Капка не е разбила „Атака”

Щастливата баба дойде на изписването на внучката си
Обновена: 15 яну 2012 22:28 | 15 яну 2012 22:27,
145
Капка не е разбила „Атака”
Капка чака Волен да подаде молба за развод. Снимка: архив, Булфото

Капка Сидерова отрече обвиненията, че е разбила „Атака”. След два месеца мълчание тя дойде на изписването на внучката си, която носи нейното име, съобщи bTV.

Попитана защо мълча за скандалите в „Атака”, Капка отговори: „За мен времето се дели на време преди раждането на Капка и след раждането на Капка. За времето преди раждането мисля, че хората достатъчно ясно разбраха за какво става въпрос. Аз ще гледам напред и ще започна нов живот и нови планове и нови проекти”.

Капка Сидерова обаче добави, че за нея страницата „Атака” никога няма да бъде затворена, защото е един от създателите на партията и докато все още има хора, които вярват в тази идея, няма да затвори нещо, което е създавала.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223
 „Страницата „Волен Сидеров” мисля, че той самия си я затвори”, каза Капка Сидерова. Все още няма постъпка от нейна или от негова страна за развод.

„Не, няма такава постъпка. Очаквам, като мъж той да направи такава стъпка. Също така и като богослов, който се е клел пред Бога”, каза съпругата на Волен Сидеров.

Щастливата баба дойде на изписването заедно със сина си Димитър Стоянов. Евродепутатът сподели, че е много развълнуван и препоръча на всички млади хора да не се колебаят в решението си да станат родители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров е истински българин и патриот. Всичко което казва е истина, дано повече хора осъзнаят това
9
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Волен Сидеров! Безкрайно е прав. Всички останали са ***. Три пъти *** обираха вилата на семейството ни. Единия път намерихме част от откраднатото (дрехи, обувки, маркуч за поливане) в гората към близкото *** село - по тази "сламка" можете на се досетите за кой град става въпрос. Разбира се, радиото, транзистора и лозарската пръскачка не намерихме - откраднатото беше явно подредено по "скъпоценност". Вратите и прозорците на всички вили в околността са зарешетени с 20 мм стоманени решетки, а съседа спи със заредена ловна пушка до леглото. За какво говорим, а?
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
odeve gledah po btv
7
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Капка да го. Волен Сидеров президент!
6
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА е Волен и Волен е АТАКА.за плювачите на АТАКА и българомразците.
5
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да подкрепим Волен! В Атака, Българи, да си върнем България!
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е съдба за националистическото движение и ние ще го следваме навсякъде.Относно изборните резултати-нормално е да има възходи и спадове,но това съвсем не значи че партията загива!А който при първия спад бяга по-добре такива хора да напуснат,това ще най-голямата услуга която могат да ни направят!
3
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Без Волен няма бъдеще. Национализмът ще загине. Волене, брато не се давай.
2
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой неможе да му отрече тази му заслуга на Волен! Добър, лош, той възроди националистическата идея в България и вкара за първи път националистическа партия в парламента!Никой не е по достоен от Волен Сидеров да бъде лидер на националистите!
1
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля, престанете да ни занимавате с личните тежнения на тези хора, защото вече ни идва в повече!