В Атака твърдо зад Сидеров: Нападките срещу него са заговор

Изключиха евродепутата Димитър Стоянов от партията
Обновена: 19 ное 2011 21:04 | 19 ное 2011 18:25, Красимир Ангелов
292
В Атака твърдо зад Сидеров: Нападките срещу него са заговор
Снимка: Булфото

"Всякакви намеци за оставка на създателя, идеолог и водач  на партията Волен Сидеров приемаме като част от заговора да се унищожи идеята на патриотизма у нас”, се чете в специална декларация на партия "Атака”.

Съвещателният сбор на националистите взе отношение по повод изказванията на евродепутата Димитър Стоянов, който поиска оставката на Волен Сидеров като председател на партията.

"Ние, народните представители, областните координатори, общинските координатори и активистите на „Атака”, няма да допуснем това и стоим категорично зад лидера на ПП "Атака” Волен Сидеров, се чете още в декларацията.

Съвещателният сбор на партията определи изминалите президентски и местни избори  като най-фалшифицираните в новата история на България.

"Не приемаме нападките за провал на Атака в избори, проведени по недемократичен, не правов и манипулиран начин с масово купуване на гласове от страна на управляващата партия ГЕРБ.

Още по темата

Целта на подменения вот е ясна – да се наложи  уж двуполюсен модел ГЕРБ-БСП, които водят една и съща колониална политика, както и да се легитимира ДПС отново като единствен политически балансьор”, отбелязват хората на Волен Сидеров.

Според тях премиерът Бойко Борисов е поел личен ангажимент към американския посланик, че ще унищожи „Атака” и национализма в България.

"Днес виждаме ясно, че той следва неотклонно своето обещание. По наши данни около 10% от вота за Волен Сидеров са били заличени, чрез директни фалшификации на всички нива - от СИК до “Информационно обслужване“, отчитат националистите.

Малко по-късно стана ясно, че доведеният син на Волен Сидеров и евродепутат Димитър Стоянов е изключен от партията, съобщи БТА.

Мотивите за решението са, че Стоянов е злепоставил и уронил престижа на "Атака” и ръководството й с медийните си изяви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
0
 
1
 
! Отговори
djani преди 12 години
СМЕЙ СЕ ***...Както и едноименния герой от операта на Леонкавало, някои ще се смееят през сълзи. Свидетели сме на поредната сапунка в политическия ни живот - любовната сага на Волен! Достойна за всички медийни жълтъци. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Включително и окепазяването на навлизащото в андропауза човече с наполеонов комплекс, което не може да озапти все още шаващото в гащите му нещо. Кукловодите на прехода прецениха, че ако ще сме европейци и ние като жабата трябва да си навирим крака, за да ни подковават като вола. След като те имат националистически партии, защо и ние да си нямаме Атака? От години цирка е пълен и медиите отразяват всички скечове, които неуморния Волен разигравя на воля и се пъне да плаши гаргите, т.е. етносите. Приликата с неотразимия циклофреник Жорж се натрапва. Но неуморимия холивудски шоумен и борец за демокрация остаря и се кротна в полите на червената генералска щерка Шуши. Крайно време е политици от споменатата порода да останат в паноптикума на екзотичните, или мутирали индивиди. А всеки който има капка разум в главата, да не се подвежда по приказки на хора, които не могат да управляват себе си, а камо ли цял един народ, както им се иска ...
244
0
 
2
 
! Отговори
da 283 преди 12 години
Митето и доведеният му Баща са проблем на България!!!!По тяхното разбиране за прилагането на законите към крадците,те сега трябва не да са без ръце,а да са в БЕЗТЕГЛОВНОСТ ДО 10то КОЛЯНО ПОНЕ,.***!
243
3
 
5
 
! Отговори
откровено преди 12 години
Волен Сидеров е Лидер по душа и сърце!!
242
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижда се залезът на атака,но все още има овце
241
5
 
13
 
! Отговори
Батака преди 12 години
Атака в батака. Митко оигофрена струва 27 000 евро месечно на глупавия бг народ.
240
4
 
11
 
! Отговори
Атакосапунка преди 12 години
Тези *** си направиха семейна далавера и сега при разпад в семейството разпадат и далаверата. Голем праз.
239
8
 
