В България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов!

Христо Стоичков с дълго писмо в подкрепа на кандидата на ГЕРБ
Обновена: 16 сеп 2011 14:57 | 15 сеп 2011 16:04, Красимир Ангелов
861
В България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов!
Снимка: Булфото

"Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България".

Това е написано в изявление на футболната легенда Христо Стоичков, изпратено до Агенция “Фокус”.

В него легендарната осмица обяви категорично, че подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

"Седми ден гледам провалени политици, които се упражняват върху името и авторитета на човек, който спечели доверието на всички европейски институции и на всички българи. Това е причината, за да изляза днес и да защитя Росен Плевнелиев", започва писмото на Камата.

"А истината е, че същите тези провалени политици, които от сутрин до вечер се разхождат по медиите и хвърлят гнусни и безпочвени обвинения, че някой е прикривал искан подкуп, същите тези стари муцуни предлагаха на мен да ми помогнат и да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари. Що за наглост и безочие е това тези, който са ми искали подкупи на мен, днес да ходят и да обвиняват някого в корупция и да му петнят името“, продължава изявлението на легендата на Барселона и родния футбол.

В писмото си футболистът дава и своята рецепта за успех на нацията - "само с труд и честност".

"С такива качества аз и моите съотборници през 1994 г. направихме всичко възможно за славата на България. Но, за съжаление, какво получихме след години ние – плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура. Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса – какво мога да направя аз за България?“.

"Само че в България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов, които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери – колкото щеш!“, изригна Камата и продължи:

"Къде са НДСВ – няма ги. Къде са БСП – всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин – плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия.“

В края на писмото си легендата на родния футбол призовава всички, които са нападали Росен Плевнелиев да се извинят.

"Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте.

Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме", завършва в изявлението си Христо Стоичков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


861
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
842
12
 
52
 
! Отговори
но комент преди 12 години
това все едно пеле да каже на бразилците кого да си избират за президент.Не го е правил и няма да го направи никога, иначе ще стане за смях.Никога няма да падне толкова низко.А тоя е прозрачен-нали води някакви испански стротелни инвеститори, та сделки някакви сключваха, стадиони щеше да строи.Просто момче си беше и просто си остана.
841
12
 
51
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Откъде да го почна тоя "***".От това, че се провали професионално в световен мащаб.От това, че се провали публично като син на родителите си.От това, че е на чуждоезиковото ниво на Тиквуняка с бисери като "айн цу, цвайн цу..", "ВИЖ СЯ, ту партс, фифти-фифти, самтаймс люн, самтайсм ..."Или от това, че В МОМЕНТА пере парите на ИЛИЯН ПЕНЕВ МАЦОЛА с общия им бизнес БАРКЕНО-Барселона.Кратуняка го направи почетен консул и той се помисли за друга класа, може би, едва ли не.
840
9
 
55
 
! Отговори
Хахах преди 12 години
Той Стоичков е голям авторитет в политиката направо- е по едно си приличат с Бойко-тъпотията и простотията....
839
9
 
36
 
! Отговори
:) преди 12 години
Ползвам думата олигарси, защото техният идеал са собствените богатства, колкото повече - толкова по-добре. Ако имаха обществени идеали - бих ги нарекъл партии. Отдавна се питам защо нито един политик, не говори за идеалите си. Та нали партиите защитават идеали, спрямо които се формират ценности. Най-често се казва, че се защитават европеиски ценности. Ами тогава за какво харчим пари за избори, като няма какво да избираме. И в тази връзка нека си представим какви са идеалите на всеки един политик
838
9
 
52
 
! Отговори
12 преди 12 години
Снимката е показателна, какви мъжкари като са се нагънали като любовници, а Стоичков за това го назначиха консул в Барселона.
837
10
 
47
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
До 856 - "... поне е направил нещо за България. А вие какво сте направили..." Ти що не вземеш да млъкнеш - всеки от нас работещ гражданин в тази държава всеки ден със своя труд допринася за България. И стига сте говорили глупости. Най-малко от Стоичков ще чакам съвети и мнения. Нито съм сляп, нито глух. Гледах 2 години и половина глупостите, безсилието, бездействието, рекета и геноцида над всички над всички нас! И мисля на изборите да си кажа мнението, както аз реша, а не както ми наредят!
836
8
 
