Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов

Целият ресурс на СДВР бил хвърлен за озаптяване на палежите
Обновена: 19 дек 2011 14:54 | 19 дек 2011 13:40,
187
Палежите като мода! Не може така, скочи Цветанов
Снимка: БТА

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов отхвърли твърденията, че има разрастване на палежите на автомобили.

"Винаги има единични случаи на палежи на коли, например за разрешаване на някакви неуредени взаимоотношения – както между организираната престъпност, така и на чисто битова основа. Не смятам, че има разрастване на подобни палежи в страната", категоричен бе той пред журналисти.

МВР шефът възропта срещу репортаж по една от националните телевизии, която показала как най-лесно се пали автомобил, за колко минути изгаря и как огънят се предава към друга кола.

"Това по някакъв начин провокира интерес за хората, които го гледат и, които смятат, че по този начин могат да се забавляват. Някои може би го възприемат и като вид мода", отсече Цветанов.

Вътрешният министър допълни, че в момента палежите са основният акцента в работата на СДВР.

"Фактът, че има допълнителни мерки за охраната и сигурността ни коства много, но ние сме длъжни да го направим, защото искаме да гарантираме спокойствието на гражданите", каза той.

Още по темата

По думите му вчерашните твърдения на задържания Юлиян Ковачки пред съда, че бил черпен с водка и бира от полицаите, пък после бил разпитван за палежите, не  кореспондирали с действителността.

"Колегите обаче ще направят проверка", заяви Цветанов, но посочи, че не трябва да се обръща толкова много внимание на всяко едно изказване от подобни лица.

Накрая Цветанов се обърна към гражданите за съдействие, подкрепа и навременна информация, когато станат свидетели на подобни палежи.

"Така бихме могли по-бързо да реагираме", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунизмът е най-мръсната идея, тя е против хуманизма, против човещината. Комунизма е едно елементарно задоволяване на животинското в човека, за сметка на смачкване на духа. Само *** в човешки образ могат да изповядват такава идеология.
161
4
 
11
 
! Отговори
ДО 136 преди 12 години
МАЗЕН КРАДЛИВ ГЕРБЕРИСТ И НЕ МЪРСИ ЧИСТАТА ИДЕЯ КОМУНИЗЪМ НЯКОЙ ТИ Е КАЗАЛ ЧЕ Е ЛОШО И АЙДЕ МРАЗИМ Я ПЪРВО СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОУЧИШ ПРОЧЕТИ КНИГАТА УТОПИЯ
160
4
 
6
 
! Отговори
ДО 144 преди 12 години
А БЕ ЕЙ!НАЛИ ТЕЗИ БКП СА ОПАЗИЛИ БАБА ТИ И ДЯДО ТИ И КАКВО ВСИЧКИ МРАЗИТЕ ДС ВСЯКА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СИ ИМА ГЛАВОРЕЗИ ЗА ДА ПОДДЪРЖА РЕДА ЕТО ФБР КГБ А НИЕ СЛЕД КАТО ГО ЗАКРИХМЕ КАКВО СТАНА НАРКОМАНИ НИ ПАЛЯТ КОЛИТЕ УБИЙЦИ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО УЛИЦАТА ТАКИВА ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ УБИВАТ СКОРО НАУЧИХ ЗА ЕДНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ НАРЕЧЕНА ЧУКОВЕТЕ КОИТО СА УБИВАЛИ НАРКО ДИЛАРИТЕ БЕЗ СЪД БЕЗ ПРИСЪДА А СЕГА ВСЕКИ ТРЕТИ ТИЙНЕЙДЖЪР Е УПОТРЕБЯВАЛ НАРКОТИЦИ ДА ТЕ Е СТРАХ ЗА ДЕТЕТО ТИ
159
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съвсем се изложи Цецо - КЛЮНА!
158
2
 
22
 
! Отговори
C.c. преди 12 години
ЦвъкиШесторъки да хваща здраво на Боко маркуча и да тича да гаси пожарите. За какъв *** е сложен там.
157
1
 
16
 
! Отговори
ПИРОМАНА преди 12 години
МАЛЕ,ПЪПЕШ!!!
156
1
 
11
 
! Отговори
Смирнофф преди 12 години
Цецо, стига приказва, ела да пием по една водка в Седмо РПУ :))
155
0
 
8
 
! Отговори
До Соколов 148! преди 12 години
Потресаващо! Да се убиват дечица, защото родителите им имат други политически възгледи от наложените от тогавашната власт! Това се случва и днес, за съжаление, на етническа основа - Катуница. Няма по-голямо страдание за родителите да видят детето си мъртво! Не го пожелавам на никого.
154
0
 
7
 
! Отговори
БАСИ РАБОТАТА преди 12 години
"Винаги има единични случаи на палежи на коли, например за разрешаване на някакви неуредени взаимоотношения както между организираната престъпност, така и на чисто битова основа. Не смятам, че има разрастване на подобни палежи в страната", категоричен бе той пред журналисти.АЗ ЛИ СЪМ ЛУД ИЛИ СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ ИЗКАРАТ ЛУД ????
153
0
 
