Капка не е разбила „Атака”

Щастливата баба дойде на изписването на внучката си
Обновена: 15 яну 2012 22:28 | 15 яну 2012 22:27,
145
Капка не е разбила „Атака”
Капка чака Волен да подаде молба за развод. Снимка: архив, Булфото

Капка Сидерова отрече обвиненията, че е разбила „Атака”. След два месеца мълчание тя дойде на изписването на внучката си, която носи нейното име, съобщи bTV.

Попитана защо мълча за скандалите в „Атака”, Капка отговори: „За мен времето се дели на време преди раждането на Капка и след раждането на Капка. За времето преди раждането мисля, че хората достатъчно ясно разбраха за какво става въпрос. Аз ще гледам напред и ще започна нов живот и нови планове и нови проекти”.

Капка Сидерова обаче добави, че за нея страницата „Атака” никога няма да бъде затворена, защото е един от създателите на партията и докато все още има хора, които вярват в тази идея, няма да затвори нещо, което е създавала.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223
 „Страницата „Волен Сидеров” мисля, че той самия си я затвори”, каза Капка Сидерова. Все още няма постъпка от нейна или от негова страна за развод.

„Не, няма такава постъпка. Очаквам, като мъж той да направи такава стъпка. Също така и като богослов, който се е клел пред Бога”, каза съпругата на Волен Сидеров.

Щастливата баба дойде на изписването заедно със сина си Димитър Стоянов. Евродепутатът сподели, че е много развълнуван и препоръча на всички млади хора да не се колебаят в решението си да станат родители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
10
 
4
 
! Отговори
Mimi преди 12 години
Kakva krasiva dvoyka ste !Volene, ne se razdelyayte ! Po- hubava ot Kapka nyama . Napred semeystvo s Ataka !
89
6
 
13
 
! Отговори
до 99 преди 12 години
от къде си сигурен че съм *** бе ***? На каква дрога си, или на коя ракия си? Това сте вий *** от батака! Ква интелигентност, кви 5 кинти бе ......виж тук вече ти си ***!
88
14
 
11
 
! Отговори
Anti Turkey преди 12 години
Само Волен ще оправи България!
87
12
 
9
 
! Отговори
Кръстоносец преди 12 години
Дано все повече българи осъзнаят че единственото спасение за България е АТАКА начело с Волен Сидеров.Още колко искате да ви грабят и мамят гербери и комунисти,още колко искате да ви крадат и убиват ***?Още колко искате да отвличат децата ви?Още колко искате да обеднявате? Народе събуди се !!!
86
8
 
16
 
! Отговори
Волен президент! преди 12 години
Гледайте телевизия АЛФА-единствената телевизията подкрепяща българския национализъм.
85
15
 
8
 
! Отговори
до 94 преди 12 години
абе изчадие атакистко! по глеми пендита от вас има ли ме педро карлуков?!
84
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да си жив и здрав, Волене! Бог с тебе!
83
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам кои са АНТИатакистите и АНТИсидеровистите, чак ми става драго и гордо, че съм атакист и сидеровист!!!Да си трън в очите и ВРАГ на ограбилите и ограбващите България и Народа си български "политици" и "бизнесмени" на "Прехода", на разни самозвани "царе", "султани" и *** "донове", на президенти-агенти, на "генерал-губернатори" от САЩ и ЕС, на ислямизираща се Турция и нейната МИТ, на банкери и милиционери, на *** и *** и "вся остальная ***"- това е ГОРДОСТ!!!
82
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Волен! Как ви върна със 1 век - 100г назад психически! Ето това е казва политика! Шапка му свалям! Затова този народ е още с робски манталитет въпреки,че вече е свободен.
81
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НОВИЯ ЛЕВСКИ. ФАКТ
80
3
 
9
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
Абе турско-*** *** защо не си в джамията?
79
8
 
7
 
! Отговори
Кръстоносец преди 12 години
Който не подкрепя Волен Сидеров и АТАКА,няма право да се нарича българин.Един истински патриот.Това е съвременният Васил Левски !!!
78
8
 
7
 
! Отговори
do 84 преди 12 години
Я се скрий някъде бе ненормалник! атака и интелигентност? Я сиктир бе, чобанин!
77
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров и АТАКА са своеобразен тест за интелигентност . Щом не сте разбрали,че е единствената партия, която не се страхува да казва истината и която работи за запазването ни като нация,ПРОСТО никога няма да се оправи БЪЛГАРИЯ.
76
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така говореха за Волен и преди да влезе в парламента!Казваха-ще се ояде и ще забрави какво е говорил!Да,ама Не.Той си е същия БЪЛГАРИН,какъвта беше,и такъв ще си остане!Напук на тези които се стараят неимоверно много да го очернят!Той е,и може би ще си остане единствения българин,лидер на народа,и роден от народа!Вярно,някои треперят,защото знаят какво ги чака,ако Атака поеме власта!Да ни е жив и здрав,защото България скоро няма да роди такъв патриот!
75
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров - един истински българин!
74
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само турците и *** плюят Сидеров!
73
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само смел и решителен политик като Волен Сидеров, може да се справи със ескалиращата *** престъпност и ислямизация.Затова винаги ще гласувам за АТАКА!
72
2
 
12
 
! Отговори
до 77 преди 12 години
ТУРЧИНО, МАРШ В ДЖАМИЯТА!
71
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всички *** от атака в батака,а на капченцетов ***