Да излезем от матрицата на лудостта, пожела си Станишев

Бъдеще на главен редактор очаква експремиера, показа соцбаницата
Обновена: 4 яну 2012 15:53 | 4 яну 2012 15:06,
176
Да излезем от матрицата на лудостта, пожела си Станишев
Снимка: БСП

Председателят на БСП Сергей Станишев си пожела през новата година лудостта да се оттегли от обществения живот и на власт в България да дойде нормалността. Това стана на традиционното теглене на късмети от червената баница на "Позитано" 20.

Станишев заяви, че има усещането, че през последните две години и половина живее във виртуална реалност, която няма нищо общо с действителността.

"Време е в България да се установи истински диалог за икономиката, политиката и всички значими въпроси. Манипулацията на самозабравилата се власт трябва да приключи.

Правителството твърди, че иска да изкара целия си мандат, но все по-ясно виждаме, че ГЕРБ се подготвят за предсрочни избори. Изключително важно е тази година БСП да бъде една адекватна и добре аргументирана опозиция", допълни червеният лидер.

Бившият премиер отправи пожелания за новата година и към сегашния министър-председател Бойко Борисов.

"Време е към края на мандата си Борисов да започне да мисли за собственото си наследство и да спре да се занимава с това на Тройната коалиция", допълни лидерът на социалистите.

През новата 2012 година на Станишев му предстои да се гмурне в ново поприще, стана ясно от баницата с късмети.

Ако се вярва на съдбата, той ще остане на ръководна длъжност, но ще изразява възгледите си не от трибуната на парламента, а като главен редактор на вестник.

Късметът пък отреди на народния представител Мая Манолова нови върхове в кариерата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има тук един, който пише "куманист". Оставям настрана нивото му на интелигентност, но вместо "к" отпред напише "х", ще се получи една друга дума, която, най-общо казано отличава едни индивиди от други. Та, думата ми беше затова, че тук са се събрали само едноклетъчни, които реагират като кучето н опитите на Павлов - червена светлина, и хоп, лигите потичат. Нищо смислено не казвате и е абсолютно безсмислено да апелирам да вкарате малко повече мисъл. Но сигурно имате нужда да се "изявявате"....
168
2
 
5
 
! Отговори
акуд преди 12 години
хаха станишеф в тази матрица си сам
167
3
 
7
 
! Отговори
Соц Боц преди 12 години
На Сергей Станишев му биха шута !!!!!!!!!!! От шут на Позитано , шут в Брюксел !!!!!!!!!!! Прецакан .
166
5
 
7
 
! Отговори
БСП БСП БСП преди 12 години
БСП = Българо *** ***
165
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хамстер, ако българите някога поумнеят ще спрат първо да гласуват за чужденци да ги управляват -виж се, чужденец, син на терорист, без професия и с фамилия по поръчка на шайката ви
164
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
серГЕЙ , дръж по-здраво микрофона , даже си го пъхни някъде отзад , мръсен ***.
163
2
 
5
 
! Отговори
serGEI преди 12 години
KAKAV KASMET MI SE PADNA OT 4UVALA S PUTKITE HVANAH HUIA GODINATA STE E DOBRA ZA MEN ZA VAS NEZNAM ZAVIZDAITE MI
162
4
 
9
 
! Отговори
kiro626 преди 12 години
хихи хаха каква икономика бе ***,икономиката в България е мъртва от 90-те кво ще се правиш на бог и ще я съживяваш?? ако не бяхте такова крадливо племе и мислехте за народа поне да бяхте предразположили инвеститори които да направят икономика на БГ .аз лично не ви се вързвам вече тия ги разправяй на баба ми но като я слушам и тя ви тегли майни.
161
5
 
9
 
! Отговори
Умерен преди 12 години
Ако ББ накара куманетата да сеят картофи доживотно ще гласувам за ГЕРБ............куманетата бяха на власт 45 + 20 години и бяхме последни в СИВ и сме последни в ЕС ...........властта не им се отдава, мъчи ги.....дано си открият призванието
160
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако не е Боко идва пак хамстера.........Боку е доктор на науките и генерал дето се доказал, онзи е мека китка и крояч.........*** халтурата е
159
3
 
5
 
! Отговори
тервел преди 12 години
за тези които говорят за обедняването и безработицата нека ги осведомя ;да така е ноооо -това развитие е провокирано още в далечната 1944г.когато се избиват истинските фабриканти и току що зародилата се интелигенция .поетапното унищожаване на църквата и процесът на принизяване на всички българи до нивото на управляващите т.е. бай *** в златни *** и след 70г.получавате товааааа....и най страшното е рабфаковете които възпитаха всички тези управляващи така че за тези знания толкова работни ме
158
1
 