9
 
! Отговори
Оня с косата преди 12 години
Цвъко, толкова си ***, че чак не знам с какво нещо да те сравня (защото ще е обида за нещото) Затова ще кажа просто ГЕРБЕР. Не може *** постови ***, който "много хубаво носел папки!?!", да е министър. Още повече, че на тоя "силата" му е да "печели" избори чрез най-грозните и елементарни фалшификации в цялата българска история. Но ВИДОВДЕН наближава, некадърни управляващи простаци!
152
0
 
8
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
АБЕ, ЦЕЦКО,БЮДЖЕТА ТИ Е 1 МИЛИАРД, САМО ЗА ПОДСЛУШВАНЕ ДАВАШ ПО 100 МИЛИОНА..., А ПАК НЕ ЗНАЕШ - КОЙ ТИ КЛАТИ СТОЛА...- ВИЦА Е СЛАДЪК - ПРЕМИЕР ПОЖАРНИКАР, А ТИ ОТГОВАРЯШ ЗА РЕДА И ИМУЩЕСТВОТО НА ГРАЖДАНИТЕ...СЛАДЪК ВИЦ - А ДЕСЕТИНА НАРКОМАНИ ТИ ГО РАЗКАЗВАТ...
151
1
 
11
 
! Отговори
О С Т А В К А ! преди 12 години
О С Т А В К А !
150
0
 
8
 
! Отговори
Българин-до148 преди 12 години
Мир на прахът им..Дай боже ,да няма повече братоубийства в името на някакви каузи ,защото нищо не е по- ценно от живота.
149
0
 
9
 
! Отговори
Стария преди 12 години
За всичко в нашата държава е виновен ОКТОПОДА,единствен той е печеливш и на изгода,във нея нищо да не се променя.Къде и кой е истинския ОКТОПОД,тоз, който всекидневно ни краде и пали и обира,закони има, акции на МВР и пак не спира?Къде е той и кой е той, от години се питамеи ако властите не могат или не искат,отново избори ще има и тогава да го сритаме!Вие, млади хора, назовете ОКТОПОДА!
148
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да кажем "бай,бай" на бсп и герба...свидните рожби на бкп/дс!
147
0
 
11
 
! Отговори
Соколов преди 12 години
Нека само напомним в този момент, че преди 68 години в зимните дни преди коледа 6 деца плащат безумието на тогавашната власт. Разстреляни са 6 деца от с. Ястребино заедно с родителите си. убити са общо 18 души.обвинени в укриване и подпомагане на преминали в нелегалност членове на БЗНС. Извършител е картечната рота на подпоручик Коста Йорданов.Децата са:Стойне (7 г.), Иван (9 г.) и Надежда (12 г.) 3 от общо шестте деца на Петър КалайджийскиДимитринка Стоичкова (11 г.)..След разстрела им заедно с останалите възрастни са заровени в плитък гроб, който на следващия ден е разкопан, а телата на загиналите са изгорени на клада
146
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвък...за нищо не ставаш!?
145
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
опасно е внушението да не се обръща внимание на думите на някого, пък било то и арестуван по някакво подозрение... щото това "кореспондира' с цвенатовите похвати : няма значение каква е действителността, ще я усучем и изкривим така, че да пасне на теорията и целите ни
144
0
 
16
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ЦЕЦКО-О-О, ЦЕКО,- НАЛИ ИМАШ 300 РАМБОВЦИ, ПРИКРИТИ КАТО "БОП"...(борба с организираната престъпност)..., 3 000 ЖАНДАРМЕРИСТИ, В МИНИСТЕРСТВОТО ИМАШ ОФИСИ НА ФБР, ***, ЦРУ, АНСА, КГБ И МИТ...,А ДЕСЕТИНА НАРКОМАНИ ТИ "РАЗКАЗАХА ИГРАТА"...
143
5
 
2
 
! Отговори
ВСЕКИ БЪЛГАРИН... преди 12 години
..РАЗСЪДЛИВ ,ВЪОРАЖЕН ,НЕЗАВИСИМ И СЪС СОБСТВЕН ИЗТОЧНИК НА ДОХОДИ ---Е ЗАПЛАХА ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!ПАРТИЯТА БКП/бсп, ИСКА БЕЗИМОТНИ , БЕЗРАБОТНИ И БЕЗАКЪЛНИ ***-ПРОЛЕТАРИИ...ЛЕСНИ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ И КОМАНДВАНЕ!УМНИТЕ И КАДЪРНИ БЪЛГАРИ ...СА ЗАПЛАХА ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И НЕЙНИТЕ *** И НЕКАДЪРНИ ЧЛЕНОВЕ!КОМУНИСТ ...СЕ СТАВА С "ТЕСТ --ЗА ТЪПОТА"!/..иначе Партията не може да го "ръководи"/