Смъртно наказание за ромските барони, поиска Сидеров

"Тези хора трябва да бъдат разстрелвани, а не интервюирани"
Обновена: 9 яну 2012 14:52 | 9 яну 2012 12:03,
234
Смъртно наказание за ромските барони, поиска Сидеров
Волен Сидеров. Снимка: Imact Press Group

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров за пореден път призова да се въведе смъртното наказание за особено жестоки престъпления.

Този път той визира сагата с ромските барони, които по думите му са "построили палатите си, като са крали от народа".

Според Сидеров в България медийни герои са циганските мафиоти: "Вместо да бъдат в затвора, да пишат показания, те дават интервюта", възмути се Сидеров пред TV 7.

"Папата, Царя това се престъпници, които са ни крали нас през всичките тези години.Тези хора трябва да бъдат разстрелвани, а не интервюирани", избухна лидерът на "Атака".

По думите му циганската мафия е оплела цяла България в мрежата си.

Още по темата

"Управляващите ги използват за изборите. Защото същите тези мафиоти сега направиха изборите на ГЕРБ. Росен Плевнелиев стана президент с тези гласове. Със същите гласове е стана президент и Георги Първанов", добави Сидеров.

Той напомни, че е призовал за връщане на смъртното наказание още при случая с Катуница.

"Но тогава Бойко Борисов избяга като мишок и се скри, и още се крие, защото е страхливец", добави лидерът на "Атака". 

По думите му циганската престъпност не само не е овладяна, но и ескалира.

Прокуратурата повдигна обвинения на Любомир Илиев – Любо Къдравия от Костинброд и братята от град Левски Георги и Васил Горанови затова, че са са подготвяли убийствата на прокурора от ВКП Олег Янев, председателя на Върховното ромско мешере Ицо Папата и лидера на Евророма Цветелин Кънчев. Плановете за покушенията били правени от юни до края на септември 2011 г.

Тримата ромски барони са действали в комбина с Кирил Рашков - Цар Киро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
daim seria na gropa na tez *** ot katunica ibavam krobaim
121
4
 
6
 
! Отговори
Партиец преди 12 години
Всички от БСП да скачат в защита на мафиота Кънченв - той осигурява гласове за БСП.Всички от ГЕРБ да скачат в защита на мафиота Рашков - той осигурява гласове за ГЕРБ.
120
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки четвърти шофьор на такси е ***........а това с какво образование е и как е взел книжка е благодарение на обстановката създадена за 20 години от политиците ни болшинството от които в момента са по посолствата ни по света а децата им са завършили скъпите западно европейски университети и си живеят живота
119
9
 
5
 
! Отговори
681 преди 12 години
Ако за подобни престъпления се изисква смъртно наказание ,застрашени ще са и Магистралните маниаци - Бойко и Плевньо , Цецо Кадецо , Костов , Сергейчо , Гоце , Доган ефенди и ..... Волен. Все хора предали НАРОДА си!!!!!
118
0
 
9
 
! Отговори
до 112 преди 12 години
До 1990 година обаче *** работеха,децата им ходеха на училище и почти не се женеха преди 15-16 години.Тогава имаше и едно доста полезно нещо - строителни войски.Там го доограмотяваха,научаваха професия и бяха полезни за обществото.Тогава строяха,а сега само рушат...
117
5
 
11
 
! Отговори
Толераст преди 12 години
Българите нямат право да искат наказание за *** престъпници, имат право само да бъдат газени, убивани и да плащат данъци.*** имат право да призовават към смъртта на българите, да ги грабят и да ги убиват... а и да се хранят от данъците им. ТАКА КАЗА БХК И ТАКА ЩЕ БЪДЕ! Разбрахте ли нетолерантни български расисти такива?!
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Православния Няма нужда да ги закачат другите,само ромската общност е проблем,всички други си работят и плащат данъци.
115
8
 
10
 
! Отговори
немо преди 12 години
Гад няма такава гад като сидеров излъга Българите и сега драпа да остане във парламента.Колко пари изядоха тея политици просто немога да повярвам как ги търпим още.
114
4
 
1
 
! Отговори
до 111 преди 12 години
Пропуснал си една категория-лудите...може би умишлено защото и ти спадаш към нея...
113
1
 
7
 
! Отговори
До 121 преди 12 години
Оправдателю на ***-убийци, ти от Евророма ли си или си от ДРОМ?
112
2
 
10
 
! Отговори
те преди 12 години
*** *** *** нищо не работят само крадат лъжат чакат на помощи и каква далавера да направят...*** по цял ден върху *** и ето ти 13-14 *** бъдещи престъпници..Политиците ги коткат защото чрез тях си печелят изборите .......Докато всичко това продължава след 20г. вместо България тази територия ще се казва МАНГАЛИЯ................
111
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Още колко българчета като Ангел и Павел от катуница трябва да умрат, докато държавата вземе мерки против *** мафия? "Едното момче почина от болно сърце, няма нищо общо с ***, другото само беше скочило пред спрелия бус да се бие с ***.
110
3
 
9
 
! Отговори
Фейсбукър преди 12 години
А знаете ли, че по Коледа Цветелин Кънчев отправяше заплахи за саморазправа (убийство?) към едно момче - националистче, което беше коментирало нещо, което не му беше харесало в един нюз сайт?
109
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България има проблем с малцинствата, но със смърт и *** не става, така че човекът не е сидеров и партията не е атака
108
5
 
6
 
! Отговори
Сидеров знае преди 12 години
ахилесовата пета на българина ! Като каже 2 думи против *** и турците , става любимец на народа ! Съгласен съм ,престъпниците трябва да се наказват сурово ,но защо Маргините ,Митьо очите ,кобрата и куп други не по-малко опасни българи са на свобода?! Вие доколкото разбирам искате да бъдат съдени на смърт не чак толкова защото са престъпници ,а защото са *** ! Болни мозъци сте и държавата знае как да ви контролира и замазва очите !
107
3
 
21
 
! Отговори
неатакист преди 12 години
Волен може да е всякакъв, но в случая Е ПРАВ! Още колко българчета като Ангел и Павел от катуница трябва да умрат, докато държавата вземе мерки против *** мафия? Трябва ли да убият и вашите деца, че да си отворите очите? Трябва ли да убият децата на някой висш държавник, че държавата да започне да върши нещо? Всички *** "царе", "папи", "донове" и тем.подобни висши мафиоти - ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА (без право на помилване)!
106
1
 
5
 
! Отговори
жик-так преди 12 години
Сичкото *** на вторични суровини за скрап,а бе нали дупетатите и техните партии ги създадоха тия пирамиди,фараони и барони,пък сега ревът срещу тех ужким са на страната на хората,всичкта врява е за пари според мен а може и за злато...
105
3
 
15
 
! Отговори
Равносметков преди 12 години
Сидеров се самонаправи, а Боко го направиха медиите. Сидеров е пич, който не си сменя чипа, а Боко е ***, който никога няма да стане пич. Волен казва истината, а Боко я премълчава. Сидеров е феноменален случай, а Боко е случаен феномен.
104
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** по рождение е устроен да живее ден за ден. Това което използва днес той няма да го плати утре.За да се отарвеме неможем да ги изгоним или избием защото те си остават жива опастност Алтернативата е само една да спрем да им плащаме и те ще спрат да раждат. Така и проблема с тях ще олекне за нас и за нашите деца.Днешното правителство прави точно обратното. Копае гроб за нашето бъдещо поколение. Защото после само война ще реши това
103
4
 
6
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
Заради тоя популист ***, думата националист вече има обиден характер...