Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес

Страхът ни завладя, да си върнем балканджийската горделивост, зове той
Обновена: 25 сеп 2011 12:36 | 23 сеп 2011 18:00,
124
Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес
Алексей Петров. Снимка: Булфото

Кандидатът за президент Алексей Петров заяви в Троян, че през последните 15 години е посветил много за защитата на малките и средните предприятия.

По думите му те са гръбнак на икономиката, основа на сигурността. Петров бе придружаван от кандидата за вицепрезидент Николай Георгиев.

Националната сигурност според Алексей Петров са интересите хората, а първият интерес е работата.

"Ако продължи ликвидирането на малкия и средния бизнес, гръбнакът на икономиката, възрастните хора са обречени на мизерия, а младите - да емигрират", каза кандидатът за президент.

Петров посочи, че е избрал за начало на предизборната си кампания балканджийските Троян и Тетевен, тъй като единственото, което е извеждало България от трудни ситуации, това е българският дух.

"Нека си върнем макар и за кратко балканджийската горделивост, защото през последните две години страхът ни завладя", заяви Петров.

По късно Петров и Георгиев ще дадат официалното начало на предизборната си кампания от Тетевен, родния град на кандидат-президента.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доцент Петров!Ако всичките ни доценти са толкова безмилостно елементарни,безлични и противни-горките ни деца!
62
5
 
18
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Ама прав е човека. То в началото на деведесетте с такава защита се занимаваха ВИС, СИК и още няколко "застрахователни" компании. Помните ли девиза им :))) "Елате вие, да не дойде ние!" Тоя айдутин му е крайно време да заеме достойно място в килия с южно изложение, пък без значение в коя пандела ще е....и да изкара някоя и друга петилетка там, като отплата за майките, които е разплакал......
61
3
 
1
 
! Отговори
gerb преди 12 години
do 6o s vashte sekretni grami i dokumenti zatrihte bg no kakto kazvash naesen takav shut shte poluchite komuniagi gadni che za vas shtese govori samo v prokuraturata m...vi
60
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кандидат президенти от ДС:Калфин/ДС - БКП/ДСКунева/ДС - БКП/ДСВолен сайдера/ДС -АТАКА/ДСКаракачанов/ДС - ВМРО/ДСАлексей Петров/ДС
59
16
 
10
 
! Отговори
Боко е пътник преди 12 години
А есента такъв мощен шут му предстои че си няма на представа. Секретни грами и проучвания прогнозират тежка и окончателна загуба за ГРОБ. Тиквата веднага след това ще се опита да напусне страната за да се спаси от възмездие за огромните кражби. От нас зависи ще допуснем ли това. НЕ нали братя Българи !. Незабавен арест !
58
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТРАКТОРА НЕ Е И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЛИТИЧЕСКА ЖЕРТВА, ЗА КАКВАТО СЕ ПРЕДСТАВЯ. ОБВИНЕН Е В КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ЗА ТЯХ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ КАЖЕ ЯСНО ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ.
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алексейчо за какво се е закахърил?!И той ли като кака Янка се страхува от полицията?!Живота ми минава в честен труд и полиция никога не ме е притеснявала,да му мислят мутрите!
56
2
 
4
 
! Отговори
До 52 преди 12 години
Ти просто доказа истината - коментара е излишен .
55
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя не заслужава да се коментира за него....камо ли да се гласува!?
54
4
 
15
 
! Отговори
буркан с минзухари преди 12 години
Нема такава наглост !!!!
53
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте какво, хора, нека гласуваме за някой, който има преди всичко човешки достойнства. Това е единственият начин да си оправим положението, макар и на йота.
52
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***-МУТРА ОТ СИЛОВИТЕ ГРУПИРОВКИ....КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!
51
12
 
11
 
! Отговори
До Стефанов преди 12 години
АБЕ ВИЕ СТЕ НАДМИНАЛИ ПО РЕКЕТ И ИЗНУДВАНЕ И ТРАКТОРА ?. ФАКТИТЕ ЯВНО СА БЕЗСПОРНИ- ЦЯЛАТА ТИ РОДА Е В РЪКОВОДСТВОТО НА ГЕРБ, ИМА БЕЗСПОРНИ ДОКУМЕНТИ. ПОНЕ ЗА ТРАКТОРА СА САМО СЛУХОВЕ . Е ТОГАВА НАМИРАТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТРАКТОРА И ТИКВАТА ? ДА ИМА РАЗЛИКА - ЧЕ ЗА ТИКВАТА Е ДОКАЗАНО С ДОКУМЕНТИ,А ЗА ТРАКТОРА НА ДУМИ !
50
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Невъзможно е следствена мутра да се кандидатира за Президент!АБСУРД!
49
4
 
