Ако бяхме реагирали остро, щеше да има жертви!

Цветанов: Няма да допуснем ескалация на напрежението
Обновена: 26 сеп 2011 07:00 | 25 сеп 2011 21:28,
798
Ако бяхме реагирали остро, щеше да има жертви!
Цветанов откри кампанията на ГЕРБ във Варна. Снимка: БТА

Полицията можеше да реагира много остро на посегателството в Катуница, но тогава щеше да има човешки жертви, каза тази вечер във Варна министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По думите му силите на реда са действали на база ситуацията и планиране в реално време. Направен е максимумът за овладяване на ситуацията, убеден е Цветанов. 

Правим всичко възможно да не допускаме ескалация на напрежението на етническа основа, посочи министърът. Той призова всички политици "да не се упражняват" във връзка с предизборната кампания и да не говорят неща, които могат да доведат до увеличение на напрежението.

Още по темата
 Днес имаше проблеми в Столипиново, имаше подготовка за провокации към ромското население, каза още Цветанов.

Той беше във Варна за официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в града. Надявам се предизборната кампания да бъде прагматична и позитивна, заяви Цветанов.

ГЕРБ откри своята кампания във Варна с концерт с участието на Веселин Маринов, Силвия Кацарова и ансамбъл "Българе".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


798
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
728
0
 
0
 
! Отговори
- преди 9 години
Какво означава криминално престъпление? Означава, че в системата работят твърде прости хора. criminal crime.... ще падна от стола...
727
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако бяхте опандизили мангало двама българи щяха да са живи.
726
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 12 години
Разбира се, че трябва да се политизира Катуницата! Точно там е проблема, а не в който и да било етнос. Ако имаше Държава, която да пази интересите на своите граждани и селяни:) нямаше да се стига до каквито и да било размирици. Вместо да се занимавате с вандалщини и саморазправи - потърсете сметка от Държавата, от нейните дисфункционални институции, защото именно те са позволили на *** да издевателстват над обикновените хорица:(
725
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не си пратиш гавазите по селата,където *** грабят, тероризират и насилват българите ???? Нека *** ви пълнят бюджета. Вие им плащате за гласа и ги пазите, а те гласуват за вас.
724
0
 
1
 
! Отговори
iii преди 12 години
А защо не реагирахте 2 години на убийствата и мракобесието на ***, които не бръснат полицията за нищо,сега ще избивате и вие ли българи.За кого работите
723
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Законите над морала, депутатите и министрите от ГЕРБ(ДС)БКП и БСП(ДС)БКП....НАД ЗАКОНА!!!А БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХАТ!?
722
0
 
2
 
! Отговори
тошака преди 12 години
предлагам на всеки който е българин да направим национална кампания "убий всеки *** и фес"и държавата ни да плаща по 100лв.на парче
721
2
 
3
 
! Отговори
тошака преди 12 години
само волен сидеров ще оправи положението с малцинствата. смърт на *** които се настаниха в нашата мила родина и имат повече права от нас българите.
720
0
 
5
 
! Отговори
тошака преди 12 години
цецко *** в червен бряг да видиш *** палати.неможе да си безработен цял живот както и фамилиятати и да живееш в 2000кв. м. къща с обзавеждане за милиони ти цеци си жалко милионерче пред тях вземете мерки по въпроса с бобчо защото е наближило и тук да стане същото като в катуница.незабравяйте случая в гр.койнаре със *** от същия квартал.да не споменавам колко момичета изнасилиха и колко деца убиха с колите си за по над 50000лв.няма един осъден заради такива като теб и бобчо .
719
0
 
1
 
! Отговори
тошака преди 12 години
смърт на ***
718
0
 
4
 
! Отговори
ике преди 12 години
не щем ние шенген ,искаме свобода !!!!
717
0
 
5
 
! Отговори
Национална съпротива преди 12 години
"Тирани, чудо ще направим!..."
716
3
 
3
 
! Отговори
Их, ОХ, ОХ преди 12 години
ВНИМАНИЕ! ВНИАМНИЕ! ВНИМАНИЕ!До всички истински българи: Разграничете се от расистките лозунги! Много е важно! В момента ни вкарват в капан! Това не са наши лозунги! Обяснете на заблудените до вас, да не издигат подобни лозунги. Утре всички българи ще бъдат обвинени в расизъм, нещо което ни е чуждо. Западните телевизии вече са тук. Всеки, който обича Майка България да престане да издига подобни нечовешки лозунги! МНОГО Е ВАЖНО! И оставете обикновените бедни ***, те само ядоха баницата...Хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Америка иска, конфликт на Балканите, за да направи война в Европа. Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Днес глашатаите на Джордж Сорос са: Бойко Борисов,Цвеатанов, Иван Костов, Дон Цеци-Цветелин Кънчев....отворено общество...??? Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя Симеончо, било Иван Костов, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ???Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Иначе......Всеки народ си заслужава съдбата!
715
0
 
10
 
! Отговори
Я се нахилете ОЩЕ ! преди 12 години
Цецо на какво се хили? На неадекватните действия на полицията ли? Цар Ви Киро ще се откупи с парички по време на изборите, но двете момчета няма да излязат от гроба. Кеф за потрошените мерцедеси и запалените къщи. На хората им писна от НЕДОСЕГАЕМИ.
714
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** на турски език означава човек, който не е от мохамеданската вяра, "неправоверен". Това презрително обръщение е синоним на роб и е използвано към християнското население на Османската империя, а също и по отношение на европейските страни и Русия. Използвано по време на турското господство, и днес също се използва за хората с християнско вероизповедание в някои краища на България със смесено население (Родопите, Лудогорието
713
1
 
2
 
! Отговори
faust преди 12 години
то щото няма плещив ***
712
1
 
10
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
Ей Цветанов *** долен защо не реагирахте да спасите, предотвратите убийството на детето бе ***. А сега ще ми реагирате и ще плашиш че жерви пак ще има и то български. Ти какъв си къде живееш родоотстъпник долен
711
0
 
6
 
! Отговори
пак питам преди 12 години
Имам няколко въпроса към министъра на вътрешните работи ,главния секретар , премиера и президента .1.Молил ли е *** да му пазят къщите? И ако не защо я пазят ? 2.Като има оплакване от жители на Катуница за заплаха за живота им защо тогава не направиха кордон на момчето да го предпазят от *** с микробуса?3.Кого пази полицията в България народа или имуществото на бандитите? 4.Някой от управляващите ще подаде ли оставка или ще прехвърлят вината на предишните управляващи?
710
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Преди десет дни прокуратурата и данъчните започнаха мащабни проверки на Цар Киро и на още няколко човека. Резултатите са данъчна тайна и аз не мога да дам информация, това може да обяви само гл. прокурор. Аз мога да кажа, че проверката няма да е добра за тези хора, каза в интервю по телефона за бТВ премиерът Борисов, запитан защо толкова години никой не се е поинтересувал откъде са парите на Цар Киро. Нека хората бъдат спокойни, Цар Киро е живял 22 години така, но от следващия месец няма да е така. Това няма да продължи, увери Борисов. Сигурен ли е премиерът, защото тази сутрин ком.Чонов и окр.прокурор Даскалов в един глас защитаваха *** барон. А за тези хора такава защита не е им първица. Те са свикнали заедно с Киро да бъдат феодалите на пловдивско. И сега изведнаж някакъв си премиер им се меси във властта? Откъде накъде?
709
2
 
4
 
! Отговори
кирил гогов рашков преди 12 години
физкултурник-папконосец