Смъртно наказание за ромските барони, поиска Сидеров

"Тези хора трябва да бъдат разстрелвани, а не интервюирани"
Обновена: 9 яну 2012 14:52 | 9 яну 2012 12:03,
234
Смъртно наказание за ромските барони, поиска Сидеров
Волен Сидеров. Снимка: Imact Press Group

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров за пореден път призова да се въведе смъртното наказание за особено жестоки престъпления.

Този път той визира сагата с ромските барони, които по думите му са "построили палатите си, като са крали от народа".

Според Сидеров в България медийни герои са циганските мафиоти: "Вместо да бъдат в затвора, да пишат показания, те дават интервюта", възмути се Сидеров пред TV 7.

"Папата, Царя това се престъпници, които са ни крали нас през всичките тези години.Тези хора трябва да бъдат разстрелвани, а не интервюирани", избухна лидерът на "Атака".

По думите му циганската мафия е оплела цяла България в мрежата си.

Още по темата

"Управляващите ги използват за изборите. Защото същите тези мафиоти сега направиха изборите на ГЕРБ. Росен Плевнелиев стана президент с тези гласове. Със същите гласове е стана президент и Георги Първанов", добави Сидеров.

Той напомни, че е призовал за връщане на смъртното наказание още при случая с Катуница.

"Но тогава Бойко Борисов избяга като мишок и се скри, и още се крие, защото е страхливец", добави лидерът на "Атака". 

По думите му циганската престъпност не само не е овладяна, но и ескалира.

Прокуратурата повдигна обвинения на Любомир Илиев – Любо Къдравия от Костинброд и братята от град Левски Георги и Васил Горанови затова, че са са подготвяли убийствата на прокурора от ВКП Олег Янев, председателя на Върховното ромско мешере Ицо Папата и лидера на Евророма Цветелин Кънчев. Плановете за покушенията били правени от юни до края на септември 2011 г.

Тримата ромски барони са действали в комбина с Кирил Рашков - Цар Киро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
5
 
28
 
! Отговори
:) преди 12 години
Не знам дали е луд или не,дали е *** на някого но е единственият от скапаните ни политици който говори открито за нещата така както са.... Атака завинаги,създават се наказателни ударни групи срещу ***..
181
2
 
40
 
! Отговори
Прав е! преди 12 години
Волен е прав. И не само за ромските барони. Смърт за всички ДИРЕКТНО замесени в мафията. Само по морето ако се почне да се чисти... Жив собственик на хотели и бизнеси няма да остане. По-интересни са тия, които не са в политиката. Не се пише и говори за тях и никой не им търси сметка.
180
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то това остава сега и невинни да започнат да трепят че повечето са такива по затворите,то това не е толкова лесно.
179
0
 
19
 
! Отговори
otneseni преди 12 години
"Но тогава Бойко Борисов избяга като мишок и се скри, и още се крие, защото е страхливец", добави лидерът на "Атака". -когато Волен е прав-прав си е! Явно имам моментно просветление
178
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Остана и за Сидеров да гласуваме следващия е той за него ще гласувам другите нищо не правят поне и него да видим как ще е като оправляващ защо не какво толкова ще загубим вече
177
1
 
27
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Прав е за връщането на смъртното наказание за особено тежки престъпления... но първият разстрелян трябва да бъде не "папата" не дори и "цар" Киро, а т.нар. "министър на вътрешните работи" под чието "вещо ръководство" полицаите стоят и гледат отстпани, докато *** грябят, пребиват, убиват хора !!!
176
26
 
3
 
! Отговори
секретарицата преди 12 години
Смъртното наказание е за Волен Сидеров, който от години налага своята воля на подчинените си. Да си подава оставката и да се маха, като се закрие и партия Атака. Всички в тази партия са долни лъжци, измамници и престъпници.
175
1
 
16
 
! Отговори
12 преди 12 години
Абе вие промити и болни мозъци ли сте.Какви комунисти какви пет пари.Кой ви управлява сега -Борисов и Цветанов бивши комунисти промити мозъци от Симеоново,Младинов -племенник на П.Младенов и син на човек от ДС,Цачева-бивша партийна секретарка изкарала доста школи на БКП,Плевнелиев -комсомолски секретар и син на партийни работници.Така че моля ви стига че онези били комунисти а тези какви са -пак комунисти.
174
3
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 12 години
K'ви бели хора те гонят...Ние сме най-големите ***!
173
16
 
6
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
Много добра идея от страна на Волен. Но смъртно наказание трябва да има и за двете групи ***(***) в българското общество - по рождение *** и такива по манталитет ( разни националисти, фашисти и комунисти). Тогава и жалките фюрерчета ще увиснат на бесилото , редом до *** босове. Смърт за Комунизма, Национализма, Религиозния фанатизъм и Циганизма, да живее ДЕМОКРАЦИЯТА.
172
7
 
50
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Какъвто ще да е Сидеров , поне със сигурност няма да изтегли държавен заем от 40 милиона евро да плаща на *** детската градина като кретеноида Бойко Борисов. И не мисля че престъпници убили от бой баба и дядо в плевенско, (такива случаи има навсякъде в Бг) заслужават друго наказание освен смърт. Не ни пука за мнението на ЕС , БХК, всееврейски съюз и ала бала.Важен е българския интерес.
171
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички нормални българи подкрепяме евентуални разстрели на всякакъв вид олигарси ограбили страната.Друг изход за страната уви няма.
170
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички нормални българи подкрепяме евентуални разстрели на всякакъв вид олигарси ограбили страната.Друг изход за страната уви няма.
169
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кук-Куригоо-Ооо-ООоооОо
168
18
 
7
 
! Отговори
Джеронимо преди 12 години
Изречени от устата на дискредитиран политик, апелите му за справедливост звучат престорено и фалшиво. Не съм убеден, че дори и самият Сидеров си вярва на приказките за средновековно правосъдие или някакъв друг вид необуздана и нецивилизована справедливост. Нима си мислите, че останалите страни членки на ЕС ще позволят на България да върне отново смъртното наказание. Живеем в общност, в която има правила и сме длъжни да се съобразяваме с тях, независимо дали сме съгласни или не защото сме твърде малки, бедни нещастни, за да бъдем независими.
167
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не само Сидеров твърди, че се купуват гласове по изборите. При гласуване в НС се плащат луди пари на "независимите" депутати да гласуват за ГЕРБ. На вота за недоверие по 50 000 на калпак. От нашият джоб! Дават се пари на други дупутати да напускат своите парламентарни групи.ДСБ: Страната се управлява с купено мнозинство!"Корупцията се е превърнала в модел за формиране на парламентарното мнозинство. Вицепремиерът Цветан Цветанов сам призна, че така наречените независими депутати получават пари, за да гласуват с ГЕРБ. За първи път в новата история на страната мнозинството се формира чрез явна корупция", отчете зам.-председателят на тъмносините Радан Кънев.ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА !!!!ГЕРБ ТРЯБВА ДА СИ ВЪРВИ !!!
166
6
 
26
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Волен - Виктор Орбан на България ! Унгарците вече се събудиха , дано скоро и българите!
165
2
 
19
 
! Отговори
new koz преди 12 години
Комунизма осъден, но наказани няма.
164
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на тези които ни обвиняват дето обичаме България и българския род ,че сме 9расисти0 им пожелавам зет *** или *** и син гей ,па тогава пак да ми бръщолевят за някакви толераски идиотизми
163
3
 
9
 
! Отговори
new koz преди 12 години
Румънския президент, иракския, кадафи, Хитлер и Мусолини всички ги убиха само ние си гледаме до краи престъпниците.