Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес

Страхът ни завладя, да си върнем балканджийската горделивост, зове той
Обновена: 25 сеп 2011 12:36 | 23 сеп 2011 18:00,
124
Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес
Алексей Петров. Снимка: Булфото

Кандидатът за президент Алексей Петров заяви в Троян, че през последните 15 години е посветил много за защитата на малките и средните предприятия.

По думите му те са гръбнак на икономиката, основа на сигурността. Петров бе придружаван от кандидата за вицепрезидент Николай Георгиев.

Националната сигурност според Алексей Петров са интересите хората, а първият интерес е работата.

"Ако продължи ликвидирането на малкия и средния бизнес, гръбнакът на икономиката, възрастните хора са обречени на мизерия, а младите - да емигрират", каза кандидатът за президент.

Петров посочи, че е избрал за начало на предизборната си кампания балканджийските Троян и Тетевен, тъй като единственото, което е извеждало България от трудни ситуации, това е българският дух.

"Нека си върнем макар и за кратко балканджийската горделивост, защото през последните две години страхът ни завладя", заяви Петров.

По късно Петров и Георгиев ще дадат официалното начало на предизборната си кампания от Тетевен, родния град на кандидат-президента.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
13
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Определено смятам, че през послединте 15-ина години Ал е защитавал себе си и и своя джоб, щом от сополиво помаче успя да стане милионер.Така че тези локуми да ги разтяга пред останалите в Бабинци помаци и то в хоремага, а не пред читателски форум. Бихте ли казали защо обръщате внимание на Трактора? Та той няма да спечели и 10-15 хил. гласа с това си държание на силовак. Язък за студентите, които учи на ум и разум! И на този университет гордо му казват УНСС!
42
2
 
19
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
"Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес" - Самото заглавие поражда смях, недоумение и.... страх:)
41
1
 
4
 
! Отговори
работещ в ТЕЦ- 2 преди 12 години
НИЕ ПОИСКАХМЕ!
40
10
 
8
 
! Отговори
От блоговете....... преди 12 години
Защо съм запомнил 14 Септември 2005 г. ? До една книжарница в Карлово, срещнах две майки на първолаци, носещи чанти и други училищни пособия. Двете се позравиха и едната ( моя позната, съпруга на бивш мой колега) каза на другата :" Отидох да взема парите, дето сега ги дадоха за първолаците. Но нямаааа ... И тези пари били САМО за социално-слабите ! "Именно от 2005 г. започнаха да дават еднократната помощ за първолаци, (за да купят родителите поне най-необходимите неща). Тогава тази помощ бе 80 лв., сега е 150 лв. ...Тази сутрин по БТФи, Премиерът Борко опитвайки се да извади Плевнята от калта в която го натопи негов съпартиец, най-напред с фалшив патос поздрави децата за 15 Септември.Господине Премиер, след като сте спрели мизерните детски от 35 лв. на над 500 000 бели дечица, да бяхте поне пуснали ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА тези 150 лв. По този начин щяхте да ги поздравите истински, а не на думи !" Дела, Дела и само Дела " - обичаше да повтаря този, когото пазехте. Но явно не сте го чули ...Вие знаете ли колко струва един първолак ? Най-малкото е 300 лв.Ето какво намерих в пенсионерския " Минаха години " :" Сефтето в школото излиза на родители, баби и дядовци цифром и словом около 300 лв. .... Тъй като продадоха всичко ценно от дома, днес стават клиенти на банките по неволя, като теглят кредити от 500 до 2 000 лв.- Е как да удариш рамо на децата си, когато имаш например 4 внуци ? Двамата са първолаци, но като купиш на тях, не може да не дадеш и на другите - категоричен е 75 годишния софиянец Иван Вълев, който е сред щастливците с отпуснат кредит "Ето какво пише в престъпния ЗСПД ( Закон за Семейни Помощи за Деца) :Член 10 а - Алинея 1 - На семействата, чиито деца са записани в първи клас на държавно или общинско училище, се отпуска еднократна целева помощ, за покриване НА ЧАСТ от разходите, в началото на учебната годинаАлинея 2 - Помощта по алинея 1 се отпуска при условие, че доходът на член от семейството, Е ПО-НИСЪК ИЛИ РАВЕН на дохода по член 4.Разбрахте ли ? Тези родители, които плащат данъци на Борко върху облагаема сума по-голяма от 350 лв. БРУТО, няма да получат смешните 150 лв. за първолаците си ! Това им е " НАГРАДАТА" че са платили по-големи данъци от другите !!!БРАВО БОРКО, БРАВО БЪЛГАРСКИ ЮНАК !ДО ТЕЗИ ЛИ 150 ЛВ. ОПРЯ БЕ МРЪСНИКО ?!Колко пари смъкваш от тези родители бе ? Всеки месец осигуровките и данъците на тези семейства са по 300 - 400 - 500 и т.н. лева. А колко месеца ще ти ги плащат ?Ти мръснико ниеден им увеличи трудовия стаж с 3 години - помниш ли ? Сега майките на тези деца ще трябва да работят 37 вместо 34 години, а бащите 40 вместо 37 години, благодарение на ТЕБ ! Общо двамата родители трябва да ти плащат 77 години х 12 месеца = 924 месеца осигуровки и данъци ...А на теб ти се свиди С-А-А-А-МО ЕДИН МЕСЕЦ да дадеш на децата им нищожните 150 лв., да им купят дрешки и обувчици, за първия учебен ден.ДА СЕ ЗАДАВИШ ДАНО МРЪСНИКО !
39
1
 
