Защо премиерът вече не ги лови, пита ОДС

В държавата ни нещата били извън контрол
Обновена: 15 окт 2011 08:48 | 15 окт 2011 08:48,
83
Защо премиерът вече не ги лови, пита ОДС

Взривът срещу журналисти е знак, че в нашата държава нещата излизат извън контрол.

Това заявяват в специална декларация Общността на демократичните сили - Стефан Софиянски, Евгений Бакърджиев, Александър Праматарски, Любен Дилов-син и др, по повод бомбата за колата на Сашо Диков.


В тази връзка те задават няколко въпроса, на които очакват незабавен отговор от Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Маргарита Попова.

„Защо вътрешният министър е в отпуск и се забавлява по предизборни концерти ?

Защо правосъдният министър иска да стане вицепрезидент, а министерството няма титуляр?

Защо премиерът вече не ги “лови”, нищо, че после може и да “ги пуснат” ?

Накъде е тръгнала България и кой може да спре това?”

Ако бяха заловили тези, които сложиха бомбата пред “Галерия”, може би нямаше да я има бомбата под колата на Сашо Диков, смятат от ОДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: ОДСсашо диков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
3
 
! Отговори
кикс преди 12 години
оооо Божееее Боже.. незнам какво да кажа.....
74
0
 
3
 
! Отговори
Ив преди 12 години
Всичко в държавата ни е точно под контрол, такива некомпетентни мнения на друго място!!!
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези не могат ли да изкажат някаква градивна теза
72
3
 
3
 
! Отговори
алергичен преди 12 години
ГОСПОДИ кога ще изчезнат от пространството тези гнусни лица които имат наглостта да задават въпроси ? Лица които трябва да дават отговори на прокурори и следователи !!!!!!!
71
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДПС официално няма да издигне кандидат за президент и кандидат за кмет на София , решението на ДПС е да подкрепи кандидата на БСП Ивайло Калфин както и кандидата за кмет на София - Георги Кадиев. Това вкючва освен мюсулманският електорат регистриран като живущи в България , така и финансирани от Турското правителство граждани живеещи в Турция и не говорещи Български език които по закон имат право на гласуване за избор на президент на България и кмет на София Да им бъде обяснено с кой номер бюлетина да гласуват и да бъдат отпуснати автобуси от Турция до България за сметка на Турското правителство както и ежедневни разходи за храна и настаняване по време на екскурзията с цел избирането на Ивайло Калфин за президент на България и Георги Кадиев за кмет на София Тъжното в случея е че голям процент наричащи се Българи изповядващи Православната Християнска религия И живеещи в България , ще подкрепят същият кандидат , без да им бъде осигурен безплатен превоз , храна и настаняване и без да им се казва кой номер бюлетина да пуснат ще подкрепят същият кандидат по съвест което автоматично ги поставя на нивото на ексурзиянтите а и както се подразбира едно ниво надолуВсички престъпни групировки и партии както и имащите интерес България да бива спъвана по пътя на Европа ще подкрепят същият кандидат след резултатите от първият тур Аз ще гласувам за Плевенлиев не защото е пич- не защото е много умен не защотоГо харесвам а защото това е единственият който има шанс срещу гореспоменататаАнти-Българска мафия Нека Бог да пази България
70
11
 
4
 
! Отговори
Мони преди 12 години
Последните две години положението в страната е много по-добре в сравнение с преди какво беше, това са много излишни коментари относно контрола, държавата става все по-добре докато ГЕРБ се грижат за нея.
69
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доста елементарни въпроси от хора на елементарно ниво.*** за какво им е да интелигентни, то за да си въртиш мошиите не е нужно да имаш поне малко мозък в главата.Трябва само да ти стиска.ГЕРБ много пречи на далавераджиите в тази страна!
68
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само едно уточнение - Цветанов не може да се мултиплицира и да бъде навсякъде! Това, че някой си е решил да взривява коли, си е негова работа. Да го хванат - това е работа на полицията като институция и ангажиментите на Цветанов не са да бъде на пост или да обикаля с патрулната кола!
67
1
 
