Плевнелиев говори като силен премиер с ясна визия, видя ДСБ

Тъмносините очакват митрополитите агенти да се оттеглят
Обновена: 23 яну 2012 14:38 | 23 яну 2012 14:33,
88
Плевнелиев говори като силен премиер с ясна визия, видя ДСБ
Снимка: Impact Press Group

ДСБ оцени словото на Росен Плевнелиев при стъпването му в длъжност „като изключително силна президентска реч, която подобава на премиер с ясна визия“ 

„Такава реч не сме чували със сигурност откакто министър-председател е Бойко Борисов“, заяви заместник-председателят на партията Светослав Малинов.

Според него в президентската реч е имало ясна програма пред българското правителство, която е добре да бъде претворена в дела.

Затова тъмносините съветват новия държавен глава да използва всички възможности по Конституция, за да реализира заявените приоритети.

От ДСБ припомниха, че на втория тур на президентските избори са дали подкрепата си за Росен Плевнелиев и затова искат сега да проверят неговите най-добри намерения.

Тест за държавния глава е да свиква Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) поне веднъж на три месеца, отбеляза Светослав Малинов. Като една от неотложните теми, които според ДСБ трябва да бъде разгледана в КСНС, е финансовият пакт.

Още по темата
Зам.-председателят на ДСБ коментира и случая с акцията в Мировяне, при която потърпевши се оплакаха от полицейско насилие, а премиерът Борисов поиска наказания в МВР.

„Забелязваме с тревога сигналите за полицейско насилие, снели сме доверието от министър Цветан Цветанов отдавна, искаме оставката му и се надяваме да има действия в тази посока“, отсече Светослав Малинов.

ДСБ са стъписани от мащабите на комунистическото проникване в ръководните органи на религиозните общности и особено в Светия синод на Българската православна църква. 

Агентите на бившата ДС от различните вероизповедания у нас, чиито имена бяха разкрити от комисията по досиетата, не могат повече да упражняват своите длъжности в църквата и в изповеданията, тъй като са загубили авторитета си на духовни водачи, смятат тъмносините.

От партията настояват сега, след като Българската православна църква е "освободена от скритата зависимост" от бившия репресивен апарат, както и останалите религиозни общности, да осъдят открито комунистическия режим и да отдадат почит на загиналите заради вярата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
10
 
! Отговори
шшш преди 12 години
Такава са му я написали ,такава ни я изрецитира.Всички разбрахме от предизборната му кампания,че няма дар слово,и как така за 2 месеца стана такъв силен оратор.Между другото в Народното събрание четеше,малко дългичко му беше за наизустяване,повече се е помъчил върху вчерашната реч .нямаше как да я чете.
40
5
 
8
 
! Отговори
Яко преди 12 години
В предишния си живот бях ирландски секс-манияк и изнасилвач. Имах слабост към пастирките...
39
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продължителността на речите на ГП:РП беше 3:1 , а съдържавнието беше 1:3
38
5
 
15
 
! Отговори
r2d2 преди 12 години
ДСБ - както винаги подготвени, професионални, конкретни, аргументирани. За съжаление пропагандната машина на Agent Бор, Кеворкян и Станислав Трифонов успя да размъти умевете на Българина (за справка виж 12, 13, 17, 23). Жалко наистина.
37
9
 
14
 
! Отговори
Нещо не Ви вярвам преди 12 години
Ха Ха Ха "От ДСБ припомниха, че на втория тур на президентските избори са дали подкрепата си за Росен Плевнелиев" - А на първия тур ? За Калфин сте гласували - не ми се правете на десниа и така да е - с вашите 5 гласа и без тях все тая - и сега що "напомняте" - медал ли очаквате да ви дадат ?
36
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Словото на Плевнелиев беше зов за единство на народа защото само когато сме единни успявамеСловото на Първанов беше самохвалство за ярката диря която остава в историята един агент провокатор
35
3
 
7
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Добре че е Бойо ,че да ги ръга с ----остена,все нещо става !
34
1
 
12
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Народа видя ДСБ да се мазни на президента, не видя какво ще искат от него. Ай си ктир от ченгета и бивши комсомолски секретари!
33
5
 
9
 
! Отговори
35 преди 12 години
35,Искали са да кажат, че Плевнята би би добър премиер, за разлика от наш Боко. Не го ли схвана ?
32
2
 
6
 
! Отговори
..... преди 12 години
Като силен ППЕМИЕР или като силен президент ???? :Д
31
7
 
12
 
! Отговори
Чудя се???? преди 12 години
Симо, Гоце, СерГейчето, Боко, Плевнята... толкова ли са прости българите, че ги избират тези мафиоти и некадърници ?
30
4
 
10
 
! Отговори
Хъм преди 12 години
Плевнелиев говори като силен премиер с ясна визия, видя ДСБ То човек да не отиде за едно кафе, връщам се и Плевнелиев станал премиер? Чудя се колко ли години ме е нямало?
29
3
 
7
 
! Отговори
До 22 преди 12 години
Можеш да щипеш само комшията и ***!!! Хората са в правителството, а ти скимтиш из форумите!
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дела, дела и само дела!
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев говори като силен премиер с ясна визия, видя ДСБ ...Видяха го и агентите от ДС, СДС, БСП, ДТИБЪ, ВГЗЪ, ЦРУ, МОСАД, МИ-6, МИГ-23, ЦСКА, Левски и т.н.
26
5
 
12
 
! Отговори
Добре планирано ! преди 12 години
Довечера Боко ще тупка Плевнята зад врата и ще пита:- Ти ли си по-умен, а? Ти ли си по-подходящ, а? Новобранец !
25
7
 
8
 
! Отговори
ждшсх преди 12 години
Плевня, Плевня, Плевняяя ... само за някакви приоритети дрънколиш, визии, цели, идеи ... ама не отчиташ факта, че кат Бат Бойко те подкара с дебелата шкурка, ще ти се променят визиите много бързо хахаха
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гоцето трудно го дишах
23
7
 
7
 
! Отговори
Смех, брато! преди 12 години
Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев заяви в предаването "Търси се" по бТВ, че в предишния си живот е бил жена. Плевнелиев научил този факт, благодарение на компютърен Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев заяви в предаването "Търси се" по бТВ, че в предишния си живот е бил жена. Плевнелиев научил този факт, благодарение на компютърен софтуер, създаден от самия него."Роден съм през 1730 година. Някъде в Ирландия. Програмата даде, че съм бил жена пастир. Така пишеше. Поне не съм се прераждал често. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-стойностен живот водиш. Смята се, че на по-често прераждащите се им се дават повече шансове да се поправят", обясни Плевнелиев.Софтуерът, който разкривал тайните от миналото му, бил монтиран в началото на демокрацията в машина-оракул, разположена в благоевградския ГУМ.Росен Плевнелиев си спомни и изпя съчинения от самия него химн на благоевградската математическа гимназия. Той изсвири няколко акорда на китара, изкара и Македонско девойче и смени памперса на бебе-кукла за секунди пред камерите.
22
7
 
9
 
! Отговори
know how преди 12 години
Да, Плевнелиев има визия, обаче не знае какво да прави с нея