Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР

Цветанов се разхожда, Плевнелиев се държи като клоун, заяви Станишев
Обновена: 30 сеп 2011 21:09 | 30 сеп 2011 21:09,
244
Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР
Снимка: Архив, БТА

Заради бездействието на МВР ситуацията в страната е взривоопасна, заяви в председателят на НС на БСП Сергей Станишев в Провадия, където участва в откриването на предизборната кампания на БСП в града.

Сега поведението на ръководството на МВР е бездействие, докато в прехода през последните 20 години българските полицаи са показали, че могат и знаят как да действат при кризисни ситуации.

„Цветан Цветанов се разхожда, Бойко Борисов не взима отношение по въпроса, а Росен Плевнелиев се държи като клоун”, каза Сергей Станишев. според него няма по-политически въпрос от това, което се случва в момента в държавата.

Утре предстои заседание на Консултативния съвет за Националния съвет за сигурност, който е свикан от президента по предложение на Ивайло Калфин. Според Сергей Станишев подготвените материали от управляващата партия за това заседание показват безпомощност.

Сергей Станишев посочи, че управляващата партия е била най-силна в сферата на сигурността и затова хората са им прощавали поразиите в други сфери.

Сергей Станишев изтъкна, че Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са най-силната кандидатпрезидентска двойка, докато Росен Плевнелиев бил недоразумение. Той не бил наясно с президентската институция, какво трябва и какво може да свърши тя.

Кандидатпрезидентската двойка на управляващата партия нямала и послание. „Президентска кампания не се прави по паркетите в Брюксел”, каза Станишев.

Пред младежите в Провадия той обясни, че на тези избори въпросът не е ще я има ли БСП, а ще има ли България, защото хората са все по-отчаяни и живеят все по-бедно.

„Задължение и отговорност пред България е БСП да спре това”, каза още Сергей Станишев. При срещите с хората през последните седмици той вижда хъс. Според него на 23 октомври БСП ще се поздрави с победа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕВРЕИН
190
19
 
3
 
! Отговори
Българан преди 12 години
В случая е прав! "Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР" вече 20 години! Разчитаме на агитките за правосъдие! Ще гласувам за Мигленчето Кунева! Хубава е и е независима, най - вече от Бойко!
189
15
 
18
 
! Отговори
ИзвънБГ преди 12 години
Поне едно нещо да каже в живота си и да бъде прав:Цветан Цветанов се разхожда, Бойко Борисов не взима отношение по въпроса, а Росен Плевнелиев се държи като клоун
188
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щеше да е много смешно, ако не беше толкова трагичен :)Добзр вечер и лека вечер, циркаджии ;)
187
2
 
9
 
! Отговори
Друга мутра преди 12 години
Всички мутри стоим зад нашите създатели!!!Мутри от всички земни кълбета,сплотявайте се!!!***,два,три!!!
186
7
 
13
 
! Отговори
Мутра преди 12 години
Пак ще изберем Станишев,че има за крадене!!!
185
22
 
18
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
При Б.Б. живеем зле! При Станишев живеехме по-добре!
184
7
 
9
 
! Отговори
до 193 преди 12 години
Прав си, и точно това показва, че /според теб/ ГЕРБ са *** - те най-много обичат да прехвърлят собствените си грешки върху другите! И винаги все друг им е виновен, както казваш, стара комунистическа черта......
183
5
 
5
 
! Отговори
До 190 преди 12 години
Това,което си написал най-точно отговаря на ***,както и ти ги наричаш,а не на герберастите и това се доказва и от ника,с който се подвизаваш.Но това да прехвърляте собственото си аз върху другите си е стара комунистическа черта.
182
3
 
6
 
! Отговори
плевнята преди 12 години
"човек лек и въздушен, шампион на позитивната нагласа", който пленява със "стилизирано простодушие и своеобразна безобидност" - описание на Росен Плевнелиев
181
6
 
10
 
! Отговори
до хан Кубрат преди 12 години
Полицията на Бойко биеше студенти! Още тогава се бяха внедрили в МВР. ГЕРБ спечели изборите благодарение на полицаите и техните семейства, които сега са станали пишман...
180
4
 
12
 
! Отговори
gerberasti преди 12 години
Като четеш коментарите не може да не забележиш контрастите. Нормалните хора си изразяват мнението конкретно и го обосновяват с факти. Пишат подробно защо мислят така. От време на време ще се появи и герберски коментар. Обикновено неграмотно написан и с едни и същи клишета-"Браво Бойко", "мръсни ***", "а ми серГей","на Позитано ли", "червените ***" Толкова ограничени и противни. Но те са го казали-Какъвто главатаря, такава и четата.
179
11
 
7
 
! Отговори
хан Кубрат преди 12 години
ХЕМ ПОЛИЦЕЙЩИНА ХЕМ БЕЗДЕЙСТВА И ВИЕ БИЕХТЕ ХОРАТА ПО ПЛОЩАДИТЕ СТУДЕНТИТЕ БИХТЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА ГИ СМЛЯХТЕ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ДРюГАРю ГЕЙ
178
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора!!!!Този човек е Е-В-Р-Е-И-Н.Той няма какво друго да каже,освен да насъсква хората едни срещу други.Тяхна еврейска поговорка гласи,че когато се лее кръв, тогава се правят пари.
177
1
 
2
 
! Отговори
до 186 преди 12 години
Е как ще говори бе? Толкова ли си ***. Нали това ще му намали напълно шансовете да излезе въобще. Да видим колко време ще стои вътре. Как така точно като даде интервю за 24 часа вричайки се във вечна любов на ГЕРБ почна разследване и последва арест? Не си ли спомняш за един друг случай, в който един наркопласьор след като се изтърва пак пред медиите че е покровителстван от МВР и хоп на следващия ден - арест. Само на теб ли не ти достига мозък, що ли?
176
1
 
2
 
! Отговори
до185 преди 12 години
Днес като бяха медиите при него защо не проговори ,ако имаше да казва нещо!!!!
175
4
 
6
 
! Отговори
до 183 преди 12 години
ха ха ха Киро е в затвора за да мълчи, а не защото справедливата ръка на Борисов е взела това решение. Пазиха го дни наред, ама той пак се изпусна за любовта си ГЕРБ и го прибраха... промит мозък
174
3
 
7
 
! Отговори
фейс група преди 12 години
*** в Индия, украинците в Украйна !
173
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако някой може да вкара *** Киро в затвора това е ГЕРБ , а не меката китка на снимката....
172
4
 
9
 
! Отговори
циганин бълг граждан преди 12 години
Браво БСП. Свършихте си златна работа . Сега се наслаждавайте . А този Бойко в момента лети във въздуха . Но всичко му е на главата . Нека си открива магистрали и водни басейни а народа да се трепе .