В България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов!

Христо Стоичков с дълго писмо в подкрепа на кандидата на ГЕРБ
Обновена: 16 сеп 2011 14:57 | 15 сеп 2011 16:04, Красимир Ангелов
861
В България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов!
Снимка: Булфото

"Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България".

Това е написано в изявление на футболната легенда Христо Стоичков, изпратено до Агенция “Фокус”.

В него легендарната осмица обяви категорично, че подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

"Седми ден гледам провалени политици, които се упражняват върху името и авторитета на човек, който спечели доверието на всички европейски институции и на всички българи. Това е причината, за да изляза днес и да защитя Росен Плевнелиев", започва писмото на Камата.

"А истината е, че същите тези провалени политици, които от сутрин до вечер се разхождат по медиите и хвърлят гнусни и безпочвени обвинения, че някой е прикривал искан подкуп, същите тези стари муцуни предлагаха на мен да ми помогнат и да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари. Що за наглост и безочие е това тези, който са ми искали подкупи на мен, днес да ходят и да обвиняват някого в корупция и да му петнят името“, продължава изявлението на легендата на Барселона и родния футбол.

В писмото си футболистът дава и своята рецепта за успех на нацията - "само с труд и честност".

"С такива качества аз и моите съотборници през 1994 г. направихме всичко възможно за славата на България. Но, за съжаление, какво получихме след години ние – плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура. Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса – какво мога да направя аз за България?“.

"Само че в България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов, които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери – колкото щеш!“, изригна Камата и продължи:

"Къде са НДСВ – няма ги. Къде са БСП – всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин – плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия.“

В края на писмото си легендата на родния футбол призовава всички, които са нападали Росен Плевнелиев да се извинят.

"Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте.

Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме", завършва в изявлението си Христо Стоичков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


861
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
802
10
 
43
 
! Отговори
доньо донев преди 12 години
ейй вас тримата имах предвид.....
801
12
 
53
 
! Отговори
9689 преди 12 години
Само човек-слаб интелект може да застане зад мутра.
800
13
 
53
 
! Отговори
играч преди 12 години
Ей тоя мръсен *** какъв подмазвач е!От край време се слага на управляващите.Лиже сомо ***!!
799
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вдерно е 828 дето го казва състезателят се казва марко марков тренирал съм с него тогава бех *** марко счупи на денис челюстта мисля че момчето тренираше нощо като йо шин мон ли какво беше или некво тае куондо щото играеха без лоукик
798
10
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНоо мазен курбан като го прочетох това писмо чак ми побеля екрана на компа тоя стоичков е най големия *** и слагач до таМ ДА ПАДНЕ *** мислех го за пич то се оказа поредното редко *** камък да хвърлиш вътре ще те опръска
797
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Сом таймс уйн,сом таимс лоу",съученика на Борисов от курса по английски се изказа.Какво име имаш ти бе ритнитопковец неграмотен чорбарски.Какъв мъжкар си ти-просто си дупедавец още от соц.време.Живи сме,помним!А дето са ти предлагали нещо за данъците-първо ти лъжецо не си беше плащал данъците,значи си престъпник.На мен що никой не ми предлага да ми урежда въпроса с данъците.Защото аз съм си ги уредил.И на края видяхме те колко струваш като треньор.Като на снимката-ходи бичи тутурутки на боце!
796
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
yeia dvete dali si jiveia na seneini na4alapoliti4eska erotika v sinio po beli gasti prezkoito prozirat okarvaveni hemneroidi
795
9
 
61
 
! Отговори
ДАНИ преди 12 години
Ицо и ти си бил един слагач и лакей на тиквената хунта ! Голям талант , велик футболист , но господ колкото много ти дал от едното , толкова ти взел от другото!
794
9
 
45
 
! Отговори
vaginalen osmak преди 12 години
Коз Коз коз и накрая вале Пикла i osmica ***
793
8
 
32
 
! Отговори
ily7tli преди 12 години
da ubiem plevenliev 4e ne e vzel podkup
792
9
 
58
 
! Отговори
До пост № 832 преди 12 години
Вие грешите. В Харманли няма Техникум по електротехника. Има СПТУ по машиностроене в което както знаете се обучават най смотаните младежи и девойки. Стоичков е учил точно в това СПТУ, което не успя да завърши. Години по късно той получи диплома от това училище с призната професия "стругаро-фрезист".Това го направи колега на Цецка Цачева.Случайно. Днес Ицо и Цецка се изживяват като политици.По простотия Ицето превъзхожда Цецето,многократно. Той е една обикновена теляшка кесия.По скоро ***.
791
30
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Знам че сте приятели с ТИКВАТА и си ходите на лов в Етро Поле при Емилчо."Кумунизки пройдохо! Борисов не ходи на лов, за разлика от Гоце, дето е изтребил всичко с козина което е зърнал!!! Борисов уважава животните и живота като цяло. Той не е някакъв *** убиец, агент и педофил, задоволяващ низки черни страсти с отстрел на беззащитни горски животинки!!!
790
13
 
56
 
! Отговори
тоягата преди 12 години
Ице недеи така бе човек ти не можеш да пишеш знаем те когато играеше в Харманли какъв ученик беше ,спомняш ли си като те взеха в ЦСК решиха да те убразоват и доиде на изпит в техникума по електротехника и МУРЖО те скъса на изпита по български със 101 правописни грешки с една волга едно пъчене годината мисля беше 1987 . Подобре не се занимаваи с тези *** направи нещо за футбола не е за теб да се занимаваш с политика ....Знам че сте приятели с ТИКВАТА и си ходите на лов в Етро Поле при Емилчо.
789
11
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко смята като Сталин, да управлява докато е жив.
788
11
 
41
 
! Отговори
Тиквата: преди 12 години
МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
787
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Коз Коз коз и накрая вале Пикла.
786
11
 
65
 
! Отговори
ПУ.КА преди 12 години
Треньорът на Б. Борисов май 2010 Казахте, че Бойко Борисов бил страхливец. Няма вид на такъв.- Ще ви дам *** пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз мога ли да не играя Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.
785
9
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Две години Шменти-Капели
784
9
 
42
 
! Отговори
underscore преди 12 години
Само аз ли не мога да повярвам, че смислен, свързан, членоразделен текст в сравнително правилни литературни норми е излязъл изпод перото на този човек?!?Още повече - и на мен ми е любопитно кой е искал подкуп от Плевнелиев, слабо ме интересува дали го е получил.
783
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ВУЧКАТА , "дет рита" с ББ, подкрепя др. Плевнелиев".