Сидеров: ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог

Обяви и имената на депутатите, които са декларирали членство при управляващите
Обновена: 21 дек 2011 19:29 | 21 дек 2011 18:29,
200
Сидеров: ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог
Снимка: БТА

Волен Сидеров обяви имената на депутатите, които вече "по сърце и душа" са заявили с декларация членството си в ГЕРБ.

Това са Валентин Николов, Калина Крумова, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Цвета Георгиева.

"ГЕРБ вече се вписа в мафиотските партии, които ограбиха България", съобщи още лидерът на "Атака" на пресконференция след Националния сбор на партията. Според него, всеки, който критикува властта е подложен на удари и репресия.

"Целта на Борисов и Цветанов е да откраднат нашите пари, за да не можем да си вършим дейността и за да бъдем с вързани ръце. Това е причината, за да бъдат купувани депутати. Борисов разкри маската си на действащ задкулисно политик – лъжец, измамник и демагог и от тук нататък опозиционната ни линия ще бъде категорична и последователна", допълни още Сидеров.

Според него напусналите групата на "Атака" са купени и е възможно да са предлагани пари и на други депутати от партията.

"Не мога да инжектирам морал на никого", каза Сидеров в отговор на въпроса какви мерки ще предприеме за запазване на парламентарната група.

Лидерът на партията разчита на съвестта на останалите в групата народни представители, но призна, че не може да направи нищо, за да предотврати такова напускане.

"Ако имат морал, ще стоят в парламентарната група на „Атака”, ако нямат – няма да стоят", смята той.

Партия „Атака” остана с десет народни представители – минимума за съществуване на група в парламента. В деня на Националния сбор на партията, решението си да напуснат групата на Волен Сидеров обявиха още Борислав Стоянов, Огнян Тетимов, Димитър Карбов и Петър Хлебаров.

"50 хиляди лева режат от нашата субсидия на месец – разделено на три, това означава, че ГЕРБ са готови да дадат на отцепниците по 17 хиляди лева на човек на месец. Вероятно са готови да им дават и други бонуси", каза Сидеров на въпроса колко струва един депутат на „Атака”.

Той посочи, че не може да даде еднозначна оценка на това била ли е в крайна сметка грешка подкрепата му за ГЕРБ.

"Нямаше как да се сканира една политическа сила, за да се предвидят действията й, по същия начин не можех да предвидя предателствата на моите депутати", коментира той.

Още по темата

"Подкрепата за ГЕРБ беше логична за онзи момент, а от друга страна, не знам какво би станало с „Атака",  ако не бяхме подкрепили тогава управляващите и дали ударите нямаше да започнат по-рано", коментира Сидеров.

"Моето условие да подкрепям правителството беше да се спазва политика, която е в подкрепа на националния интерес, но правителството поддържа колониалната си политика", аргументира се още той.  

Преди заседанието на Националния сбор в полицията беше получен сигнал за бомба в централата на "Атака". В крайна сметка след проверка взривно устройство не беше открито и конгресът се състоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
1
 
0
 
! Отговори
57 преди 12 години
Волен е един болен човек,аз го познавам от 1990г стоеше в мазата на Раковска 134 и печаташе първия весник Демокрация никой не му обръщаше внимание но беше печатар не журналист.После влезе под кожата на Валери Симеонов използва телевизията му но болния човек си е болен чудя се на хоратта които са му повярвали и на този Бойко Белия делфин кой то също му вярваше но по умствен и интелектуален багаж двамата са на кантар тъй че,господ хора събира.Това са изключително посредственни хора срам ме е да п
193
0
 
0
 
! Отговори
anusa , anusa преди 12 години
toa Volen nakrai 6a go naibat edno ubavo hahaha
192
0
 
2
 
! Отговори
Kusno e,Volene!! преди 12 години
Dobre Volen, kato znaeshe, che GERB ne sa gotovi da upravliavat poradi negramotnost, nekadurnost i shurobadjanashtina, zashto im liza zadniga 2 godini i taka si prokaraha zakoni s koito direktno unshtojavat Bulgarskijat narod??Sega kato ti kupiha deputatite, veche e kusno.Za men e jasno, tova pravitelstvo e ubiistveno za Bulgarija.Da smajesh taka i bez tova razmaznija Bulgarski narod, beden, lugan, kraden i mamen e GENOCID!! ako sme narod ne trijabva da se dopuska tova!!
191
4
 
