Спешно привикаха Алексей Петров в следствието

Медицински случай комплексиран човек – премиерът, отсече той
Обновена: 20 сеп 2011 16:20 | 20 сеп 2011 12:39,
124
Спешно привикаха Алексей Петров в следствието
Снимка: архив Булфото

Алексей Петров беше повикан днес в Националната следствена служба.

Пред журналисти адвокатът му Васил Василев каза, че причината за това била да се запознае клиентът му с четири тома нови материали по разследването срещу него.

Още по темата

По думите на Василев в случая прокуратурата нарушава закона, тъй като няма право да извършва дейности по разследването, след като вече е предявила делото на обвиняемия, което се случи в края на май.

На свой ред Петров заяви, че целта на повикването му днес е "черен PR" и премиерът Бойко Борисов се опитва да го сплаши преди началото на кандидатпрезидентската му кампания.

"В момента Борисов плаши гаргите. Така си мисли този, така да кажа, клонящ към медицински случай комплексиран човек – премиерът. Аз няма как да бъда наказан, защото нищо не съм извършил. Смея да твърдя, че Господ ще го накаже, защото е вярна онази приказка: "Глас народен, глас Божий". В средата на май соченият за лидер на Октопода Алексей Петров пак бе в следствието с адвоката си. Тогава двамата получиха материалите по делото – 175 тома.

Тогава стана ясно, че бившият прокурор от ВКП Цеко Йорданов, сочен за един от най-доверените хора на Никола Филчев, също е сред обвинените по делото "Октопод".

"Наясно сме, че това дело ще влезе в съда точно преди изборите и така ще се изпълни политическа поръчка", коментира още тогава адвокат Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
17
 
! Отговори
ВИТАН преди 12 години
До кога ще гледам мутрите на доказани мафиоти от эрата на комунизма ?
39
4
 
7
 
! Отговори
borko преди 12 години
na pomaka pak mu se privigdat konspiracii=v pandelata kato go opanat 6te vidi 4e vsi4ko e istina
38
6
 
6
 
! Отговори
Честен човек преди 12 години
Абе какво искате от честния човечец. Вижте го, каква честна физиономия има. Той е невинен като ангелче, даже има ореол. Оставете човека на мира да си води бизнеса.
37
9
 
21
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Октопод или не октопод, човекът е прав.Само най-загубените лапнишарани и *** все още не могат да видят, ЧЕ РАПОНЪТ Е КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ НА НАРЦИСИЗЪМ.И колкото по-скоро бъде въдворен на някое по-тихо място, толкова по-малко ще са вредите, които нанася на нещастната ни Родина.
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
toq pomak ne moga da go gledam,gnus...ne se lajete da glasuvate za nego,boiko 2
35
3
 
4
 
! Отговори
За хората и животнит преди 12 години
Скъпи и верни -вечно гладни кара-качанки ,ако все пак ви отвържат за изборите или успеете да извадите картофите навреме ,за да си купите малко кучешка , хубаво ще е да накакате бюлетината за сетен път и за последно преди да ви обезпаразитят и кастрират!
34
4
 
8
 
! Отговори
Пацо Змея преди 12 години
Надявам се Светльо Витков да го задмине този!
33
10
 
11
 
! Отговори
smart za Aleksei преди 12 години
*** Aleksei- v zatvora
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трактора ще вземе 0,1% на изборите! БСП,СДС и РЗС ще имат общо около 17%,Атака -10%, другите ги знаете...
31
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
26 - Що не идеш да му кажеш какъв е и какво ще му се случи на Петров:))))))) Типичен *** гербер си! А иначе холандския посланик вчера много ясно каза защо е против БГ в Шенген и дори Плевнята се обиди и подви опашка, като му казаха истината:)))
30
13
 
18
 
! Отговори
Горко ни! преди 12 години
Ако тези ни управляват още няколко години -по нагънатите магистрали ще пораснат и тревички ,а ние с вас ще караме колела ,ако не сме успяли да избягаме навреме от" Герберия" -провинцията от третия свят!
29
10
 
23
 
! Отговори
защитник преди 12 години
Уважаеми PR форумни тиквени дейци нали знаете една известна поговорка "Който копае гроб другиму, сам пада в него". Вашият любим премиер да вземе малко да се образова и тогава да се явява пред хората, за да не става за смях. А вие неговите поддръжници, да разбирам ли, че се определяте като "кучета, които трябва да бъдат дресирани". Оставям без коментар следното изказване на многоуважаемия премиер "Нищо няма да се случи, ако не ме дразните. Продължавайте така и може да подпишем на инат."
28
12
 
19
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 12 години
"В момента Борисов плаши гаргите. Така си мисли този, така да кажа, клонящ към медицински случай комплексиран човек премиерът"ПРАФ Е УРТАКА!!!АЗ СЪМ КУМПЛЕКСАР,... И МАЛЪК ПИШ.КОМАТ!!!ЗАЩО МИСЛИТЕ ЧИ МЪ НАПУСНА ЦВЕТЕЛИНКА БУРИСЛАВОВА И ОТИДЕ ДА СЕ КЛАТИ НА КЛО.НА НА ДАНЕВ-СОБСТВЕНИКА НА СВИЛОЗА СВИЩОВ И ВАПЦАРОВ ПЛЕВЕН???УХ КОЛКУ СЪМ ЖАЛКО-МАЛЪК
27
20
 
13
 
! Отговори
голем кеф преди 12 години
Ех, голем кеф ще бъде Алексей да стане президент. Боко и Цвъчко къде ли ше се покрият?
26
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
--"Това е черен PR, Борисов ме сплашва, обяви той" - щатно оправдание за всички мафиоти. Затова и не ни искат в Европа с тази корумпирана и КУПЕНА от червените олигарси правосъдна система. --ФАКТ !!!!!!А червената *** дето само седи и цъка плюсове на глупавите им коментари подкрепящи Алексей Петров и плюещи ББ - да се скрият някаде. Само се излагате бе ***. За всички е очевидно какъв е Петров и какво ще се случи с него.
25
1
 
3
 
! Отговори
do 23 преди 12 години
аха ... ще просветне ДОРИ И В ТВОЯ МОЗЪК какво е убийствено за държавата, но ще е късно.
24
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На Трактора и неговите фенове все им се привижда конспирация срещу тях!...А всъщност кой го брои за фактор в изборите с мижавите си 0,5 %..
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иване, на мен като гражданин, не ми пука, че няколко тариката са задлъжнели към държавата. Убийственото за икономиката е, че ДЪРЖАВАТА НЕ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ СИ към предприятията.
22
3
 
16
 
! Отговори
falk преди 12 години
ДКЕВР е съгласна с 8,6 % поскъпване на газа20 септември 2011 / 11:07айде честито хоранай-сетнеоткога сме нямали увеличение
21
15
 
17
 
! Отговори
do 20 преди 12 години
"Натискай си министрите" ... :))) ... ***, По-***, Потдръжник на Герб !