38
 
! Отговори
:) преди 12 години
Това за последен път показва, че олигарсите /Сини, Червени, Пембени и т.н./ са окупирали властта и всички подстъпи към нея. От купуването на гласове, до копуването на личности. Само и само да задържат кокъла в колибата. Това не са партии - това са фракции на една и съща майка БКП, няма нито един държавник който да няма преки връзки с нея. Лошото е, че се предава от поколение на поколение като ДНК. Не е мъжкарско да се отречеш от родината, да си мениш мнението всеки ден, да прикриваш престъпление
835
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Харманлийският *** написа:"С тези качества 1994 направихме всичко възможно за славата на България.А какво получихме".Ето как истинският родолюбив българин се пазари"какво е получил".*** Стоичков,с България ли се пазариш бе ***?Знаеш ли какво получихте:кинти,коли,сини лампи за тях,право да не си плащате данъците,да чупите фотоапаратите на журналистите,да псувате и да отричате България.Сега ще получиш и всеобщото презрение,като гледам коментарите в сайта.Ти Стоичков си пробит ***!
834
20
 
36
 
! Отговори
Ivan преди 12 години
Ако всеки в БГ си гледаше работата като Ицето то сега щяхме да сме хайде да не водеща икономическа сила...но нямам думи. Истина е че когато политик се провали трябва да изчезне от сцената. Ал Гор загуби с 100 гласа от Буш и изчезна. А тук и Станишката и Иван Костов, Доган....Не пускат кокала и тва си е. Провалени политици..
833
12
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв мъжкар,бе? Хем надупен,хем прави ***!Тоя *** син,отрекъл се от България и сещащ се за нея само когато има интерес е мъжка ***,но вече стара,с увиснали..аргументи и миризлива...съвест.Щом тоя подкрепя ГЕРБ,ще гласувам за всеки друг но не и за тях.
832
10
 
45
 
! Отговори
22028 преди 12 години
Кюрда Стоичков *** ***.
831
9
 
42
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
два цървула - "ляв" и "десен" - те сами се определят така..............
830
8
 
35
 
! Отговори
мафани преди 12 години
Даа,всяка жаба да си знае гьола,мястото в гьола,и най важното-часа на крякане.Оле.
829
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, добре де уважавам Стоичков и то единствено заради футболните си постижения, но хайде всяка жаба да си знае гьола! Като си бил цял живот спортист изглеждаш смешно в образа на политиканстваш интригант, а за мъжкари - моля да не говорим, големия мъжкар Стоичков го е раздава много мъжкарски особено към собствените си родители, аз не искам да ме поучава човек, които въпреки възможностите си и звестността си го е докарал до там, че баща му да работи от нужда като пазач. Аман от "мъжкари"
828
9
 
41
 
! Отговори
856 преди 12 години
няма лошо обаче жабите почнажа да се заглеждат по чуждите гьолове, което превръща ситуацията в гротеска все повече и повече
827
16
 
36
 
! Отговори
681 преди 12 години
Трудно се изритва комунистическата пасмина , която е пуснала дълбоки корени навсякъде .Жалкото е , че Стоичков и поколението , от което съм и аз , няма да доживеем да видим България изчистена .Но с всеки нов избор за Парламент електоратът им намалява . Дано поне моето дете един ден ме попита :Какво е това комунисти ?
826
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Ице, ако ти си написал това писмо има надежда за тебе. Това вече означава, че си се научил да пишеш. Виждам засега ти диктуват. Някой ден ще трябва да започнеш и съчинения да пишеш ... после съчинения с елемент на разсъждение ... Обаче все ми се върти в главата: ... За писането има кой да се грижи, аре ти да си гледаш футбола, а!
825
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
лелеееееееее , е няма такъв пумяр като този *** ,хората го плюят ,а той си мисли ,че дъжд вали ,така се е надупил на точката за дуспа ,как да не му го набие човек
824
9
 
44
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Стоичков се отрече от България - следователно с този изказ подрекпя антибълагрското - всеки комунист каквито са и от ГЕРБ,БСП,ДПС,СДС,ДСБ,ВМРО,АтакаРЗС - са антибългари... комуниста е безродник по партийна дефиниция... замислете се защо на 111 хиляди квадртни километра прекрасна земя, отличен търговски кръстопът, чудесен климат... едно население по малко от мнжество градове поземята не можеда живее добре и богато...
823
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
той е спортист не е политик така че кво разбира той