БСП, ДПС и Атака в коалиция срещу Плевнелиев

71 депутати искат касиране на вота пред КС
15 ное 2011 18:42,
138
БСП, ДПС и Атака в коалиция срещу Плевнелиев
Снимка: архив, БТА

Коалиция за България, ДПС и "Атака" внасят днес искане до Конституционния съд за обявяване за незаконни на президентските избори. Под искането са се подписали 71 депутати от трите парламентарни групи.

На 18 страници са описани мотивите, като сред тях присъстват забранителните списъци, прозрачните бюлетини, участието на вътрешния министър в изборния процес и нарушената тайна на гласуването. 

"Все познати на обществото мотиви, които показват противоречието на тези избори с конституцията", отбеляза зам.-председателят на парламентарната група на Коалиция за България Михаил Миков.

Още по темата

Той добави, че едномесечният срок от приключване на изборите тече и остават около 15 дни на Конституционния съд да се произнесе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
iztinata che darjavata popadna v racete na mytragenite i grypirovkata *** da vartiat zakonno kontrabanda i dalaveri.
128
1
 
5
 
! Отговори
0 преди 12 години
Браво ! Няма лошо нека поне малко да се разбере истината,тя няма да е цялата но все пак.
127
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината трябва да излезе на яве , каквато и да е тя!
126
3
 
6
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
За първи път Волен действа достойно... На герберовите симпатизанти ще кажа- И вие знаете,че изботите бяха ЦИРК... МВР шефа-шеф на предизборен щаб (и БСП не са си позволявали подобна наглост) Бащица се изтапанчи и каза резултата от екзитпула преди да са свършили избприте и т.н..... Проявете малко достойнство, което се надявам да тече в кръвта ви,благодарение на гените на предците си и си признайте- ИЗБОРИТЕ МИРИШЕХА...
125
1
 
4
 
! Отговори
Жорж преди 12 години
На ред са "памперсите" от Конституционния съд... Това вече ми прилича на пионерското "Рапорт даден" от сработилите се отдавна депутати на БСП и ДПС, а Атака замества царедворците. Отсреща проф.Евг.Танчев, син на Петър Танчев - Пъпеша, който навремето беше сол-ташакът на Тато , съзаклятнически намига : "Рапорт приет!". Ще се разтичат старците и бабите, ще си сменят памперсите, ще грабнат химикалките и такова решение ще напишат, което ще въодушеви и нагледалите се на всичко, видялите две и двеста "реформирани" комунисти.
124
6
 
4
 
! Отговори
АШИМ преди 12 години
АЗ КАТО ВИ КАЗВАХ ЧЕ ВОЛЕН Е МНОГО ГЛАДЕН БЪЛГАРИН ВИЕ МИ ЦЪКАХТЕ МИНУСИ НА ВИ СЕГА ВОЛЕН ПРЕДАТЕЛ.....
123
9
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
А само да попитам.. Дпс и Бсп са заедно.. ама нали Атака мразеха турците (дпс).. и как изведнъж станаха на една и съща страна.. нали уж нямало "никога" да бъдат заедно.Гладни хора за влас.По-добре да ме управляват тикви от колкото партия която се избира от моята баба или другата парият която се избира с хора извън България или партия която се избира от някакви там измислени националисти който правят евала на "хитлер" и Германия , но не и България. Малкото или голямото зло ...
122
5
 
6
 
! Отговори
Дидо преди 12 години
Волен Сидеров президент!
121
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алооо комуненцатаболят ли ви още дупенцатаа сърбят ли ви, ако ли даидете пак при Доган ага!С по-здрав поздрав ваш Мустафа ***!При желание ще ви *** на бял чаршаф и ще останете предоволнинищо че дупенцата вище са малко болнино бързо ще ви минеи ще бъдете щастливи а коментарите ви още по-дръгливи!Червени свраки кресливи!
120
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ФЮРЕРА ПОГРЕБА АТАКА ОКОНЧАТЕЛНО
119
3
 
6
 
! Отговори
divazi преди 12 години
4erveni tikvi i divazi
118
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените кратунковци още не могат да се осъзнят от загубата си на президентските избори и продължават с жалното си блеене си по форумите. Абе муньовци разберете най-после едно нещо, колкото и да ревете и да се тръшкате, вече сте изхвърлени на *** на историята, защото винаги сте били червени *** и такива историята ще ви запомни.
117
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Платените Червени драскачи пак налазиха форумите като гадни ***. Но за това си има ефикасно средство РАЙД убива ги на място, за повече информация прочетете упътването!
116
8
 
13
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Не ви станаха схемите с гласовете на Доган и почвате пак с к**венските номерца. Ей това да си комунист е най-лошото наказание!
115
8
 
11
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Касирайте бе нещастници червени! Ще ви смажем с 95:5!
114
4
 
22
 
! Отговори
Истината! преди 12 години
Атака голямато разочарование!!!!!Не мога да повярвам, но това което се говореше за еднаквия произход на ДПС и Атака е вече факт, а аз гласувах за Атака на миналите избори за парламент, защото много вярвах на Сидеров, въпреки приказките, че Атака е създадена като проект на БКП-БСП заедно с ДПС за да поддържа електората на ДПС в бойна изборна готовност, не исках да повярвам и много се ядосвах като слушах такива приказки. Много вярвах на Сидеров, ама много, за мен той беше истинския водач на България! Но всичко се оказа една голяма лъжа, както и СДС навремето, ходех на големите им митинги и вярвах, че най-после комунизма си отива, оказа се, че СДС е проект на комунистите за да излъжат Запада, че в България вече има демокрация и да ни отпуснат толкова необходимите заеми, но СДС беше голямото ми разочарование, а сега и Атака, просто не мога да повярвам, че това се случва БСП, ДПС и Атака заедно в един фронт срещу демокрацията. Сидеров вече е персона нон грата за мене, а съм сигурен и за много други демократично мислещи хора.
113
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ako sega ima izbori 6te glasuvam protiv GERB.
112
12
 
13
 
! Отговори
Д-ра преди 12 години
Отдавна разправям, че няма по-некадърно правителство, щом успя да обедини Атака БСП и ДПС срещу тях, това никой не беше успял да направи до сега. КОето означава че дори и на *** вече им е ясно , че ГЕйРБ са толкова зле, че просто трябва да се разкарат!
111
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тройната коалиция
110
6
 
11
 
! Отговори
пешо преди 12 години
Нека някой,който работи в НАП да провери в Търговския регистър,какво става с фирмичките на Росен Асенов Плевналиев:на кого се водят сега,има ли всички необходими документи/които си публикуват задължително по наредба:устав,капитал,борд..../,въобще има ли някаква информация и нека да ни светне за истината!