Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР

Цветанов се разхожда, Плевнелиев се държи като клоун, заяви Станишев
Обновена: 30 сеп 2011 21:09 | 30 сеп 2011 21:09,
244
Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР
Снимка: Архив, БТА

Заради бездействието на МВР ситуацията в страната е взривоопасна, заяви в председателят на НС на БСП Сергей Станишев в Провадия, където участва в откриването на предизборната кампания на БСП в града.

Сега поведението на ръководството на МВР е бездействие, докато в прехода през последните 20 години българските полицаи са показали, че могат и знаят как да действат при кризисни ситуации.

„Цветан Цветанов се разхожда, Бойко Борисов не взима отношение по въпроса, а Росен Плевнелиев се държи като клоун”, каза Сергей Станишев. според него няма по-политически въпрос от това, което се случва в момента в държавата.

Утре предстои заседание на Консултативния съвет за Националния съвет за сигурност, който е свикан от президента по предложение на Ивайло Калфин. Според Сергей Станишев подготвените материали от управляващата партия за това заседание показват безпомощност.

Сергей Станишев посочи, че управляващата партия е била най-силна в сферата на сигурността и затова хората са им прощавали поразиите в други сфери.

Сергей Станишев изтъкна, че Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са най-силната кандидатпрезидентска двойка, докато Росен Плевнелиев бил недоразумение. Той не бил наясно с президентската институция, какво трябва и какво може да свърши тя.

Кандидатпрезидентската двойка на управляващата партия нямала и послание. „Президентска кампания не се прави по паркетите в Брюксел”, каза Станишев.

Пред младежите в Провадия той обясни, че на тези избори въпросът не е ще я има ли БСП, а ще има ли България, защото хората са все по-отчаяни и живеят все по-бедно.

„Задължение и отговорност пред България е БСП да спре това”, каза още Сергей Станишев. При срещите с хората през последните седмици той вижда хъс. Според него на 23 октомври БСП ще се поздрави с победа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
17
 
! Отговори
ЯДОСАН преди 12 години
Това същество е по долно от и от най-мръсният ***!!!
10
17
 
11
 
! Отговори
Николинка преди 12 години
До кого ще търпим номерата на ГЕРБ?!Някой зададе ли си въпроса - Защо бездействаше полицията в Катуница?По нарежданеу на Цветанов. Спомнети си нескопосаното изказване на Гл. секретар на МВР -"... било тактика на полицията, да няма жертви..." Напротив - ето казахте че бездействала, сега почва да действа твърдо - вече го видяхме над 300 арестувани, нападки, въздействие.С една дума узаконяване на действията на полицията в предизборния период в полза на тесно партийни интереси в полза на ГЕРБ.
9
7
 
11
 
! Отговори
Studio X преди 12 години
Скрий се,мушмурок.Радвайте се на живота,защото е кратък.
8
4
 
6
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
БСП предизборно по телефонаНека припомним и други епизоди от биографията на червения кандидат -президент.През лятото на 2009 г. преди европейските и парламентарните избори телефонни записи на гласовете на Станишев и Калфин доведоха червени баби и дядовци до транс. Въпреки това, казусът можеше да се разглежда и като нарушаване на личното пространство.Домашните телефони в цялата страна загряха от обаждания на тогавашните висши политици. Начело на телефонната офанзива бяха премиерът Сергей Ста
7
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На снимката:един червен,обратен СЪСЕЛ...лидер на престъпната БСП/бкп/дс !
6
5
 
12
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Сергей-гей-гей-Сергей, за даване на акъл винаги си подготвен, а по твое време като ставаха простотии мълчеше като мишок!
5
13
 
13
 
! Отговори
електорат преди 12 години
СЕРГО АКО БЕШЕ ЩЕШЕ ДА НАКАРА ПОЛИЦАИТЕ ДА СТРЕЛЯТ НА МЕСО !!!!! ТОЗИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ НА ВЛАСТ , А ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
4
4
 
12
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Доган припознал Калфин за президентПрезидентът Георги Първанов лично е разговарял с лидера на ДПС Ахмед Доган за кандидатурата на Ивайло Калфин като кандидат на червените за Дондуков 2,Едва след като Сокола казал да на Калфин, социалистите започнали сериозното му лансиране за изборите на 23 октомври.
3
9
 
9
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Добре че са тези от БСП да предават европейски вид на държавата.Станишев има една приказка :" Циркаджии"Много им прилича. Дано по скоро ремонтирате чинията че да не ви гледаме резила !
2
7
 
12
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Далавери на кандидат-президента Ивайло Калфин за милиони.Другарят Ивайло Калфин винаги е бил много повратлив и оправен човек. Ако някой е забравил, ще припомня, че той е бил в консултантския бизнес, както пише в неговата биография в периода 1990-1994 и 1997-2000 г., като управител и старши съдружник в консултантски фирми. Този период сигурно си спомняте, че беше мътен и кървав и наля основите на първите милиони на мутрите и олигарсите. Добра закваска, нали
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точен - клоун