Оправям се без първа дама, президентът може също!

Плевнелиева можела да си изразява различните разбирания, обяви Борисов
26 яну 2012 15:30,
313
Оправям се без първа дама, президентът може също!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов е уверен, че след като той работи добре без първа дама, така и президентът Росен Плевнелиев ще се справи.

Той коментира многобройните критики, че съпругата на държавния глава не присъства на официални събития, дори не уважи и встъпването в длъжност на съпруга си.

"В нашата партия не се врем и не се интересуваме от личния живот на хората. Това беше приоритет на други правителства", заяви премиерът пред Нова телевизия.

Юлияна Плевнелиева не участва засега в официални церемонии, но за сметка на това е доста активна в социалните мрежи.

Борисов призна обаче, че знае каква опозиция има в лицето на първата дама.

Макар и стари някои от по-острите съобщения на Плевнелиева се разпространяват активно в социалната мрежа.

"Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите…" Това е написала в Twitter на 18 октомври 2010 година съпругата на президента.

След спечелването на изборите на 23 октомври и победата на Йорданка Фандъкова Юлияна Плевнелиева пише: "… Десетки бездомни кучета, лаещи радостно… празнуват победата на Фандъкова".

"Това, че тя има свое мнение или че тя може да има други разбирания, ето това е демокрацията. Тя може да ги изразява", спокоен е обаче премиерът.

"Българските граждани гласуват за президента Плевнелиев, а не за неговата съпруга. В края на краищата всеки мъж или жена избират своя партньор в живота и е важно те да се разбират вкъщи. Щом имат три деца и се разбират, това е достатъчно за мен", допълни Борисов.

Вчера Росен Плевнелиев коментира публично отсъствието на съпругата си, като я определи като модерна жена. Обясни, че понятието "първа дама" не фигурира в протокола, а Борисов й прати много поздрави.

"Аз нямам честта да я познавам. Но като съпруга на мой приятел, на мой колега и сега президент на България, мога само да й изпращам поздрави и да й желая да се чувства добре", добави днес Борисов.

Той приема спокойно отсъствието й до Плевнелиев.

"Приемам го и, както аз мисля, че прекрасно си върша работата и без първа дама и никъде не ми е потрябвала, в интерес на истината, така и той мисля, че ще се справи прекрасно", смята Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен до пешо преди 12 години
Изобщо няма значение има ли един мъж семейство или не, за да го наречеш качествен или некачествен съответно.Някои хора просто не срещат подходящия.Но такъв мъж може да има други заслуги.А и може би не си чувал приказката:"Бракът е единственото приключение за един мъж, когото не го бива за нищо друго!"
204
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако действително са направени тези коментари от тази жена, означава че тя няма култура и елементарно възпитание, и просто съжалявам Плевенлиев за личният му избор,защото сега в момента му е необходима подкрепата в семейството и ако я няма ще му е много трудно.Но изборът е негов,а от мен също Много и поздрави!
203
2
 
1
 
! Отговори
ДО 263 преди 12 години
ТИ ЯВНО СИ ОТ ТЕЗИ ДЕФЕКТНИ ЧЕЛОВЕЦИ НАРИЧАЩИ СЕ "ЕЛИТ". ПИТАМ ТЕ- КОЛКО ДЕЦА ИМАШ?
202
1
 
2
 
! Отговори
ДО 261 преди 12 години
ТИ СИ ***, ЩОМ ТАКА МИСЛИШ. АКО НЕ ТИ СТАВА *** И НЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ СЕКС КАТО МЪЖ И СИ СЪС СМАЧКАНО САМОЧУВСТВИЕ БИЛИ БИЛ ДОБЪР ЛИДЕР НА ДОРИ САМО ЕДИН ЧОВЕК?
201
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
baj Ganu, верно ли си толкова *** или да? :)))
200
3
 