7
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Защо трябваше да научавам от испанският в-к "El Pais" че комунистическиат албански лидер Рамиз Алиа е вкаран в затворът през 1992 год за провеждане на комунистически геноцид по време на режимът на Е.Ходжа,защо БГ журналистиката криеше този факт,защото са *** или защото им е забранено от гадните болшевики да се излагат факти разобличаващи комунизмът,защо в Б-я няма осъден лидер на комунизмът,защо се разрешава в Б-я тази партия (БСП) да участва в управлението на държавата,нима албанците са по-умни от нас и затова са вкарали всички техни лидери комунисти по затворите,защо те са проумели че комунизмът е геноцид спрямо всеки обикновен човек некомунист а в Б-я не можеме все още да разберем това,защо се разрешава на крадци и бивши комунисти като тези от снимката да дават изявления и пресконференции,защо изобщо не се забрани в Б-я тази партия и всички нейни бивши и настоящи нейни членове да бъдат съдени или изхвърлени от политиката завинаги,ето да погледнем една Албания и тя явно ще се нареди преди нас по стандарт на живот след като знае пределно ясно,че с *** в управлението няма мърдане напред,нали затова се разделихме уж с комунизмът за да не допускаме повече комунистическо управление, а то се извърщава само и единствено без участие на тези *** *** червени.
66
2
 
6
 
! Отговори
ОДС преди 12 години
О-лигофрени Д-ържавна С-игурност
65
0
 
4
 
! Отговори
slavi преди 12 години
vsi4ko e edna parodia sad koiato stoiat na6ite mili izbranici lakomi za pari . Palen genocid vodi darjavata kam sviote podanici i 6te uspee onia plan da stanem 5 miliona
64
4
 
8
 
! Отговори
Ванката преди 12 години
Той ги лови - ама съда Ги пуска - тоя съд корумпирания дето Вие го създадохтеТой ги лови - ама всички се разболяват и лекарите ги изкарват като че ще умират вечеи ги пускат - Онея корумпирани лекари - дето вие ги назначавахте И въобще за кого говорим - за групировките и убийците коите Вие от СДС лично създадохте ?*** комунистическа - сини болшевишки необразовани отрепкиБаси и наглос баси и чудо - и питате - гласувайте си с БСП и ДПС - и трайте *** ***
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който гласува за тея *** от снимката е по-*** от най простото улично кучене се и съмнявам че има и такива - Мафиянски Костов Бакърджиев унищожиха БългарияЗадавиха се от кражби и безобразия до повръщане - Тука някакъв оригофрен пише са"Сините" Какви Сини бе умопомрачен изроде ? Ако се наведеш и видиш 4 тестиса - пак няма да разбереш че са ти го нахлузили - до толкова си *** Ще Ви Го набутват тарикатите от снимката отново - Ще Ви окрадът до шушка А вие ги целувайте и гласувайте
62
0
 
2
 
! Отговори
do 61 преди 12 години
q nai-dobre vzemi ti da misli6 4e mai si mnogo prost
61
6
 
6
 
! Отговори
v&v преди 12 години
И аз много бих искал този Фандък да си отиде в Самоков, СавЛина в Видин и.... да не изброявам останалите пачаври. ЗА съжаление истинските софиянци останахме много малко ! ! ! останалата част са навлеци и *** селендури..... не виждате ли какви ...се движат по софийските улици....... Еб@ ти трагедията!. Вече не мога да понасям провинциалния ***, който залива града ни ! ! !
60
0
 
4
 
! Отговори
kam nema stra6no преди 12 години
dano da e takav sad za kakavto 6te bade nazzna4en.da ne e kato sega6niat,korympiran.
59
5
 
8
 
! Отговори
Пикасо преди 12 години
Ха на бас че Борисов не може да нарисува ... тиква!
58
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Eeeeee,как ще ловят СЕБЕ СИ!
57
9
 
8
 
! Отговори
Мислете преди 12 години
Първо -- Сашко Диков трудно може да се нарече журналист!Второ -- Трябва да кажем, Браво Сашо Браво Диков, брилянтна идея да си взривиш сам колата, то ти нямаш много акъл за това ама нали Трактора да е жив и здрав ти казва какво да правиш и ти плаща за това.Виж ги тези тримата гладници как си им дал възможност да се появят отново в медийте -- зер щом са се загрижили те за теб, работата е ясна.
56
3
 
7
 
! Отговори
Леле, че красавци преди 12 години
Краставите магарета през девет планини се подушват!