Борисов за бомбата: Не им издържат нервите!

Премиерът видя предизборна провокация за взрива
14 окт 2011 16:00,
310
Борисов за бомбата: Не им издържат нервите!
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов видя предизборна провокация в случая с взривената кола на журналиста Сашо Диков.

Според него моментът не е избран случайно точно сега, когато в България са председателят на Европейската комисия и част от групата на Европейската народна партия.

Според премиера това е замислено предварително и е целял единствено показност.

"То е ясно, че е нарочно направен, за да помрачи събитието. Идва президентът на ЕК, на ЕП, най-важните хора в Европа, които казват: България се справя прекрасно, ние я подкрепяме, че усвояваме много повече пари, ще ни дадат и за магистрала Хемус, това, което сме обещали на Варна, и нервите не им издържат. Така че то е много съшито с бели конци и е видно“, коментира Борисов пред БНТ.

Още по темата

Според него не е извършено посегателство срещу журналист, а срещу неговата кола.

"Той си е отишъл в 6 часа журналистът вкъщи, аз се чух още по време на вечерята и с Величко (Найденов – бел. ред.), собственика на телевизията, и със самия Сашо Диков, просто те самите им е ясно кой и защо го прави", отсече премиерът.

На въпрос кои са тези хора, Борисов отговори: "Всички ги знаем!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
1
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Случаят драги ми смехурко не е политически а криминален но понеже много криминални субекти както и ти Боко сте вече в политиката го прави политически!
256
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е! Малко хора упяват да запазят самообладание, но тези не са от тях и на емоционална основа пребързват и правят глупости. За мен това не е редно и по никакъв начин не трябва да им се обръща внимание.
255
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България НЕ Е ВАЖНО, кой за кого гласува! ВАЖНОТО е кой брой гласовете!!! С гласуване нищо не може да се промени!Това с гласуването си е просто един Цирк. На тълпата са и нужни кебапчета и зрелища и управляващите ни бандити са достатъчно толератни да не ни лишават от това. Може да ходим полугладни, полуоблечени, полуизкукали, но без емоции не оставаме. А резултатите от гласуването, ние вече си ги знаем. От 20 години не се променят и няма да се променят, докато не се събудим! Гласуването си е преливане от пусто в празно и губене на енергия и време! Когото ни наложат техните медии, той ще е новият президент!!! Да не забравяме че 99% от медиите са тяхна собственост с изключение на Скат!Конграчулейшън на всички с новият американски президент Плевнелиев!Прогресира само тази нация, която може да направи от много един!!!Събудете се хора!!! НИКОЯ СВОБОДА НЕ СЕ ДАВА ДАРОМ!!!Който вярва в това, да разпространява този пост по всички форуми!!!Защото е Факт, че неудобните им постове ги блокирват и трият!!!Който равнодушно гледа злото, е лош Ако търпя пороците на народа си, те стават моиЗа честния честта е украшение, за нечестния петноКрайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било Царя, било Сидеров, било пазвантинът Бойко, било Кунева, Цветанов, Станишев, Иван Костов, Доган, Царя, Милен Велчев, Орешарски, Калфин, Яне Янев, Плевнелиев......който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие.........ДОКОГА???
254
0
 
1
 
! Отговори
ив преди 12 години
Колко сте жалки това се прави умишлено в момент на посещение на евроделегацията в София! Всичко е с предизборна цел...
253
0
 
1
 
! Отговори
диди преди 12 години
Хахахах това всичко е предизборнаобстановка с цел дискредитиране на правителството, не го ли разбрахте...?!?!
252
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов отново сипе глупост след глупост.
251
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
258, когато извършителят е от структури, близки до бишвето ДС, значи се работи в комбина и с БСП и всички прилежащи елементи към тези структури, а именно съдии, прокурори, полицаи във върха на МВР, надолу редови служители извършителите на подобно деяние (обикновенно стари, вербувани агенти с добър доход от теси структури). Когато се направи подобно нещо, тези на върха имат пълното инфо за хода на разследване, агентура и ресурс да прикрият извършителя.
250
16
 
13
 
! Отговори
Артур преди 12 години
Посрамихте България с вашата наглост и жажда за власт НЕЩАСТНИЦИ ,затова слагате бомби ,яд ви е ама България и ГЕРБ вървят напред !!!!
249
1
 
