Построим ли магистралите, всички ще гласуват за ГЕРБ!

Премиерът Борисов не виждал смисъл в предсрочни избори
Обновена: 5 яну 2012 13:16 | 5 яну 2012 13:16,
569
Построим ли магистралите, всички ще гласуват за ГЕРБ!
Снимка: БТА

Няма да има предсрочни избори, категоричен бе премиерът Бойко Борисов и обори твърденията на лидера на БСП Сергей Станишев, че управляващите трескаво се подготвят за предсрочен вот.

"Не ми се слушат глупостите за предсрочни избори. Кой ще отиде да гласува за нас, преди да сме си построили магистралите?", попита той и допълни, че след като пътищата бъдат построени, едва ли щял да се намери българин, който да гласува за друга партия освен за ГЕРБ.

По думите му предсрочните избори са само в устата на политическите му опоненти и не почиват на реалността.

Борисов заяви, че не са се сбъднали и прокобите на опозицията, че Европейската комисия няма да възстанови средствата на България, похарчени за инфраструктура.

Той благодари на еврокомисаря Барозу, че още на 15 декември миналата година ЕК е превела парите на страната ни - 250 млн. лева за строителство на магистралите.

Премиерът заедно със строителния министър Лиляна Павлова и вицепремиера Симеон Дянков направиха днес инспекция на строителните дейности на автомагистрала "Тракия" при пътен възел Нова Загора.

Борисов остана много доволен от видяното и от изпълнението на строителството, което с 2 месеца изпреварило предварително заложените срокове.

"До 30 юни тази година ще бъде завършен трети лот от автомагистрала "Тракия", както и началото на четвърти до "Петолъчката", убеден е той.

Още по темата

През март ще бъдат подписани договорите за строителството на автомагистрала "Струма", похвали се и министър Лиляна Павлова и побърза да уточни, че Агенция "Пътна инфраструктура" ще разполага със 700 млн. лева за разплащане на строителство по пътищата в страната.

По думите й вече са обявени търговете за строителство на трасетата край Враца, Монтана, София-Калотина.

От март пък започвала рехабилитацията на нови 240 км от второкласната и третокласната пътна мрежа.

За да не остане по-назад, финансист №1 Симеон Дянков също се похвали, че дефицитът на България за миналата година е 2,1%.

"Това е с 0,4 % по-малко от прогнозирания дефицит от 2,5%", каза той.

Така във фискалния резерв оставали 400 млн. лева и те можело да бъдат използвани за съфинсиране на европроекти на правителството.

"България е изключително привлекателна за чуждестранните инвеститори заради ниските данъци", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
560
0
 
1
 
! Отговори
напусник преди 12 години
Всички се хвалят ,че правят нещо,но това е за сметка на бедния народ.няма да се оправим и след 100 години
559
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аБЕ,КОЙ ГЛАСУВА ЗА герб ВЕЧЕ?Само глупаците.Ама те фалшифицириат нещата
558
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Вие хубаво се изнесохте от тази мутренска държава ами ние дето сме все още тук да се организираме е време викам аз! Л И Н Ч!!!!!
557
1
 
3
 
! Отговори
тихоо преди 12 години
ми магистрали ще строи ми как да няма да е премиер цял живот сетне къде ще работят майка му жена му сестра му...
556
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само АЗ ли разбирам какво иска да каже ТИКВАТА !Ще ви го обясня защото той малко говори като НострадамосКогато построят магистралите повечето от нас ще са емигрирали или починали все тая важното е ,че тук ще са останали предимно РОМИ които ще купи с малка част от парите които е присвоил по време на строежа на магистралите .
555
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато прости,бетонни глави повтарят до умопобъркване-асВалт ни Идем-аз се кефя-нещата Ша съ Управят!!!Само ГЕРБ!
554
3
 
6
 
! Отговори
ХаХа преди 12 години
Егати простия ***. Добре че интелигентните хора се изнесохме овреме от тая идиотско-мутренска държава
553
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак ще гласуваме за ГЕРБ,с тях държавата ни започва да става нормална и да излиза от огромния турски кинеф,в който ни бяха заврели с дружни сили червени ***,алкохолизирани и полуграмотни *** и турци от незаконната етническа партия и жълтите с огромните апетити,така ни обрулиха,че ни върнаха назад във феодализма, те си оформиха феодални владения и си ги оградиха с високи огради да не гледат и слушат нещастията на обруления и одран българин-в ефир-Слави,Златки.Евгени,чалга,пошлост и поквар
552
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само ГЕРБ!
551
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НИКОГА!!!
550
1
 
