Спешно привикаха Алексей Петров в следствието

Медицински случай комплексиран човек – премиерът, отсече той
Обновена: 20 сеп 2011 16:20 | 20 сеп 2011 12:39,
124
Спешно привикаха Алексей Петров в следствието
Снимка: архив Булфото

Алексей Петров беше повикан днес в Националната следствена служба.

Пред журналисти адвокатът му Васил Василев каза, че причината за това била да се запознае клиентът му с четири тома нови материали по разследването срещу него.

Още по темата

По думите на Василев в случая прокуратурата нарушава закона, тъй като няма право да извършва дейности по разследването, след като вече е предявила делото на обвиняемия, което се случи в края на май.

На свой ред Петров заяви, че целта на повикването му днес е "черен PR" и премиерът Бойко Борисов се опитва да го сплаши преди началото на кандидатпрезидентската му кампания.

"В момента Борисов плаши гаргите. Така си мисли този, така да кажа, клонящ към медицински случай комплексиран човек – премиерът. Аз няма как да бъда наказан, защото нищо не съм извършил. Смея да твърдя, че Господ ще го накаже, защото е вярна онази приказка: "Глас народен, глас Божий". В средата на май соченият за лидер на Октопода Алексей Петров пак бе в следствието с адвоката си. Тогава двамата получиха материалите по делото – 175 тома.

Тогава стана ясно, че бившият прокурор от ВКП Цеко Йорданов, сочен за един от най-доверените хора на Никола Филчев, също е сред обвинените по делото "Октопод".

"Наясно сме, че това дело ще влезе в съда точно преди изборите и така ще се изпълни политическа поръчка", коментира още тогава адвокат Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крещят мутра бил, престъпник бил,рекетьор бил...АП не личи да е мутра - ясно е, че е работил като ченге под прикритие сред мутри, но това не го приравнява на тях.АП бил престъпник. А кое му е престъплението? Че изобличи публично Цветан Василев и Корпоративна банка?Рекетьор бил. И кого изрекетира? По-скоро виждам, че е уважаван преподавател в УНСС и се занимава с научна дейност.А медиите под диригентска палка водят поръчкова кампания срещу него и форумните папагали повтарят глупостите им.
79
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тракторе смачкай ги.
78
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алексей Петров е ужаса за Тиквата. Щом Боко плакал на Цвятко Цветков, да ходатайства пред Алексей Петров, да не разказва за мутренското минало на пожарникарчето, голям страх го тресе.
77
14
 
5
 
! Отговори
Radi преди 12 години
Тия комунисти и милиционери вече прекаляват с измишльотините си. То кого ли не задържаха, какви ли не милиционерски сводки пуснаха. Така и не проумяха че днес не е народният им съд от 1944 г. Ако съдът публикува справка с осъдените ще лъснат милиционерските им лъжи.
76
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕДИН АГЕНТ ДА НАПУСНЕ ПРЕЗИДЕНСТВОТО И ДА ДОИДЕ АГЕНТ ПОДПРЕКРИТИЕ /време в което става и милионер/ТИПИЧНО ЗА БЪЛГАРИЯ И СЕ ЧУДИМ ЗАЩО НЕ НИ ИСКАТ В ШЕНГЕН!КОЙ ЩЕ СИ ПУСНЕ АГЕНТИ НА ДС подвластно на КГБ ДО СВОЙТЕ СТРУКТОРИ НА БЕЗОПАСТНОСТ и ОХРАНА НА ЕС?
75
20
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алексей Петров е железен - всеки друг щеше да бъде премазан от тази бясна кампания за дискредитиране. Той обаче поиска да бъде прекратен пладнешкия грабеж на банките и това никога няма да му бъде простено. Ще го гонят до дупка.
74
6
 
11
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
Анонимния, тръгнал си да даваш квалификации, а не знаеш, една проста дума "закон", че се пише с "а" , а не като тебе с " ъ " - "зЪкона", както си написал, *** платен драскач - гербераст.
73
19
 
