Мерете политиците по това, което вършат, рече Плевнелиев

Пример за добре свършена работа била магистрала "Люлин"
Обновена: 16 окт 2011 22:43 | 16 окт 2011 22:43,
460
Мерете политиците по това, което вършат, рече Плевнелиев
Снимка: БТА

Мерете политиците по това, което вършат, а не по това какво говорят, призова тази вечер в Перник кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев. Той посочи като пример за добре свършена работа ползваната от перничани автомагистрала "Люлин".

Вече се движите по нея със скорост 120 км/ч, посочи кандидатът за държавен глава. По думите му директно признание е получено и от Брюксел. Отново предизборно дойдоха Барозу, трима еврокомисари, председателят на Европарламента, подчерта Плевнелиев.

Според него те всички са пристигнали, за да кажат, че "ние можем,че сме достойни в Европа".

Комисарят по регионално развитие, вместо да откаже, както през 2009 г., дойде и ни похвали, че управляваме европейските пари професионално и с достойнство, доволен е избраникът на ГЕРБ.

Кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова призова победа да бъде постигната още на първи тур. На предизборната среща в препълнената зала "Борис Гюдеров" перничани бяха приветствани и от премиера Бойко Борисов и председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Визията си развитие на общината представи кандидатът за кмет на ГЕРБ Ирена Соколова.

Ще открием пернишкия театър след изборите, заяви по време на инспекцията в новия театрален салон премиерът Бойко Борисов. По думите му в противен случай събитието ще бъде употребено за предизборни цели, което според него не е честно.

Театърът е на перничани, не е на една партия и по това се различаваме от всички останали, уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


460
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
444
0
 
1
 
! Отговори
краси преди 12 години
Подкрепям мнението на господин Плевнелиев, както и подкрепям цялата партия ГЕРБ!
443
0
 
0
 
! Отговори
ив преди 12 години
Абсолютно е така, а не да им се вярва на думите, трябва и дела да има!
442
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Определено трябва да съдим за хората по делата им! А колкото до магистралата - преди четири дни минавах по нея към 22:30 часа и определено не чувствах, че шофирам в България и беше светло като ден. Наистина много добре свършена работа!
441
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако мерим по делата - Плевнелиев трябва го водим да го измерят в катедра "Микробиология" на БАН
440
0
 
1
 
! Отговори
10Х преди 12 години
След първият дебат, синът ми, който е на 10 г. коментира с две думи представянето на Плевнелиев : Той се гордее..., че се гордее!!! Чудя се как на децата им става ясно веднага кой е въздух под налягане, а на възрастните - не. Нямам обяснение...
439
0
 
2
 
! Отговори
Добрева преди 12 години
Магистралите са част от националната и международна инфраструктура. До тук добре. Но каква е ползата за хората от малките населени места? НИКАКВА!!! Това ли му е "ясната визия" на този набеден политик?!?!?!
438
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Toчно така, един Плевнелиев за времето си като министър доказа, че е наистина способен и можещ.Освен това има ясна и точна визия за нещата!
437
7
 
1
 
! Отговори
Нели преди 12 години
Плевнелиев е много прав, наистина отвсякъде ни затрупват с обещания, но виждаме, че не може само да се обещава, а и да се работи трябва. Плевнелиев е най-добрият кандидат за президент!
436
3
 
1
 
! Отговори
Antoaneta преди 12 години
Абселштно е прав ,защото ни писна от обещания!
435
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ивайло Калфин: Плевнелиев няма познания за президентСамо червената аристокрация има знания за всички постове в държавата щото са социалисти и знаят как да лапат без да ги хванат.
434
0
 
2
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
Да те премерят теб....., айде да не казвам къде!
433
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как да гласувам за Кунева която си траеше за заробващите договори на мобилните оператори в България?
432
3
 
7
 
! Отговори
до 440 преди 12 години
Дааа бе мечтай си ! Ако Плевнелиев спечели ще бъде пионката на Борисов - гаранция ! Не виждаш ли, че даже днес излезе новина с лафове на Бойко как никой не го слушал и се опитвали да мислят вместо него министрите... вярваш ли, че ще позволи на "добричкия" Плевнелиев да го командва - НИКОГА !
431
2
 
2
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Комунисти, комсолци, пионерииииииииии.........
430
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев ще бъде първия президент на България които е безпартиен.
429
1
 
4
 
! Отговори
jphn преди 12 години
я да направим едно бързо социологическо проучване:плевнелийката президент на първи .ур!който е за липсващата буква да е "к"- да цъка плюсовекойто е за липсващата буква да е "т"- да цъка минуси
428
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кунева и Калфин са ОТВРАТИТЕЛНИ.
427
2
 
3
 
! Отговори
до 433 преди 12 години
А 20 години ,питаха ли ни ?Ти къде спа.... 20 години ,та си опрял до 2 г...?
426
2
 
4
 
! Отговори
ЖИТЕЛ на БГ ....! преди 12 години
Какъв ГЕРБ ,какво СДС ,какво БСП,какво НДСВ,и знайни и незнайни политич. партии в БГ ,като в политиката -----МОРАЛ и ПРАВИЛА ---НЯМА !ВСИЧКО ДРУГО ---ОТПАДА ,22 години ---ПРЕХОД,......госпожи и господа!Да, от много приказки и обещания та ,.....22г.,--преход в БГ !
425
6
 
7
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Ей най-сетне Плевнелиев е прав. Наистина трябва да се гледа какво се ВЪРШИ, само дето аз за две години не видях нещо кой знае какво да е свършено. Само медийна пропаганда, рязане на ленти, демонстрационни арести; всичката пара на свирката като цяло. А керванът си върви през това време; сивата икономика процъфтява, държавата потъва, хората обедняват, бизнесите умират, безработицата расте, отчания и депресия сред всички, освен у верните фенове на ГЕРБ.