11
 
! Отговори
12402 преди 12 години
Maгистралите ли.... да гласуваме за ГЕРБ ли? Ще си сърбате попарата за пенсионната реформа дълго време, малоумно милиционерче! Дори вашите хора - ченгетата вече не могат да ви дишат, така че приготвяйте чувалите с бюлетините и набутайте повече бременни в комисиите - ще са ви необходими, *** долен!
549
0
 
4
 
! Отговори
548 преди 12 години
кви задръствания - паметници има покрай магистралитеако пътуваш редовно, може и да забележиш какво е качеството и "новопостровените" и какво , на тея, дето са строени преди 15-20 г., едните поне са стари, а другите - нови, но некачествени, няма да доживеят и 5 г., да не говорим за 15-20изобщои всичко е стихийно, без мисъл, просто да има кво да говорим че правим, а и д аобираме комисионните отдето падне
548
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дотогава или ще измрем, или ще емигрираме, бъдещото етническо многзинството ли има предвид ? то те си го избират така или иначе
547
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОЖ,магистралите не са прословути,а необходими,вероятно не за теб-ти си *** с каруца и теб черният път те задоволява,но позволи хората да ползват това,което 21 век дава като инфраструктура,а ти си стой на края на селото и дрискай по форумите,живота не е там,а тече по магистралата.Ще отговоря на *** 914-финансирането целево за инфраструктура- 75% от Еврофондовете,финансираш социална сфера с тия фондове или например изборната кампания на Гоце и спират фондовете,както направиха със Ста
546
1
 
9
 
! Отговори
до 548 преди 12 години
Пътувам всяка седмица между София и морето - задръствания има 40 дена от общо 365 в годината. Магистралата е хубаво нещо, само че като гледам качеството на работа на досегашните открити обекти - си казвам само "Боже опази", освен това имах близки които работеха на строежа на Тракия - осигуровки ли ? Трудови договори ли? - абе какви са тея работи. Оплакаха се в инспекцията по труда и след 10 дена ги изгониха с думите "Аз където трябва съм си платил, ако щеш и господ се оплачи - все тая" Още повече че звучи цинично като питат Боко: "Защо нямаме икономически растеж" Защо доходите на населението намаляват Защо няма пари за лекарства защо се увеличава тока Защо не ни приемат в Шенген Защо няма осъдени от бившите... Боко цървула да отговаря: Ама аз кърпя пътищата и правя магистралите, боядисвам детски градини.... какво знаете вие
545
7
 
4
 
! Отговори
някой преди 12 години
Имам чувството, че повечето от плюещите тук си седят само у дома пред компютъра. Някой пътувал ли е лятото към морето например? Като гледам всяка година задръстванията, катастрофите, инфарктното пътуване... абе не мисля че някой от чакащите в колона няма да гласуват за този който пусне магистралата. Асфалта не се яде, но инфраструктурата създава условия за бизнес - той ще си плати данъците и осигуровките и след това ще има социални помощи и за вас.
544
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И целокупния "лош матриал", всички сме "за"! Само Боко яде асфалт. Ние ядем хляб.
543
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и всички ще гласуваме...пенсионери, работници от Кремиковци, БАН, земеделци, МВР(под въпрос), инвалиди, деца инвалиди, предпенсионери, работници от БДЖ, попове и монаси, миньори ....
542
3
 
19
 
! Отговори
миньор преди 12 години
и всички миньори ще гласуваме за теб мутро, ама друг път.
541
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Надеждата крепи ***...надявай се,че след две години ще се върнат времената ви,уви народа захитря и няма да ви допусне до ***-колкото и да плюете еврофондовете, паднат ли ви в крадливите ръчички,ни магистрали ще видим,ни каруцарски пътища,а ще си построите ракетни площадки за да ходите при класовия враг и да не пътувате по пътищата-лунни пейзажи..Мечтите крепят хората...и надеждите.