2
 
! Отговори
Съргей Станипишев преди 12 години
Волен е един много специалне човек за мен. Най ми харесва да сме тримката - аз, Волен и Доган. Тогава ярко изпъкват Воленовите качества - плюе добре и плюнката му е диста мазна, та на мен ми е по-лесно. За съжаление аз не мога да осигуря добра смазка за Волен, но той умее да си трае и да се кефи. Сега ми стана едно много трепетно, чакам с нетърпение следващата ни сбирка. БСП, Атака, ДПС - ние сме истински български партии за истински българи
190
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров: ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагогИСТИНА Е !!! Какъвто и да е Сидеров , на опонентите не им харесва да имат опозиция която да ги напада.Особенно авторитарната партия Герб,която не търпи нито критика,нито опоненти.Много брутална стана гербската партия.***.
189
1
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
А га яде кифтета ни рива а?
188
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това го знае всеки...................
187
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха, ха, ха, - Е такива артисти са тия платените Кутевци, до вчера плюха по Сидеров, а сега реват за него, щото от както се скара с Бойко и тъпите кухоглавите комуноиди веднага го заобичаха жалки лицемери! Айде продължавайте да ревете за тоя кариерист, който се правеше на националист, но само и само да стане президент и когато видя, че ГЕРБ не го подкрепиха се обърна на 180 градуса и му лъсна червения ДС *** когато се съюзи с ДПС? и БСП? и заедно подадоха молба до КС за да касиране на изборите за президент! До тук с политическата кариера на този измамник, сега вместо пури за 120 лв ще смуче чибука на приятела си Доган ефенди!
186
2
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Волен вместо да реве по всички телевизии да обяснява как са го прецакали Герб, да види той самия какво свърши последните 2,5 години. Предателите никой не ги обича. А Волен е предател. Предаде идеите на хората гласували за Атака. Той превърна групата си в пудел на герб. 2,5 години лиза ***, сега няма на кого да се сърди.
185
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приключи поредният краткосрочен проект на ДС. Не след дълго ще отиде "към дело".
184
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо ревеш? Пратихме те в парламента ДА СПРЕШ НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ, а не да подпираш Бойко! Какво свърши?
183
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО ПИТАТЕ ОНЯ *** ОТ ПЛОВДИВ ТОЙ ЩЕ ВИ КАЖЕ ЧЕ И ПРИНЦ ЧАРЛС Е МАФИОТ, ЛЪЖЕЦ И ДЕМАГОГ, ЗАЩОТО СЛЕД КАТО ПОСЕТИЛ ИГЛУТО НА *** , НЕ МУ Е ПОДАРИЛ НОВ АПАРТАМЕНТИ ВЕЧЕ НОВОКРЪСТЕНОТО *** ДЖОРДЖ, БИЛО ПРЕКРЪСТЕНО НА *** ...
182
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ostavi si malki musta4ki nad usnata i otivai da se zastrelia6 SIDEROV.
181
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болене,стомната е счупена!!!Ти,а не бойко я счупи и недей,като него все некой да ти е крив! Грумни се пич!
180
3
 
7
 
! Отговори
181 преди 12 години
не е възможно,та това е следващата коалиция,тикви с фесове
179
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
откак селските тарикати си намериха нови *** старите ореваха мегданя
178
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледайте БТВ и слушайте как ДПС е купила АТАКА с цел плюене по ГЕРБ!
177
1
 
7
 
! Отговори
Ей преди 12 години
Къде е Цар Киро, а ? Къде се движи, ама точно сега, може ли да кажете? Къде краде с аверите си от Катуница, разкрит е в Секция Позиця на 7plus7. net - И Гърците ни намразиха, писна им от нас
176
1
 
4
 
! Отговори
Doro utro преди 12 години
Dobro utro--ima li oste spiasti v spalnia vagon...???
175
2
 
25
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Волене,Сигурно си прав ,но защо казваш сега ? Ако сега си го разбрал значи ,че си недалновиден и не ставаш за лидер, ако си го знаел и въпреки това яростно го подкрепяше ,значи ,че си *** и пак не си за лидер.