Готови сме за Шенген, Холандия има вътрешен проблем!

Въпросът с приемането ни е политически, според Цветанов
Обновена: 16 сеп 2011 20:53 | 16 сеп 2011 20:52,
378
Готови сме за Шенген, Холандия има вътрешен проблем!
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

България е покрила техническите критерии за членство в Шенген и „оттук-нататък няма как да влияем на политическите решения“.

Това коментира вътрешният министър Цветан Цветанов, който е на посещение в Сърбия, относно информацията, че Холандия ще работи срещу решението за приемането на България и Румъния в зоната.

Очаква се решението за присъединяването на двете страни към Шенгенското пространство да бъде взето на заседание на Съвета на вътрешните министри от ЕС на 22 септември, но Холандия ще се възползва от правото си на вето.

Още по темата

Според МВР шефа обаче страната има вътрешнополитически проблем.

„Холандия има вътрешнополитически проблем. Знаете, че в коалиционното правителство, което е съставено от година и нещо, има изрично упомената клауза точно за присъединяването на България и Румъния към Шенген“, изтъкна Цветанов, цитиран от агенция Фокус.

Той припомни, че на последния съвет е отчетено, че България и Румъния са покрили критериите и изрази надежда Холандия да се солидаризира с останалите страни от ЕС.

„На последния съвет много ясно беше отчетено, че България и Румъния са покрили всички критерии и са минали успешно всички мисии за всички проверки, които бяха необходими на експертно ниво“, допълни Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още по темата: Цветан ЦветановШенген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
2
 
11
 
! Отговори
georgi преди 12 години
За кой Шенген, на юг или на запад?
248
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ние сме номер Едно-те предишните, пардон Холандците са ни виновни! Клептократ долен си ти Цецо!
247
1
 
12
 
! Отговори
боян преди 12 години
Ние простите гербери заставаме зад Цвъцкомщото по-големо *** от него нема.
246
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой да е видял въргалящ се наркоман,по улиците на Холандия????Някой да е станал МИЛИАРДЕР като ТИКВАТА от наркотици???Неееееееееееее!Всичко е ЗАКОННО!!Не е като тук-за 3 гр.и в затвора!А за 500 кг.НИЩО!
245
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе какво се маете бре! щом холандия има вътрешнополитически проблем веднага изпратете нашият политически Батман Боко и той ще бъде разрешен! толкова е просто:) Цецо! Адмирации затова как набута Плевнята крадлива в устата на вълка:)))
244
4
 
19
 
! Отговори
читател преди 12 години
Холандия е една образцова страна. Няма друга такава в ЕС.Тя е несравнима по организация на живота, високото ниво на професионализъм и образование, прекрасна инфраструктура, чудесни университети, върхово мед. обслужване, добри заплати и т.н. (малко сравнение, в болниците на Хол. работят 110 ускорителя, в БГ-2!!)Предвид на всичко гореказано, защо им са две страни, които освен като източник на ***, с нищо друго не са известни.Очаквайте още ограничения за *** напаст - това е началото.
243
11
 
2
 
! Отговори
боян преди 12 години
има ли комунисти - има проблем. няма ли ги - няма проблем!!! само ако една сталинска силна ръка се разшета или турски ятаган тогава всичко ще бъде наред!
242
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвъко,***!!Да ти е искала Холандия мнението?Но тя нейното ,ще го отстоява до последно!!!!Там хората ЖИВЕЯТ,не съществуват като нас!!!Това е РАЗЛИКАТА!!
241
10
 
3
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
do 241...да не сме спали двайсет години....холандиоя за две години ли се е оправила
240
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
244, ти не гледай холандия ами виш твоята ***... Във всеки квартал блоковете изглеждат като *** катуни, безразборно и *** "саниране", *** леещи се навсякъде, смърдящи кофи за ***, на никой не му дреме за нищо, селяни хвърлящи си *** през балконите, диваци по улиците незачитащи никакви правила, полицаи приличащи на ***, ужасно голяма престъпност... Аз не искам такава страна да влиза в Шенген! Искам да продължа да нямам ограда на къщата си и и да си живея спокойно тук
239
13
 
8
 
! Отговори
Борис преди 12 години
Бил съм в Холандия,ако знаете каква сбирщина е там.Ние и румънците сме ангели в сравнение с негро-арабската напаст.
238
3
 
22
 
! Отговори
Държавен служител преди 12 години
Цецо, гениален си!Как финно пусна димката за подкупа искан от Плевнелиев :) Лека-полека издърпваш килимчето изпод краката на Боко и оглавяваш партията, браво!
237
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това коментира вътрешният министър Цветан Цветанов, който е на посещение в Сърбия, относно информацията, че Холандия ще работи срещу решението за приемането на България и Румъния в зоната.А бре Цецко сал в Сърбия не си беше напазарувал апартаменти.*** то ти е близо от с.Шума - ей го де е. Купи си барем 6 и в Сърбия - че то докато си на власт , после няма бат ЦЕЦО
236
1
 
11
 
! Отговори
гацо преди 12 години
а нашия вътрешен проблем кога ще го решим зада мислим после и за външния.
235
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам колко много полицаи дремят по пътищата и градовете,а на запад такова нещо няма,значи имаме проблем с престъпноста и хората са си прави да ни бият шута за сега.
234
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вътевшният проблем не е в Хонландия, а в главата на тоя компир!
233
4
 
25
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Аз аз ще ви кажа какво е станало.Апък Станишев се е обадил на лидера на управляващата дясна партия и член на ЕНП в Холандия.Заплашил го е,че ако помогне на Бочко за Шенген наш Бочко ще ходи редовно до Амстердам да им се кара колко са зле и как БГ цъфти и върже.Премиера на Холандия,уплашен от реалната възможност Бочко да стане премиер на Холандия заради харизмата си,решава да се заяжда с добрите от ГРОБ и да ги тормози.*** ваното,че Ицо-цъврвуля е с нас.За ко ни е Холандия?
232
3
 
18
 
! Отговори
ох преди 12 години
и ти цецко,имаш вътрешен проблем,ама в главата,просто нищо няма там
231
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
при условие, че атомна бомба може да мине през тия граници през които 56 % от тютюнът е контрабанда, 37 % от кафето, 32 % захарта и т.н. холандците трябва да са луди да ни пуснат. В София вероятно са ***, но в Холандия опредено не са, а са една много здраво стъпила на земята нация.Макар и много рядко да посещавам Бг, пак се сблъсквам с огромна корупция и безхаберие навсякъде...
230
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов е безспорно доказателство за това, че политиката е като селска тоалетна - отгоре изплуват най-големите ***.