Деница срещу Капка

Камен Петков за семейните драми в партията
Обновена: 22 ное 2011 15:01 | 22 ное 2011 09:06,
223
Деница срещу Капка
Волен Сидеров и съпругата му Kапка вече са разделени. Снимка: архив, Булфото

Много кадърни хора, неуспели да се реализират в живота, са имали добри мениджъри, коментира пред bTV независимият депутат Камен Петков, който напусна "Атака".

"Капка имаше способностите на добър мениджър – тя беше моторът, който движеше. Да видим как ще се справи партията оттук нататък. Според мен, в крайна сметка, изборите ги взимаше Капка", смята той. 

"Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки  - влюбих се, живея с нея, купих й апартамент, кола, мога да си го позволя. Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали. Сега Деница е жената, която го подкрепя", коментира депутатът.  

По думите му Капка Сидерова разбрала за аферата на Волен, след като ги е видяла в столичен хотел. Шофьорът на Сидеров й казал, че е там. Отива и ги заварва да интимничат. Бяха ги снимали и на морето, разказа още Петков. 

"Знам, че миналия понеделник седмина депутати тръгнали да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама станали и имали достойнството да кажат за какво са отишли. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов. Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него, ще трябва да се обеси", заяви депутатът. 

Още по темата

"Доколкото знам, Деница е била ученическата любов на Митко Стоянов, дори са я били гласили за снаха. Докато бях в групата, тя не блестеше с кой знае какво добро финансово състояние. След като се хванаха с Волен, тя бързо смени колата", допълни Петков. 

Според него ще има още напуснали депутати. "Самата партия се обезличи. Волен категорично не го уважават в групата, а загуби ли лидер уважение, няма на къде. Капка беше човекът, който с всеки един от нас, след като Сидеров ни е нагрубявал по един или друг начин, сядаше да ни убеждава, че той е по-емоционален. Тя беше дипломатът", каза още Камен Петков. 

За раздялата на Волен Сидеров със съпругата му Капка се заговори още през пролетта. Официалното потвърждение обаче дойде в събота от устата на сина й Димитър Стоянов, който поиска оставката на лидера на Атака, след което беше изключен от партията. След това самият Сидеров публично призна, че е в развод с партньорката си Капка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
11
 
! Отговори
ЛЮБОПИТНА преди 12 години
Преместихте ли ги?
11
5
 
15
 
! Отговори
Siderov преди 12 години
Kapka e produhana fligorna,drugo si e Denica.
10
2
 
15
 
! Отговори
Р преди 12 години
А СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ЛИЧНИ ДРАМИ , А?
9
2
 
31
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Седмицата ми направо щеше да е загубена без тая новина.
8
4
 
21
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Атака са политически "трупове"!
7
2
 
19
 
! Отговори
gun преди 12 години
"Волен Сидеров и съпругата му капка вече са разделени" Тя вече е бита карта,но поне напишете името и с главна буква.
6
2
 
12
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Много важно
5
1
 
42
 
! Отговори
малей преди 12 години
направо ми се къса сърцето ! Драма !!Капке, ти като се разведе заради Волен, какво му е било на съпруга ти ? Е, същото, каквото и ти изпитваш сега.
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Eeeee, стига де! Пак ли ще се занимаваме с еректилните особености на българския "националъзъм" :)
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е защо сте написали Капка с малко 'к' в началото ? Под снимката ? Може би сте неграмотни ?
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бой!
1
6
 
30
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Младото си е младо!!!