7
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Проблемът на Атака не е Митко, а най-вече общата политика на Атака, ДПС и БСП, които заедно внесоха искане за касиране на президентските избори. Щом Атака започна да играе с ДПС и БСП значи нещата отиват към съглашателство, даже преди това Сидеров многократно нападаше Цветанов, Борисов, а и гласуваше с комунистите. Така, че прогледнете и вижте истината, а тя е че и Волен се оказа поредната лакома комунистическа ***. Аз специално много му вярвах, но като започна да говори като *** и
238
4
 
5
 
! Отговори
lainomet преди 12 години
БКП отново на власт, атакистите в белене
237
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има грешка в заглавието - Сидеров не е създал Атака, а Държавна сигурност, за да поддържа в страх електората на ДПС, която също е създадена от ДС. А Сидеров волно или не, стана оръдие на интересите на политическата върхушка на БКП, която замисли целия този цирк около прехода, а това си беше нагласено така, че комунистите да станат капиталисти, но с богатствата на държавата). Доган, Юнал Лютви и р-вото на ДПС са все бивши агенти на ДС. Волен дори и да не е в играта, няма как да не се е усетил н
236
2
 
6
 
! Отговори
lyka преди 12 години
лажец долен
235
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА СЕ НААКА!!!
234
3
 
9
 
! Отговори
до фен на хан Крум преди 12 години
Тук са останали само роби.Май не си го разбрал това. Робът, който не е видял свобода , се мисли за свободен.Най-голямото, което могат робите, е да изгорят къщата на някой ***.Роденият да пълзи, не може да лети.
233
6
 
6
 
! Отговори
от форума преди 12 години
Тъкмо започнахме да се оттърсваме от турските сериали по телевизията и тия пишман патриоти от АТАКА окупираха медийното пространство с поредната си семейна сапунка.
232
0
 
2
 
! Отговори
lyka преди 12 години
sled 2 godini mai nama da gi ima no ve4e sa bagati ot nas koito gi izbrahme po tehni dymi oneia balaci
231
1
 
2
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 12 години
до 259 бренеке:Явно ти и другия *** наричащ се Ястреб /ядящ и *** / сте от едно и също место излязли. Няма да стане вашата. Нека, който не може да се оправи в България да ходи да мие чинии и да мие задниците на *** бабички на запад с докторската си титла. Това съм го виждал там. Ние ще водим битката за България. Дедите ми са живели извън България по времето на турцити са се върнали ТУК. Тогава тук след турците не е имало нищо и е било много по-лошо, но те са се справили. И аз ще успея
230
5
 
7
 
! Отговори
Хатакист преди 12 години
Атака е Бардак, Бардака е в Атака
229
3
 
23
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Д.Стоянов заедно с командировъчните и сумата за сътрудник взема общо 27 хил евро - 52650 лв. В ЕП го напъха Сидеров, когато тоя млад нагъл човек беше на 20 години. Тъкмо тогава обвиниха В.С. за създавне на семейна партия, понеже намери "достойно" място и за Капка. Така че Митко няма за какво да обвинява Волен. Двамата с Бинев да си получават грамадните за нашите размери заплати и да си мълчат, защото втори път в европарламента те няма да влезат. Има една поговрка, която е злободневна за тях "Храни куче да те лае".
228
3
 
14
 
! Отговори
Цец преди 12 години
И Митко купен с парите на ГЕРБ, също като шкембелията Марио Тагарински!Много станаха "накупените", явно желанието за сребърници в нашите любими политици е голяма. Чест, достоинство са стари понятия останали от соца.
227
4
 
5
 
! Отговори
Ибришим преди 12 години
ВЪШКООООООООООООООО МЪРЛЯВА ,КАЛТАК
226
2
 
13
 
! Отговори
Демократ преди 12 години
"...създателя, идеолог и водач на партията..." Не мога да разбера това част от изречение от в-к Работническо дело през 70-те години на миналия век ли е или от декларация на /демократична/политическа партия в края на 2011 г.? ... Същото ще се случи и в герб, само, че няма да е толкова скоро, колкото ни се иска, макар, че с изказването на бойко за стволовата клетка, цялата ръка и яйцеклетката доста ще ускори този процес.