Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР

Цветанов се разхожда, Плевнелиев се държи като клоун, заяви Станишев
Обновена: 30 сеп 2011 21:09 | 30 сеп 2011 21:09,
244
Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР
Снимка: Архив, БТА

Заради бездействието на МВР ситуацията в страната е взривоопасна, заяви в председателят на НС на БСП Сергей Станишев в Провадия, където участва в откриването на предизборната кампания на БСП в града.

Сега поведението на ръководството на МВР е бездействие, докато в прехода през последните 20 години българските полицаи са показали, че могат и знаят как да действат при кризисни ситуации.

„Цветан Цветанов се разхожда, Бойко Борисов не взима отношение по въпроса, а Росен Плевнелиев се държи като клоун”, каза Сергей Станишев. според него няма по-политически въпрос от това, което се случва в момента в държавата.

Утре предстои заседание на Консултативния съвет за Националния съвет за сигурност, който е свикан от президента по предложение на Ивайло Калфин. Според Сергей Станишев подготвените материали от управляващата партия за това заседание показват безпомощност.

Сергей Станишев посочи, че управляващата партия е била най-силна в сферата на сигурността и затова хората са им прощавали поразиите в други сфери.

Сергей Станишев изтъкна, че Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са най-силната кандидатпрезидентска двойка, докато Росен Плевнелиев бил недоразумение. Той не бил наясно с президентската институция, какво трябва и какво може да свърши тя.

Кандидатпрезидентската двойка на управляващата партия нямала и послание. „Президентска кампания не се прави по паркетите в Брюксел”, каза Станишев.

Пред младежите в Провадия той обясни, че на тези избори въпросът не е ще я има ли БСП, а ще има ли България, защото хората са все по-отчаяни и живеят все по-бедно.

„Задължение и отговорност пред България е БСП да спре това”, каза още Сергей Станишев. При срещите с хората през последните седмици той вижда хъс. Според него на 23 октомври БСП ще се поздрави с победа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
8
 
9
 
! Отговори
еру преди 12 години
СерГей, по твое време *** престъпления - убийства и кражби даже не се и регистрираха с цел да излиза, че такива безчинства не са извършвани от *** и второ така общата престъпност изкуствено се занижаваше.СерГей и Румен Петков са с основна вина за *** изстъпления в България днес!
210
1
 
3
 
! Отговори
до бачкатор преди 12 години
и ти ли го искаш в тройка Борисов? абе хора мислете си с главата...
209
6
 
5
 
! Отговори
бг преди 12 години
и тоя е изперкал,,,,,,,,,,,като куче на урложден кокал гледа горкия и говори...говори,,,,на кои ,,,никои не знае,,,,,БАИ СИ БАБИНОТО<<НЕ ГИ СЛУШАИ <<<САМ ПАК САМ САМ<<<Я ПА ТООООООООООООО
208
8
 
5
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Разкарай се хамстер жалък никой не те иска, нищожество!
207
5
 
11
 
! Отговори
СърФист преди 12 години
На въпроса в какво се състоят основните успехи на "ГЕРБ" 40 процента от анкетираните отговорили "Ъъ-ъ-ъ..", 30 процента отговорили "Ами....хм....", останалите са се затруднили да отговорят.482
206
4
 
10
 
! Отговори
обективен преди 12 години
Разбирам, че не е маловажно кой говори истините, но не разбирам защо когато България е подпалена благодарение на безхаберието и наглостта на едно тоталитарно управление, вместо да се обедим и да поставим ново начало, хабим енергия да мразим и плюем другите, само защото не са от нашите. Преди време Любен Дилов беше казал, че на българите не ни трябва АЕЦ. Ако си впрегнем цялата енергия да плюем и мразим, ще генерираме ток за няколко държави. ГЕРБ се провали и това е важно!
205
4
 
11
 
! Отговори
Жик-Так преди 12 години
Събитията в Катуница бяха тест за правителството, в който те тотално се провалиха. по-важното, обаче е управляващите да анализират причините за натрупания Гняв и да престанат да живеят в измисления си свят на лентички, журналистки, магистрали и пак лентички. В противен случай Бойко ще се пули точно като бай Тошо на пленума през 1989г.
204
6
 
7
 
! Отговори
До ТОШКОИ 213 преди 12 години
Това,което пишете с най-голяма точност се отнася за Тиквуна и Пудела!Такива наглеци като тях не се намират в България!
203
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 206.Струва ми се че ако е *** ще е на *** между краката ахъ...
202
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***.***.***.***.***.***.***.***.***.***.***.***.***.***.***.***.***.***.
201
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 209ако имаше какво да му се яде съм съгласен, ама и дъртия му *** за нищо не става
200
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Успех на БСП!Всичките другите ДГД!
199
2
 
11
 
! Отговори
За 203 Дам преди 12 години
И каква истина говори? При протестите по негово време, българите ги биеха, а *** вилнееха с лопати. Специално за Провадия, от изказването му, аз лично останах с впечатление, че насъсква младежите да вдигат възстание срещу ***. Много му е криво, че полицията не е разпръснала със сила протестиращите, за да реве полицейско насилие. Жалък ***!
198
3
 
3
 
! Отговори
ха-ха преди 12 години
Станишев е голяма работа.Яжте му......кой каквото иска!
197
3
 
9
 
! Отговори
Тошко преди 12 години
Само в *** може да съществува такава наглост и такова дебелоочие !Тоя *** вместо да се скрие или по-добре да се грумне -раздава акъл ?! Майко мила !!!!
196
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички са един дол дренки...ако този *** можеше да управлява да го беше показал, ама нали сега на големи трябва да се правим...хайде хвани сега ДПС под ръчичка и идете при другарката да се оплачете, да ви смени памперса и да ви даде по една близалка...
195
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а станишев се държи като ***!
194
4
 
11
 
! Отговори
ВМ преди 12 години
Абе тоя *** е много нагъл!Защо няма възмездие за тези,които окрадоха държавата и заради които сме сега на този хал!Приеха си закон и сега никой не може да ги бутне-Станишев,Иван Костов,Овчаров,Емел Етем,Масларова и много много знайни и незнайни "герои"от съвременната българска история!
193
4
 
9
 
! Отговори
коли преди 12 години
Много бързо забравихте пукнатите глави на миньорите. Защо така.
192
21
 
15
 
! Отговори
Дам преди 12 години
Може всякакъв да е Станишев ,но в момента говори истината. За още по- голямо съжаление това ще му спечели подръжници.Истината си остава ной- голямата сила.