Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес

Страхът ни завладя, да си върнем балканджийската горделивост, зове той
Обновена: 25 сеп 2011 12:36 | 23 сеп 2011 18:00,
124
Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес
Алексей Петров. Снимка: Булфото

Кандидатът за президент Алексей Петров заяви в Троян, че през последните 15 години е посветил много за защитата на малките и средните предприятия.

По думите му те са гръбнак на икономиката, основа на сигурността. Петров бе придружаван от кандидата за вицепрезидент Николай Георгиев.

Националната сигурност според Алексей Петров са интересите хората, а първият интерес е работата.

"Ако продължи ликвидирането на малкия и средния бизнес, гръбнакът на икономиката, възрастните хора са обречени на мизерия, а младите - да емигрират", каза кандидатът за президент.

Петров посочи, че е избрал за начало на предизборната си кампания балканджийските Троян и Тетевен, тъй като единственото, което е извеждало България от трудни ситуации, това е българският дух.

"Нека си върнем макар и за кратко балканджийската горделивост, защото през последните две години страхът ни завладя", заяви Петров.

По късно Петров и Георгиев ще дадат официалното начало на предизборната си кампания от Тетевен, родния град на кандидат-президента.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Офффффф! Аман от пожарникари, ченгета и всякакви други едноклетъчни. :(((
82
3
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
76,Забравих да ти кажа...Когато не разбираш нещо не го наричай глупост..., защото най-вероятно не ти достига интелект или познания...
81
3
 
12
 
! Отговори
акуд преди 12 години
ХАХАХАХАХА тук казва истината петроф, защитавал ги е като събираха рекет за да ги пази от самия себе си, тези години всички ги помним
80
5
 
16
 
! Отговори
ухилен преди 12 години
Помакът преди години измисли слоуган за ЛЕВ ИНС : АКТИВНАТА сигурност. Като обясняваше гордо,че бой му е майката при застраховането за да ти потекат яко парите.Общото между помака и Доган е,че не са чисти турци, че са изградени изцяло от ДС,че са работили срещу своя етнос/ най-гадното предателство!/, а разликата е,че Доган е слабохарактерен,докато помакът е оформен бандит.Вижте му само физиономията и чуйте как се мъчи да говори "по градски" този фалшив "доцент".Президент ще ни става наглеца!
79
9
 
4
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Този поне има образование милиционерско и вършеше някаква работа в министерството.А цецо цял ден се криеше по кабинетите с папките под ръчичка и се чудеше защо са му омачкани панталоните.
78
7
 
5
 
! Отговори
DD преди 12 години
Обществото и в момента има държавен глава престъпник! В България "най-главният" е премиерът!Разбира се, че Алексей Петров няма шанс за Дондуков 2. Именно зарази миналото си и заради аналогиите със сегашния премиер. Но обърни внимание, че Алексей Петров е в опозиция и именно там няма никакъв интерес да лъже относно фактите. В този ред на мисли считам за по-здравословно да коментираме това, което казва, а не онова което е в същността си човекът Петров или пък шансовете му за президент.
77
4
 
6
 
! Отговори
излъган 2 преди 12 години
Ха ха ха тоя от 46"излъган" е *** вижте го сега как манипулира,този копира стар текст от едно *** тук във форумът,е малко го е обработил текста но е същият,*** ти и мошениците са тези от БСП-то.
76
3
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
76,Боко го почвам след изборите... Няма да ми избяга...
75
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Румене, престани с това приятели", а напиши сега за Боко и мутренските му години. Колко ти плащат за глупостите, които пишеш?
74
3
 
10
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,- Сега научихме, че преди 1989г. Алексей Петров, е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името му (Омеров)Какво прави впечатление около Ал.Петров...???1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДСВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е иметоОколо изборите ще изубхне поредната гангстерска война у нас, твърди "Всеки ден". Тя старателно била режисирана от бивши служители на спецслужбите, които били под контрола на Октопода. За идеолог на очертаващата се кървава баня се сочел лично Алекесй Петров-Трактора.Целта била насаждане на страх в обществото и демонстрация как официалната власт не може да се справи с престъпността.Алексей Петров бил дал ултиматум - или получава 100 млн. лева или планът за бандитския конфликт влиза в сила. Той бил изчислил, че тази сума ще покрие пропуснатите загуби, които претърпял, докато бил зад решектике.Източниците на вестника твърдели, че доцентът преди два месеца бил осъществил личен контакт с двама от силни приближените до Таки хора. Офертата, която била дадена, гласяла: "Спирам медийната атака срещу вас, вие работите с мен". Отговор от човека от Южна Африка не последвал.Цялата очертаваща се битка щяла да мине през силовите структури на Антон Петров-Хамстера. Задачите се раздавали в заведение в близост до басейна "Спартак".
73
2
 
11
 
! Отговори
Читателка преди 12 години
Да бе! В Троян цари безработица и младите избягаха,защото А.Петров защитава малкият и средният бизнес.Зависи за какъв "среден"говори.
72
6
 
17
 
! Отговори
Ми преди 12 години
Нещо не мога да му повярвам. Странни неща говори.... Петров няма шанс на предстоящите избори, защото обществото не иска да има държавен глава - престъпник.
71
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...защитавал....защитавал си *уро тоя урунгел,*** и алчните *** комунистически ибрици !
70
5
 
22
 
! Отговори
червена холера преди 12 години
ШЕНГЕН НЕ НИ ПРИЕ ,ЗАЩОТО ИЗЧАКВАТ ДА ВИДЯТ КОЛКО СМЕ ГЛУПАВИ АКО ИЗБЕРЕМ ТОЯ МАФИОТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ
69
4
 
14
 
! Отговори
92154 преди 12 години
помакът нарекъл се АЛЕКСЕЙ всъщност е на ЛЕВ -ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛ:))бизнесът е да кара неговите хора да гласуват за него
68
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С ТАЯ РИЗКА СИ Е НАПРАВО КАТО ДЕКОР ЗА ЗАТВОРА,ПОДГОТВЯ СЕ ЧОВЕКЪТ
67
2
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
със сигурност е защитавал бизнеса. неговите "представители" са обикаляли бизнесите да кажат че ще ги защитават срещу заплащане и че защитата е задължителна
66
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бъзикайте се, бъзикайте се с доцента сега...Но кой ли ще се смее последен? Естествено, че този, който знае кирливите ризи на Тиквундера 1991-2001-2011!
65
12
 
2
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
---- Прикрепено писмо (.........67....???) ----Подател: evgeni slavkov <evgeni70251***abv.bg>До: cem***cem.bg, office***cem.bgОтносно: .........67....???Дата: Петък, 2011, Септември 23 18:47:03 EESTТака казват и цоциологическите агенции,като ни очертават двата възможниреални избора !!! Това са НОМЕРАТА на ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА наречена- герб. БЪЛГАРИНО,ДОКОГА ЩЕ ОСТАВЯШ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАТ МОШЕНИЦИ И ПОПОВЕ ???
64
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много умислен е Петров,да не са му пошепнали,че баретите престрояват редици да го арестуват,Сашето Диков колко ли парички отпра от тоя чвор да го защитава?