Не манипулираме преброяването, скочиха от ГЕРБ

Партията се оправдава за хаоса в зала "Универсиада"
24 окт 2011 15:00,
198
Не манипулираме преброяването, скочиха от ГЕРБ
Опашка, охранявана от полиция пред ОИК София. Снимка: Булфото

Не приемаме обвиненията, че ГЕРБ е манипулирал преброяването, заявиха в декларация от партията.

"Разбираме напрежението у членовете на СИК-овете, както и преумората, разбираме и че опонентите ни не могат да преживеят изборната загуба. Категорично обаче не приемаме обвиненията, че ГЕРБ е манипулирал преброяването.

Още по темата

Напротив – още с откриването на изборния ден представителите на останалите извън ГЕРБ партии в СИК по всякакъв начин се опитаха да бойкотират изборния процес – не се явиха в изборните секции, което наложи стартът на изборния ден да започне с 30 минути закъснение.

В късните часове на нощта, когато вече имаше яснота за резултатите, членовете на СИК от квотите на другите политически партии напуснаха помещението на ОИК София, оставяйки чувалите с бюлетините без надзор.

Категорично отказваме и този път да влизаме в диалог с политици, чиито резултати от изборите говорят достатъчно ясно колко провалени са", допълват от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
1
 
! Отговори
ясно е преди 12 години
При 7 членна комисия + по трима застъпника на партия : общо 27-28 човека като как ще се изманипулира?!?Изборите преминаха в пълен ред ,спокойно до 20 чСлед това до 23 часа броене на бюлетити - сгънати , разгънати ,засичане със списъци ,пакетирате ,облепване.Протоколи във всеки от налюдателите като копие на основнияПри предаването беше МНого трудно ,но и там комисията беше вежлива и не знам как успяваха да се справят!!
187
0
 
1
 
! Отговори
колко умно 192 преди 12 години
Само така може да има Комунизация ,+***+ Доганизоция!!! В цялата страна
186
0
 
0
 
! Отговори
колко умно 192 преди 12 години
Само така може да има Комунизация ,+***+ Доганизоция!!! В цялата страна
185
2
 
1
 
! Отговори
БОЙКОТ НА БАЛОТАЖА! преди 12 години
ПРОСО НЕ ГЛАСУВАЙТЕ НА БАЛОТАЖА!! КАЖЕТЕ ТОВА НА КРЪГА ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ И ТЕ НА ТЯХНИЯы ПИШЕТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК! НЕКА ГИ БОЙКОТИРАВЕ И НИЕ КАКТО ТЕ НИ БОЙКОТИРАХ С ТОЯ БОЙКО! АКО НЕ СЪБЕЛАТ 30 процента изборна активност май ще се провали вота и трябва наново. САМО ТОВА НИ ОСТАВИХА ДА НАПРАВИМ!!
184
0
 
2
 
! Отговори
az преди 12 години
Бъргъзлийчо, най-лесно е да подкрепяш партия, която ви дава нещо ... В градето ви се справят що горе добре, ама я се поогледай малко на другите места ?Бъди си горд, ама да не останеш само с това накрая ?
183
5
 
1
 
! Отговори
Viperrr преди 12 години
Вие сериозни ли сте ?Разпитвайки всички хора които познавам в моя кръг "за кой са гласували" всички казаха ГЕРБ.Имало нарушения,Имало неуредици,стояли с бюлетините.Ами да не сте се записвали дами и господа.А като идваха по 200 автобуса на ден с хора които не могат и дума на Български да кажат и гласуваха помните ли ? А доган ,костов и премянов И 20 ГОДИНИ Глад Помните ли ?ГЕРБ - ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ .Аз Съм от БУРГАС и Съм Горд С това което е променено от ГЕРБ ТУК.
182
0
 
4
 
! Отговори
maranta преди 12 години
Със сигурност мога да кажа че ГЕРБ се опитаха да манипулират изборите. В гр.Елховор в Секция 13 след края на изборния ден и след окончателното преброяване на бюлетините двама от комисията пред очите на 10 застъпници се опитаха да пробутат бюлетина на Герб на която в хаоса на изборния ден бяха успели да сложат печат. Добре че бяхме 10 застъпници и веднага засякохме нарушениета и реагирахме остро. Естествено бюлетината беше анулирана, но председателката беше съвестна и си свърше добре работата.
181
0
 
3
 
! Отговори
До 185 преди 12 години
И аз се чудех що още в 9 часа Боку викаше че са победили ... па сеа не могат да преброят гласовете да 6 часа сутринта ... па ше има некви балотажи с изяснени проценти около 1 часа през ноща....ала бала и дрън дрън....Верващите да си гласуват
180
0
 
2
 
! Отговори
do 133 helena преди 12 години
Еленке , това че малкото ти мозъче не може да проумее каква полза би имал някой от ниска избирателна активност си е твой проблем . И понеже заслужаваш да знаеш ето отговора. При ниска избирателна активност един КУПЕН глас носи повече ==> този който купува гласове има интерес! Айде напиши в youtube : купуване на гласове и виж кой купува ...
179
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
da sedat be ,,,,,az 20 g ,kato sedeh na granicata ,,,,sega,,,ni6to mi nema,,,,,haide de,,,,,,,zabolelo gi krasta,,,,a ne6to drygo ,,,,,,
178
0
 
