Готови сме за Шенген, Холандия има вътрешен проблем!

Въпросът с приемането ни е политически, според Цветанов
Обновена: 16 сеп 2011 20:53 | 16 сеп 2011 20:52,
378
Готови сме за Шенген, Холандия има вътрешен проблем!
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

България е покрила техническите критерии за членство в Шенген и „оттук-нататък няма как да влияем на политическите решения“.

Това коментира вътрешният министър Цветан Цветанов, който е на посещение в Сърбия, относно информацията, че Холандия ще работи срещу решението за приемането на България и Румъния в зоната.

Очаква се решението за присъединяването на двете страни към Шенгенското пространство да бъде взето на заседание на Съвета на вътрешните министри от ЕС на 22 септември, но Холандия ще се възползва от правото си на вето.

Още по темата

Според МВР шефа обаче страната има вътрешнополитически проблем.

„Холандия има вътрешнополитически проблем. Знаете, че в коалиционното правителство, което е съставено от година и нещо, има изрично упомената клауза точно за присъединяването на България и Румъния към Шенген“, изтъкна Цветанов, цитиран от агенция Фокус.

Той припомни, че на последния съвет е отчетено, че България и Румъния са покрили критериите и изрази надежда Холандия да се солидаризира с останалите страни от ЕС.

„На последния съвет много ясно беше отчетено, че България и Румъния са покрили всички критерии и са минали успешно всички мисии за всички проверки, които бяха необходими на експертно ниво“, допълни Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още по темата: Цветан ЦветановШенген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
0
 
0
 
! Отговори
Do Tomas преди 12 години
Ti moje da nqma6 nujda ot 6engen ama ima6 nujda ot qdene na masata vseki den. Realnostite sa slednite v Balgariq nqma nikakvo prozivodstvo celiq biznes e v sferata na uslugite i iknomikata e 100% zavisima ot 4ujdite kapitali nali ako ne sa balgarite rabote6ti v 4ujbina da si pra6tat tuk parite sme zaginali.
368
0
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
въобще не искаме да влизаме в шенген, нямаме нужда от ново робство, нямаме нужда от подлите западноевропейци!
367
0
 
2
 
! Отговори
Цецко преди 12 години
А Цеко вътрешният е вътрешен проблем за България! Иначе е умно момчето, добре бяга, а предполагам, че и добре се кланя! И то комуто трябва!
366
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарю Цветанов, кой ще разкрие 192-те неразкрити убийства, от времето, когато пожарникарят генсекваше в МВР? Защо още преди 20 години не се захванахте да се борите срещу престъпността, а предпочетохте да се занимавате с мутренски дейности и да си купувате луксозни апартаменти?
365
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
stiga ste ni zanimavali s gluposti Balgaria e sastaveta ot korumpirani i kradlivi politizi i chinovnizi Holandia e smesiza AfroAziatzka darjava imam predvid etnicheskoto naselenie na tazi darjava
364
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя на снимката е хибрид м/у чавка и кълвач...и толкова "умен"!
363
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ДЪНИ!
362
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Pisna mi ot kontrola na ES na tehnite psihopati,koito odavna sa razbrali che sa na komandno dishane, no zashto nie vinagi izbirame GUBESHTITE?
361
3
 
6
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Поредното доказателство, че това правителство си живее в свой измислен свят. Свят на хиляди километри магистрали, България което се строи с неимоверни темпове и народ, който им се кланя. Свят в който фрегата "Дръзки" раздава правосъдие. Свят в който високо развита страна от ЕС има вътрешни проблеми и ни прави напук. Свят, в който ИТ специалистите желаят да стават овчари. Свят, в който лекарите убиват бебета. Това е деградацията на един народ.
360
1
 
8
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
За това управление важи определението:"Акъл - море, глава - шамаднура"В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.
359
0
 
14
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Проблемът не е политически, а етнически. Просто холандците не желаят половин милион *** от България и Румъния - генетични престъпници и ***, да им налазят спретнатата държава, да започнат да грабят, изнасилват и убиват, да трупат *** където им падне, да се мъкнат с незаконни каруци и да си струпват гнусните катуни където си харесат.Това е ИСТИНСКАТА причина - просто и ясно.
358
0
 
6
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. В царството на слепите едноокият е цар!!!
357
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Няма шенген защото ще им превземем пазара с по евтини стоки,и те по бързо ще фалuрат.Цигарите на запад са по 4-6 евро = 8-12 лева,а тия дрогаджии ги е страх от по евтината цена канабиса"А ти на каква дрога си та пишеш такива глупости, дрогарю гейбер?
356
1
 
8
 
! Отговори
www преди 12 години
Ама невероятен *** е този Ц.Ц........ Бог да ни пази .......
355
0
 
6
 
! Отговори
Приказка за идиоти.. преди 12 години
Проблема е Мутренско-Корупционен. Легнал си ББ като мутра от СИК и се събудил- борец с/у Мишо Бирата и бившите му началници Маргините, Пашата..... А пък Цецко, той е факир на доходите, Пенсионери с по 50 млн. придобити с 125 години трудов стаж.
354
1
 
1
 
! Отговори
do 357 преди 12 години
pi6e6, 4e 6tom v holandiq prodavat treva zakonno, zna4i gi upravlqvat mafioti, no zabravq6, 4e kogato prodava6 ne6to zakonno pla6ta6 danaci i ima nqkakav kontrol, a ina4e si slaga6 parite v djoba i edinstveniq kontrol sa konkurentite. E, koi sa po-golemite mafioti togava? Prostituciqta v BG e nelegalna(za razlika ot mnogo evropeiski darjavi) po sa6tata pri4ina... Da ne se pla6ta danak, a ne 4e 6te se bori nqkoi s neq...
353
1
 
6
 
! Отговори
do 356 преди 12 години
На оная работа са ми БКП = БСП+ГЕРБ+АТАКА+ДСБ+СДС т.н. Ако си мислиш че Младенов за една нощ от комунист е станал демократ,требе да си много задръстен.Всичките политици от преди и след 89 докато не се свалят,шенген няма да видим
352
4
 
2
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
Няма шенген защото ще им превземем пазара с по евтини стоки,и те по бързо ще фалuрат.Цигарите на запад са по 4-6 евро = 8-12 лева,а тия дрогаджии ги е страх от по евтината цена канабиса които ще им доставят руската мафия с български представители.След като в холандия продават тревата законно по магазините,значи тях ги управляват мафиоти
351
3
 
1
 
! Отговори
georgi- до 354 преди 12 години
Вие от БКП или БСП сте ?
350
2
 
8
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Населението се чуди как да си плати сметките а тези крадци тънат в лукс.....Кадафи е милиони пъти по-родолюбив и по-голям патриот от политическиата българска ***. Нашата политическа пасмина само може да гледа Кадафито и да се учи. така се защитават интересите на родината и нейните богатства и ресурси. Не като нашите нагъзени маймуни. Муаммар е пример за ония, които имат доблест и патриотизъм. Нашите продажни политици са *** пред него. Хиляди пъти по-добре диктатор патриот, отколкото продажни циркаджии.Кадафи направи за смях НАТО, Саркози , ЕС и всичките му там грабителски организации. А тези хищници направиха от Кадафи идол, на който се възхищават милиони хора по света. Оказа се , че един диктатор , който защитава интересите на страната си е много по- достоен от едни алчни, самозабравили се ***.