0
 
! Отговори
Артур преди 12 години
асд
248
0
 
4
 
! Отговори
Ревизор преди 12 години
Алоо, МеВеРеТо! Я вижте оня ден кой е изписал от склада "Взрив за колата на Сашо Диков", че май е влезнал в преразход.
247
1
 
5
 
! Отговори
Усмивката преди 12 години
Ако МВР хване извършителя, значи деянието е криминално. Ако не го хване, явно няма интерес извършителя да бъде хванат. И това е по-вероятно. Справка - взривът пред редакцията на в. "Галерия". При този ресурс, с който разполага МВР, разкриването е много лесно. Задайте си въпроса "Кому е изгодно?" и проверете отговорите.
246
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ние сме дали на света - наша е еталонната единица за тъпотия = 1 Ян.
245
2
 
4
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
приказки на един малък човек.Да кажем че сега опозицията или така наречената бсп ти подлива вода с тази бонба.Но ТИ И АЗ ЗНАЕМ ЧЕ ВСИЧКО Е КОНТРОЛИРУЕМО И БЕЗ ТВОЕ ЗНАНИЕ НЕ МОЖЕ ТОКУ ТАКА ДА СТАНЕ ТОВА.А И САМАТА ТИ РЕАКЦИЯ ПОДСКАЗВА ЧЕ Е ТЕАТЪР.НЕ ТЕ БИВА ЗА АРТИСТ,МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН. НО СЕ ПИТАМ КОГА ЛИ НЯКОИ ЩЕ ПРЕВЪРТИ И ЩЕ МУ СЕ НАМИРАТ НЯКЪДЕ ИЗ МАЗЕТО МАЛКО ЕКСПЛОЗИВ И ЩЕ ВЗЕМЕ ВАЗ ПОДРЕД ДА ВИ ГЪРМИ.СИГУРНО НЕ Е ДАЛЕЧ ТОЗИ ДЕН
244
3
 
18
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
ЕИ борисов! по-*** човек от теб няма.И баи Тошо не блестеше с кои знае къкъв ум но правеше това онова за народа я заводче я някои АЕЦ за да е ефтин тока на хората я някоя почивна станция за хората за децата.нямаше село без ШКОЛО,ГРАД БЕЗ БОЛНИЦА И СЕЛО БЕЗ ФЕЛШЕР.Нищо не си научил .Ти си една дребна душица която не струва парица.А нали знаеш че оня горе не оценява друго освен душата а твоята е продадена на дявола за пари с които тои ще накладе твоя казан.колкото повече имаш по горещо ще е
243
3
 
1
 
! Отговори
BG преди 12 години
AZ SI MISLA DALI NE SI E PLATIL ZA DA IZLEZE 4IST PRED BOIKO 4E MNOGO GO BAZIKA6E POSLEDNO E WIDIMO E 4E MU PLA6TA NEKOI,,,PIAR SI PRAWI BOKLYKA
242
2
 
8
 
! Отговори
UFO преди 12 години
Както казва Премиерът, всичко е ясно . Метеорит е паднал върху колата на Сашо Диков. Ясно е, че е нарочно направен, за да помрачи събитието. Идват най-важните хора в Европа,за да ни похвалят и да ни дадат пари и отведнъж - бум от небето пада -какво друго, ако не метеорит. Един във Франция, а другият у нас. Знаем ги ние. Извънземните атакуват. Не са познали обаче, защото нас ни пази...знаем кой.
241
2
 
4
 
! Отговори
pin 4ao преди 12 години
gospodin premier / kradec mrasen dolen zatriva6 balgarskata naciq dano gnie6 v nai tamniq ztvor i nikoga ne izlezne6 tam ta *** po golqmata ti glava ple6iva da padne/ toi Sasho Dikov teb te maskari za tvoite krajbi govori za tvoite neskoposani ministri deto zarivat Balgarq ta mai na teb nesati izdarjali nervite tikvo4 mizeren
240
2
 
7
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
бобо, "всичке те знаем", бре пезевенк!Аре, потапяй се!Светльо Витков - Президент!
239
2
 
9
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 12 години
Аз знам кой-постави взривът. Той е един от оназо долна шайка - Арнолд, Слай, Чък или Джеисън. Мръсни *** още дойдоха и веднага почнаха взривовете. Цецо вкарвай ги в кауша тези вагабонти.
238
6
 
24
 
! Отговори
ТТО преди 12 години
Трябва да сме много *** нация щом този *** ни управлява , не ми го побира главата ,простаците и мутрите да са лицето на БЪЛГАРИЯ.