2
 
! Отговори
ббб преди 12 години
добре бе цяла нощ хората седят с бюлетините,да не казвам днес до обяд а снощи в 22 часа всичко беше ясно
177
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разорението на тракийските българи през 1913 г. е книга,със 65 снимки издадена от Любомир Милетич през 1918 г., която описва масовото изтребление и прогонване, на които са подложени българите в Източна Тракия и Източните Родопи. Авторът анкетира стотици бежанци от тези места, след което подробно излага насилията и жестокостите, на които са били подложени те от страна на османската армия и башибозук.Българите са скривали и оставяли децата си с надеждата че,няма да ги открият и те ще останат живи.Единствен ВОЛЕН СИДЕРОВ остави тази книга на Цецка Цачева дали са ги прочели Герб?А вие драги Българи???
176
1
 
16
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Естествено ,че на са манипулирани,след като в пощенсаката си кутия намерих предизборна бюлетина за ГЕРБ с 20 лв.Благодаря ,Ви мизерници...аз не струвам 20 лв.
175
0
 
10
 
! Отговори
СърФист преди 12 години
"Не манипулираме преброяването, скочиха от ГЕРБ"Може и така да , но манипулирахте самото гласуване, така, че да затрудните определена група хора , която по чиста случайност е основен електорат на преките ви конкуренти.
174
0
 
9
 
! Отговори
дъра-бъра преди 12 години
В някои градове не е имало бюлетини за всички кандидати :( И това не е единствения фалш в изборите...за съжаление
173
1
 
19
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
85% от *** в Столипиново са гласували за Герб.
172
0
 
15
 
! Отговори
ТОВА Е преди 12 години
НО НЕ КАЗВАТ ЗА ВОТА. ВОТА Е МАНИПУЛИРАН. И ДОРИ ДА ДОПУСНЕМ,ЧЕ НЕ МАНИПУЛИРАТ ПРЕБРОЯВАНЕТО, ТЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА С ГЛАСУВАНЕТО.ОПЕКЛИ СА СИ РАБОТАТА С КУПУВАНЕ ТО НА ГЛАСОВЕТЕ. ЦАР КИРО Е В ЗАТВОРА ,ЗА ДА ГЛАСУВАТ *** ОТ СТОЛИПИНОВО,КОЕТО Е НЕГОВА ТЕРИТОРИЯ, ЗА ГЕРБ.ТОВА Е СДЕЛКАТА С КИРИЛ РАШКОВ. Е,КОИ СА ПО-ГОЛЕМИТЕ БАНДИТИ:ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЦАР КИРО,ИЛИ ТЕЗИ КОИТО ПРИТИСКАТ ЦАР КИРО ЗА ГЛАСОВЕТЕ,КОИТО КОНТРОЛИРА.НЯМА РАЗЛИКА-ЕДНИ СЪЩИ СА -ПРЕСТЪПНИЦИ.ВИЖТЕ КОЙ НИ УПРАВЛЯВА
171
0
 
7
 
! Отговори
До 174 -Засрамете се преди 12 години
Стефан Данаилов отрече да има намерение да се откаже от поста си, ако БСП спечели изборитеТоку-що прочетох това нахалство. Никога и по никакъв начин не съм казвал пред свои студенти, че ще се откажа от позицията, за която кандидатствам така Стефан Данаилов опровергава слуховете в медиите, че не иска да бъде вице на Калфин.
170
6
 
3
 
! Отговори
ГАФ преди 12 години
За подробности прочети във Фрогнюз - Ламбо: Ако Калфин стане президент, напускам Дондуков 2!Огромен гаф на Стефан Данаилов взриви БСП, след като актьорът открито призна пред студентите си в НАТФИЗ, че настоящият президент Георги Първанов е поискал от него да се кандидатира на изборите за държавен глава.Ламбо разкри, че преди година проектантът на тройната коалиция Първанов е кроял планове за кандидатурата му. Скандалът обаче идва точно в момент, в който кандидатът на червените за президент Ивайло Калфин упорито отрича да има нещо общо с отиващия си държавен глава Първанов, камо ли че той е човекът, който определя решенията му. Артистът признава още, че Първанов бил много доволен от кампанията. За капак на всичко Ламбо заявил, че мечтата му не е да стане вицепрезидент. Съгласил се, за да помогне на партията в трудния момент. Столичен ежедневник пък писа, че Данаилов е получил сериозна сума пари, за да направи тази крачка. В щаба на БСП са шокирани от откровенията на Ламбо за истината около президентската двойка, защото именно нещата, които червените се опитваха да прикрият, сега излязоха наяве, и то казани от най-рейтинговия им представител. Близки до Данаилов са категорични, че ако двамата с Калфин бъдат избрани, Ламбо почти сигурно ще се откаже от вицепрезидентския пост. Решението си Данаилов съобщил пред свои студенти по актьорско майсторство, които били притеснени, че техният учител няма да има време за тях. Спокойно, само да мине този цирк и ще се откажа. Не мога без вас и без сцената, а и как ме виждате да съм втори след този ***, успокоил Данаилов учениците си.
169
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
леле хора слепи ли сте?