналистите документи от директора на областното управление до Агенция "Пътна инфраструктура", в които е посочено, че предложението за включване на участъци от републиканската пътна мрежа за проектиране през 2011 г. е съгласувано с областния координатор на ГЕРБ и е одобрено от областния управител.

„Искам официално да обявя, че член 1 от конституцията от Живково време вече е възстановен. Само името на партията с водещата роля е променено”, заяви Ваньо Шарков от СДС.

Синята коалиция настоява незабавно да бъдат уволнени дисциплинарно всички замесени в този случай длъжностни лица.

"Това, което ви представяме, изисква действия от страна на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и на премиера Бойко Борисов“, каза депутатът от ДСБ Иван Иванов.

Ако не бъдат предприети такива действия, ще означава, че те толерират и насърчават практики, които не са съществували през последните 20 години, добави народният представител.

 

На следващото си заседание Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще разгледа случая с подписа на народния представител и областен координатор на партията във Велико Търново Христо Христов върху документ на АПИ, съобщиха по-късно от партията.

След като членовете на Изпълнителната комисия се запознаят с всички факти и обстоятелства около казуса, ще излязат със становище по случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а да ни е честито днеска доктора ми иска 2,70 да ми напише книжката на дедо ми . Но живеем по добре
144
0
 
4
 
! Отговори
Помнещ преди 12 години
"И едните и другите са маскари".Това се превърна в предизборния лайтмотив.Ясен симптом на политическа импотентност.
143
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Епа те всичките са бивши БКП- членове а знаем че бивши комунисти и бивши полицай нема, те са коктейл от двете . Б. Борисов напуска пожарната за да си запази партийния билет Цв. Цветанов -член на БКП, племенник на зам министър на МВР от 1986 г и син на шофьор на първи секретар на БКПЦ. цачева - първи секретар на БКП - Плевен А те всички твърдят че мразят комунистите и наричат инако мислищите комунисти :)))))))))))))))
142
9
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
След дълго ровене под магистрала "Тракия" днес бе открита пепел... - впоследствие се оказа, че това са илюзиите на БСП за изборна победа...
141
3
 
8
 
! Отговори
До 149 преди 12 години
Защо да гласуваме за ГЕРБ?Както си написал сам - днес българите бягат от България.Е как да гласувам за ГЕРБ?Може би ще гласувам за тях ако искам да накарат всички кадърни младежи да заминат.Тогава чакаме пенсионерите да умрат и закриваме държавата.Ми така ще изчезне и любимия ти ГЕРБ.Всъщност той ще изчезне щом народа осъзнае,че ББ само съсипва държавата и вичките му дела са приказки а и отчет 150 страници.Защото ГЕРБ е ББ.ББ отпада от политиката ГЕРБ изчезва.
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СДС изневери на предбрачния съюз с ДСБ и регистрира днес в ЦИК коалиция със седем десни партии за участие на президентските избори наесен, но без участието на Иван Костов.
139
2
 
4
 
! Отговори
GERB-OUT преди 12 години
Tuk ima,ne znam kak da gi opredelq, mnogo tupi ili plateni Gerberasti koito kazvat, che GERB shte prebude i shte produlji da upravljava.No kato se sreshtam s hora, edin ne e kazal dobra duma za polojenieto sega v BG.I to naistona e plachevno.Rezerva se harchi kato za svetovno, idva vtora recesja, njama proizvodstvo i nenormalnika Djankov kaza, che sme po-dobre ot USA!?! Samo tova izlkazvane pokazva, kolko se zle upravnicite, kak nalglo llujat i manipulirat.Kolko shte otkradne Djankov, koi snae?
138
1
 
3
 
! Отговори
DO 141 преди 12 години
RE6ENIQTA NA MAGICTRATITE NE CE KOMENTIRAT,DORI I TOGAVA KOGATO V TQX IMA FAKTI4ECKI GRE6KI I VIE GOCPODINE GOVORITE ZA VME6ATELCTVO.OTVORETE CI O4ITE.EDIN KRAcU 4ERNIQ NAPRAVI ZA CMQX CADEBNATA CICTEMA,ZA6TOTO CE E CAMOZABRAVILA,A ZA6TO PENCIITE NE CE ONACLEDQVAT?ZA6TO *** I CADIITE CA NEDOCEGAEMI.KAK TAKA XLAPAK KYPYVA KREMIKOVZI.ZA6TO CNIMAXA PALATI,A POCLE KAKVO-NI6TO-YVI$AVAME OCNOVNATA ZAPLATA i o6TE 45 PL6TANiQ,za da mojete VIE GOCPODIN4O DA POLY4AVATE PO 2000lv bez danak v plik ?! !
137
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе гербери! Защо ремонтират Люлин бре:)))) Нали беше супер магистрала:)))
136
2
 
7
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
бягайте докато е време
135
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герберите все твърдят, че руснаците са слаби технологично, а продават на тях! Защо ли!? Или руснаците не са слаби технологично, или комисионната е била супер:)
134
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 150 -- А, жалко, че не те пратихме
133
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цитатите на varna, звучат като лозунг в Освиенцим
132
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
145 - Да! Едно магаре да бяхме пратили по-добра цена щеше да вземе и то без комисионна!
131
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес българите бягат масово в Западна Европа , бягат в Гърция , в Кипър ..... ! И *** и най-вече Копелдаците им , бягат , вреждат се - все на Запад ! .... Не бягатв С. Корея , Куба ,Виетнам , и в Китай не Бягат , .... И в любимата им Русия не бягат , не искат там да живеят и работят ! ! ! Искат на Запад , .... Това е най-показателно , Защо България трябва да е в ЕС , .. Не в ОНД и с Русия !Затова , Никога повече БКП ета , БСП ета , АБВета и ДС-Гоцета ! Гласувайте за ГЕРБ и БЪЛГАРИЯ !
130
3
 
4
 
! Отговори
до 138 преди 12 години
Защо се разпространи предварително колко се потенциалните купувачи. Това че е един веднага смъкна цената на долния праг. Само факта че се знаеше предварително че има само един купувач е достатъчен за да се счита търгът за опорочен и да се спре! А и да се търси кой и защо е изнесъл информацията
129
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубавото е, че ГЕРБ вече са история! Още по-хубаво е обаче как си вярват като Костов пре 2001! Много ще е сладка гледката:)))
128
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
140 - Ти по-добра цена ли щеше да спазариш?
127
5
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Очертава се люта битка със зъби и нокти... - 99 /деветдесет и девет/ партии срещу Бойко... - и още от сега се знае победителя...
126
4
 
4
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Това какво беше Синята коалиция???Бира ли е , мезе ли е , сирене ли е , не мога да се сетя!!!