14
 
! Отговори
Бизнесмен преди 12 години
Помооооощ, защитават меееее! Всичко подписвам саме спрете да ме млатите!!!
38
1
 
14
 
! Отговори
Пешо Петров преди 12 години
Трактора е защитатавал бизнеса в България с бухалка в ръка!
37
5
 
3
 
! Отговори
Ето къде са ни парит преди 12 години
Борисов уреди закъсал футболен клуб с държавна издръжка.Държавната компания "ТЕЦ Марица-изток 2" стана собственик на 100% от акциите на футболен клуб "Берое". Сделката е благословена лично от премиера Бойко Борисов, който първи обяви новината вчера в Стара Загора. Формално решението е одобрено и от Български енергиен холдинг, който се води принципал на компанията. Борисов не обясни в Стара Загора защо държавна фирма трябва да издържа закъсал футболен отбор, вместо да внася по-висок дивидент в бюджета и парите да отиват за по-неотложни дейности. От Министерството на икономиката и енергетика отказаха всякакъв коментар.В ЕС няма практика държавни фирми да притежават футболни отбори. Единственият по-известен случай е "Аякс", който от 1991 до 2008 г. е имал за генерален спонсор държавна банка на Холандия ABN AMRO.Проверка в отчета за финансово-икономическото състояние на "ТЕЦ Марица-изток 2" ЕАД за първото полугодие на 2011 г. показва, че дружеството е на печалба след облагане с 8.473 млн. лв., но резултатите са много по-лоши спрямо същото време на 2010 г. Тогава централата е имала печалба от 19.807 млн. лв. Дружеството има и дългосрочни банкови заеми на обща стойност от 226 млн. евро от JBIC (Японска банка за международно сътрудничество) и "Уникредит Булбанк", които трябва да върне в срок за 10 г.
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много му гила РАЕТО на тоя недоклатеняк!
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Състезание на МУТРИ от ДС ...за Президент на България!
34
12
 
12
 
! Отговори
Боко е пътник преди 12 години
Борисов се свлече на европейското дъноВсички в ЕС сочат България като прокажена заради закриляната от властта организирана престъпност и корупция.България вече няма приятели в ЕС.Този момент настъпи завчера, когато в Брюксел външните министри на 25 държави от ЕС заговориха на висок глас за хроничните недостатъци на България и никой не ни защити.Съветът на ЕС по общи въпроси не само одобри последния доклад на ЕК по правосъдие и вътрешни работи, но и пое щафетата от еврократите да критикува остро властта като неспособна да се справи с проблемите.
33
11
 