21
 
! Отговори
Защо така ? преди 12 години
Някои въшльовци са оставили коментари в които плюят по Алексей Петров. Други говньовци го обвиняват, че е рекетьор.Името на рекетьора от 90-те години не е Ал.Петров,това всички знаем.Льольровците които са против Петров трябва да знаят,че той е правилно образован,за разлика от истинския рекетьор. Очакваме Алексей да каже кой поръча стрелбата с гранатомет срещу него.Само тази новина е достатъчна да обърне нещата в държавата.Моля сульовците когато пишат против Петров, първо да знаят кого защитават.
72
10
 
16
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
Поне ще станем известни. Това ще е първия Президент осъден за рекет, отвличане и др.Но той ще има имунитет. Може би затова се бори.
71
4
 
13
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Голям смях ще има настоящия президент излезе и влезе в затвора това може даго има в Либия
70
8
 
22
 
! Отговори
кашик преди 12 години
и тоя ще става президент, съответно и главнокомандващ българските войски?
69
12
 
27
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Всички вече разбрахме, че между Гоце, Филчев и доц. Ал. Петров има някаква връзка ! Доказателство за това са следните факти : 1. Гоце изпрати Филчев като посланик в Казахстан ;2. Гоце каза, че не бил ходил с Ал. Петров в Китай, но премълча факта, че са ходили заедно в Швеция ;3. На 23.04.2010 г. / на рожденния ден на доцента / Гоце наложи вето върху един от законите от НПК , приет от ГЕРБ и АТАКА, което си беше задкулисен подарък към Ал. Петров ;4. И Гоце, и доц. Ал. Петров са апаратчици на ДС .
68
27
 
15
 
! Отговори
ПОМАК Гоце ТРИПЕРО преди 12 години
е па я че гласувам за ТРАКТОРО!
67
19
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужасно нагъл престъпник, убиец, изнудвач, крадец...гаден и мазен. А за нарушаването на зъкона, имам питане, ако след предявяване на обвинение се открие, че обвиняемия е убил, изнасилил, мамил, сводничел, значи ли, че не трябва да се работи по тези факти и доказателства? *** наглия адвокат на мафията. Трактора плюс всичко останало кълне и заплашва. Пожелавам му, тъй като кълне, това което е пожелал на Б.Б. да го стигне многократно и скоропостижно.
66
0
 
2
 
! Отговори
Bg преди 12 години
psiholozite ot MVRto smesto da si gledat psihologiqta samo cukat i neta :D kofti kofti napraviha vi i vas za smqh :D cukaite starcraft dve ama pomolete tikvata i cocko da vi vzemat po hubavi mashinki che sa vi slabi za tazi igra :d
65
25
 
12
 
! Отговори
bg преди 12 години
е па я че гласувам за ТРАКТОРО!
64
16
 
29
 
! Отговори
Ще се прочуем ! преди 12 години
Този не го ли е срам от самия себе си ?Кой ще избере президент ДС, рекетьор... сводник
63
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
po4nat li da vse mnojat podobni povikvatelni to ste ozna4ava 4e srednia prst na EU e po-debel, po0dlg i po=kosmat ot 4urkite na trite tikvi vzeti zaednokur ste vidime za 4ikigen, dori us poslannika re4e 4e e vpros na vreme da 4engeniasame. bai Al Petrov, amo ti zasto nezavede3sh dve dela. ednoto s-u Borisov drugoto srest Cwehtarow
62
20
 
15
 
! Отговори
до 59 преди 12 години
Ами не е ли странно, че има хора, които казват, че ГЕРБ са направили много реформи. А то няма май нито една. Аз поне не сещам. Може ли някой да назове едно нещо, което ГЕРБ са започнали и са го завършили и печелим от него. Май няма. Не е ли странно, че тук всеки ден чета, как Бойко бил направил нещо. Ами преди него не са ли правени разни неща. Бойко открива всеки път Америка, когато хване ножицата. И му се възхищавате. А той е една мутра. Хайде лека и безаварийна.
61
0
 
2
 
! Отговори
BG преди 12 години
mnogo mirishe na MVR tuka po tezi forumi samo pishete samo chetete :D palqchovci po skoro Cocko vi napravi takiva!!!