9
 
! Отговори
безпартиен преди 12 години
46отдалече миришеш на ГНУСЕН ЧЕРВЕН ЛЪЖЕЦ.
48
7
 
8
 
! Отговори
Димитър Стефанов преди 12 години
До ГерберАбе мой човек,твоята заплата при ГЕРБ е станала 18 000 лв. а моята е 2 пъти повече на месец. Отделно си докарвам още в пъти от "застраховки" Нали моя съдружник стана министър - председател а и ме назначи на Държавна служба със заплата 35 000 месечно......А ти се хвалиш с 18 000Известен в средите на родния ъндърграунд и на органите на МВР човек е таен съветник и дясна ръка на премиера Борисов!Преди години Димитър Николов Стефанов, начело на група яки момчета се прехранвал с грабежи, рекет на търговци и изнудване на фирми от кв. Надежда. Проституцията и разпространението на дрога в квартала били до ден днешен под негов контрол, твърдят още от изданието. В един определен момент от живота си Митко Каратиста е бил и шофьор на небезизвестния Румен Николов Пашата. Успява да се сближи и с Бойко Борисов и да оглави силовите структури на групировката СИК. Румен Николов ПашатаПрез годините натрупва не малко средства, като елиминира доста знакови играчи и овладява много печеливши звена в престъпния свят. Така междувременно успява да вдигне триетажен палат в Драгалевци , в съседство с доскорошния си шеф Румен Николов. Именно Николов дава възможност на Каратиста да се превърне от дребен играч във важна персона сред ъндърграунда. А по-късно той става топлата връзка между Румен Николов и Бойко Борисов! На общинските избори през 2007 г., с победата на ГЕРБ, кметове на районите Надежда и Връбница стават негови протежета. Майката на детето му, Татяна Георгиева, става общински съветник от листата на ГЕРБ-София и един от четиримата координатора в София. Проверка на Галерия се натъква още на доста далавери чрез поставени от него лица в тези райони. Кметът на Връбница дори е женен за сестрата на Татяна Георгиева. Техният баща пък бил назначена на работа в община Надежда! И дума не може да става за конфликт на интереси!!!С избирането на Борисов за премиер Каратиста е непрекъснато в обкръжението му и е негова дясна ръка. Назначен е и за съветник в Народното събрание. Бойко Борисов СИКБизнесът му с проституция, наркотици, рекет и изнудване продължава обаче, твърдят негови приближени. Високата му позиция започва да му помага не само на местно ниво, но и в цялата страна. Точно него е имала предвид Татяна Дончева, че е ключова фигура в схемите за източване на ДДС. Независимо от това Бойко го назначава за член на Надзорния съвет на ЧЕЗ България, за да защитава интересите на държавата, със заплата от около 35 000 лева на месец!Така Бойко Борисов днес представя някогашния си авер Димитър Стефанов като преуспяващ бизнесмен и добросъвестен гражданин, нищо че в ъндърграунд средите го познават като обикновена мутра!
47
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Та той е акула в бизнеса ...",защитавал малкия бизнес."..а защо прилапа насила доста фирми?
46
9
 
13
 
! Отговори
Излъган преди 12 години
Преди 2 години аз и моето семейство гласувахме за Герб. Очакванията ни бяха огромни,да бъдат едни честни,морални управленци, за които главната цел ще бъде благосъстоянието на хората и ще спрат огромните кражби. А какво стана ?. От 2 години кражбите са в невероятни размери,повсеместна корупция,ченгетата заплашват хората и се мислят за недосегаеми. Поне така е в нашия град. Срещнах 1 път областния координатор на Герб и го попитах за всичко това. Той се усмихна и ми отговори така "За нас да е сполуката за вас да е поуката"
45
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Познавам този човек лично, посещавал съм го у дома му. Трудно е да се обясни - това е такава глупост. Първо той не притежава необходимия интелект за това, но зад него стоят силни хора. Има и второ, и трето. Но когато е възможно такъв човек да се кандидатира официално за президент на страната, тогава говорим за разпад на цялата демократична култураЮ.РОТ
44
5
 
15
 
! Отговори
ТОЧКА. преди 12 години
Аз не искам президент, по който е стреляно!