1
 
! Отговори
aleks преди 12 години
До 162Спокойно те пак ще ги отворят,но ще вкарват такива като Вас,Сигурно твоя (дядо)е бил доносчик май:)))
157
3
 
1
 
! Отговори
алекс преди 12 години
И ти алекс си за Белене, явно си нехранимайко като дядо ти. Жалко, че сега няма такива учреждения за хаймани като вас и други подобни. А определено има нужда от такива.
156
8
 
6
 
! Отговори
outsider преди 12 години
До "Обикновения българин" Още Хегел е писал: некадърността на правителството намира своето оправдание в съответната некадърност на поданиците, т.е те имат такова правителство, каквото заслужават. Това, което получаваме от правителството на Бойко Борисов е нарастваща безработица и обедняване, и обещания за светло бъдеще. Радвам се, че ти харесва : гласувай пак за него.
155
3
 
5
 
! Отговори
койразбиратуксеспира преди 12 години
не човек а желязо изсъскал палачът фашист,а той скромно отвърнал: не, куманист
154
5
 
11
 
! Отговори
ПОСЛУШАЙТЕ МЕДИИТЕ преди 12 години
...ПО ЦЯЛА СУТРИН СЕ ПРАВЯТ НЕСКОПОСАНИ ПРОГНОЗИ ОТ РАЗНИ НОВОИЗЛЮПЕНИ ПАРТИЙНИ СОЦИОЛОЗИ....КАК ДЪРЖАВАТА ВЪРВЯЛА КЪМ РАЗРУХА И ...КАК ГЕРБ ,ЩЕЛИ ДА СЕ ЯВЯВАТ НА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!ТИЯ , ПРИКАЗКИ ГИ СЛУШАМЕ ВЕЧЕ ОТ ЛАНИ И ...ПО-ЛАНИ ОТ сърГЕЙ...!БЕШЕ ЗА ЗИМАТА --ПОСЛЕ ЗА ПРОЛЕТТА--ПОСЛЕ ЗА ЕСЕНТА..НА 2011г.-----КОМУНИСТИТЕ ,КАТО ЧЕРВЕНАТА ЛИСИЦА , ЧАКАХА НА КОЧА /ГЕРБ/....ДА МУ ПАДНАТ ТОПКИТЕ --ТА ДА ПАДНЕ И ТОЙ...!...АМА , НЕ БИ....../също ,като в приказката.../!!!!!!!!!!!!!!
153
2
 
3
 
! Отговори
аз преди 12 години
а така обикновенния българин кажи им го
152
3
 
7
 
! Отговори
стой преди 12 години
чета интересни нещица от сорта на; стига оправдания с предишните;забравете колко откраднаха;оставете ги да си харчат на спокойствие пак откраднатото ;сега виждам и други умници .те пък щели да ни изкарат от матрицата;а др.станишев щял и той да ни помогнееее...хахахаха....лелеееее....смееееееееех ....пийте си хапчетата другари ..моля ви айде да не ни помагате повече ...мерси казвам аз на такава помощ
151
7
 
12
 
! Отговори
ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН преди 12 години
..АЗ ПЪК ,СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ГЕРБ И Б.БОРИСОВ!НЕЩАТА , ПРОСТО СИ ИДВАТ НА МЯСТОТО!КОМУНИСТИТЕ РЕВАТ КАТО МАГАРЕТА ,ЗАЩОТО ИМ СЕ ЗАТВАРЯТ КРАНЧЕТАТА ЗА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ,СУБСИДИИ, ОБЛЕКЧЕНИЯ..И ПЛАДНЕШКИ КРАЖБИ!ТЕ...САМО ТОВА СА ПРАВИЛИ ОТ 1944г, НАСАМ---НИЩО ДРУГО!СЕГА ---ИДВА ДЕБЕЛИЯ -----И БОЛКАТА Е СТРАШНА!ЗАТОВА СЕ ИНИЦИИРАТ СТАЧКИ И ПРОТЕСТИ ...ЗА ЩЯЛО И --НЕ-ЩЯЛО!ЦЕЛТА Е ДА СЕ СПРЕ УСРЕМА НА ГЕРБ!!!!!ЕДВА ,ЛИ--НЕЩАТА СЛЕДВАТ СВОЯ НОРМАЛЕН ХОД!
150
4
 
9
 
! Отговори
outsider преди 12 години
До 152: Аз и Бойко Борисов съм нарекъл с истинското му име. Но името не е всичко. А сега е време да гледаме какво върши настоящото правителство, не може до безкрайност да се оправдава с предишните, а да продължава да харчи фискалния резерв, който му оставиха. А и колко допълнителни заеми е взело това правителство тепърва ще става ясно.