7
 
! Отговори
Истината преди 12 години
ГЕРБ =ДПСБорисов, като не искаш Доган, защо ползваш медиите му?!Не искам подкрепа от ДПС за изборите! Това заяви гордо Бойко Борисов тези дни. Пропусна обаче да добави, че вече втора година получава най-голямата си подкрепа именно от медиите на Доган, в които има забранителен списък на хора от властта, срещу които не може да се пише. Всъщност тази подкрепа е много по-голяма и по-важна от политическата.Ако Доган открито подкрепи ГЕРБ, хората ще се отдръпнат от Борисов. Сега никой не знае, а и на никого не му пука, че по-голямата част от медиите са свързани с обрач от фирми, близки до ДПС, а у масовия читател, зрител и слушател на новини остава впечатлението, че най-различни издания и медии говорят все хубави неща за властта. Представяте ли си какво щеше да остане от правителството ако ДПС беше истинска опозиция и атакуваше всеки ден управляващите през своите медии. Тогава със сигурност щеше да се стигне до предсрочни избори, за каквито нези дни се обяви и самият Доган. Само че в стила на българската политика, която е театър, той произнесе реплики, които нямат нищо общо с истинските му намерения. ДПС не иска предсрочни избори, но го казва, за да изглежда че е опозиция. Борисов иска подкрепата на ДПС, но такава каквато е и сега скрита, и затова обявява публично, че не се нуждае от нея.Впрочем за по-голямата част от българските политици ДПС е любимото необходимо зло на сцената и най-желаният партньор зад кулисите. Дори тайната надежда за успех на сините днес са гласовете на Ахмед Доган. Неслучайно той е може би най-откровено корумпираният и в същото време най-недосегаемият политик. Всички печелят гласове, когато преди изборите говорят срещу него, но никой не го закача, щом дойде на власт. Бойко Борисов е поредното потвърждение на това наблюдение. Той подмени вота на голяма част от избирателите си, които гласуваха за него с надеждата най-после да се потърси съдебна отговорност за далаверите на лидера на ДПС. Борисов обаче не само, че не го закачи, но му даде и огромна медийна власт.
32
3
 
14
 
! Отговори
Шегненец преди 12 години
Кат си вкарате *** у затвора вместо да се развяват кат кандидати за депутати/президенти пак заповядайте.....
31
3
 
17
 
! Отговори
EC преди 12 години
Та тоя не е ли в затвора бе...!?
30
2
 
14
 
! Отговори
"Защитен" преди 12 години
Идваха с 2 джипа пълни с анаболни прасета с мутри и викаха - много хубаво заведение имате, не ви ли е страх,че нещо може да му се случи. Ако се направиш на разсеян пак идваха ,вече заплашваха........докато подписеш договор за защита /охрана................да ги е*ба ***
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая мутра от кауша ли се обажда?!
28
2
 
12
 
! Отговори
До 25 преди 12 години
Истината боли, но... Тези всичките си позволяват да говорят по този начин, защото ние, обикновените свидетели на простотията им, сме им през оная работа.
27
2
 
18
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
"Кандидатът за президент Алексей Петров заяви в Троян, че през последните 15 години е посветил много за защитата на малките и средните предприятия."юПрав е пумата. Не лъже. 15 години пращаше мутрите си по всички предприятия и те ти казваха: "Ела да се застраховаш при нас, така ще си под наша защита, ама ако се наложим да идваме втори път тук, тона на разговора ще се промени
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вълк охранява стадо ОФФФФФЦЕ!
25
15
 
6
 
! Отговори
Истината преди 12 години
ИДВАТ ТЕЖКИ ДНИ ЗА ПРЕМИЕРА НИ - МУТРА. ЗАКРИЛНИКА НА НАРОДА АЛЕКСЕЙ НЯМА ДА ОСТАВИ БОКО БЪДЕТЕ СИГУРНИ В ТОВА.......ИСТИНСКАТА ОПОЗИЦИЯ Е ИМЕННО ПЕТРОВ....Алексей Петров заплаши премиера с физическа саморазправа.Господин премиер, вие ще бъдете наритан в прекия и косвен смисъл на думата, са думите на Алексей Петров с които той се закани на премиера, пише електронното издание на в. Монитор.Заканата прозвуча след излизането на Петров от сградата на Националната следствена служба вчера, където Трактора беше привикан, за да чуе за новите четири тома с доказателства срещу него.
24
17
 
3
 
! Отговори
Гербер преди 12 години
Преди Герб вземах 6 000 лв. заплата . Сега вземам 18 000..........Какво ми говорите че нещата са се влошили при Герб. Влошиха се за 96 процента от населението.......Ние бившите фанатични членове на БКП които всички сме сега в Герб сме прекрасно.