6
 
! Отговори
do 256 преди 12 години
българин, ама на куков лято. точно ми беше на ума примера с американците, нация от дечковци, все някой трябва да им казва че са прави, не може президента да е без дама- ами как, къв баща на нацията е без маминка ...оня ден най-сериозния упрек към единия кандидат на републиканците беше, че не бил ... професионален политик. Сиреч имал си някаква друга работа от това да замазва очите на масите. Точно тия ми давай за пример, точно американците ...
199
4
 
5
 
! Отговори
baj Ganu преди 12 години
Ne moderna, a edna prosta jena. Sega vece vsicki razbraxa merkantilnostta i lamteja za pari i vlast na semeistvo Plevnelievi. Evala xem prezident , xem s firmi pokrai jenata. Nqma moral, samo licemerie.Ama Ganu e buden, Ganu ne spi i znai kvo e kelepir, otkyde duxa vqtyra, znai kvo e da iade 4esyn i hlqb po 3 pyti na den i znai kvo e kato da nema dama. Boiko e prav- shto Ganu da ima samocuvstvie ce prezidentstvoto e nared , kato moje da sa sviva i da pluska 4esyna i da go balamosvat - ima/nema.
198
10
 
19
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
А веднъж да се възхитя на Борисов!Много дръзко и хубаво изказване, чупещо предразсъдъците и догмите!Личният и професионалният живот нямат нищо общо! И не трябва да се смесват!
197
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
обидно е да ти вменяват вина, че ще одумваш дрехите на някого. все едно всички ние сме едни *** клюкарки.
196
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гафа е МНОГО ГОЛЯМ но българите са прости и ядат доматите с коловете.НЕМА ПРОБЛЕМ........
195
7
 
31
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
МНОГО СИ ПРАВ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, АКО БЕШЕ В САЩ, НИТО ПЛЕВНЕЛИЕВ, НИТО БОРИСОВ, НИТО СТАНИШЕВ, НИТО РЕДИЦА ПОЛИТИЦИ И КМЕТОВЕ ЩЯХА ДА СА В ПОЛИТИКАТА. ЗАТОВА САЩ СА ИМПЕРИЯ, ЗАЩОТО ДОСЕГА СА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ХОРА ДЪРЖАЩИ НА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ.ИСКАШ ЛИ ДА УНИЩОЖИШ ЕДИН НАРОД, РАЗБИЙ ПЪРВО СЕМЕЙСТВОТО МУ. ПОГЛЕДНЕТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "ЕЛИТ"-ПОЛИТИЦИ, ЖУРНАЛИСТИ, ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ- ВСИЧКИ ТЕ СА ИЛИ ***, ИЛИ РАЗВЕДЕНИ, ИЛИ СА СИ КРЪСТИЛИ ДЕЦАТА С ИМЕНА КАТО патрик. ТЕ СА ДЕФЕКТНИ И ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ЗЛЕ!
194
1
 
7
 
! Отговори
Уди Алънов преди 12 години
Поне дават материал на американските кинаджии да направят филм след време-''Жената на президента,президента на жената''. Жанрът естествено ще е пародия,а по интересното е че ще започва така: Създаден по действителни събития....
193
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е могат да се явяват двамата на по- важни срещи като семейна двойка.
192
0
 
6
 
! Отговори
за 249 преди 12 години
на чехъла майсторлъка му е мъжки крак да го обуе :))
191
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно пък Бойко може да има какви ли не жени.. За какво му една в къщи да му мърмори на главата :). Е вярно че жената е голяма опора за един мъж, но с такъв активен живот като неговия може и да е голяма пречка. Освен това трябва и нея да пазят и за нея да се притеснява. А за жената на Плевнелиев - ами наистина каквото иска такова да си мисли :-).
190
5
 
13
 
! Отговори
пешо преди 12 години
Каквито и да ги говори намесника Божи ББ,не може съпругата на президента на България да не бъде до него,КОГАТО ТОЙ Е ИЗБРАН да бъде такъв за определен период!ВИНАГИ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ОПАСНОСТТА ТОЙ ДА БЪДЕ РЕКЕТИРАН ИЛИ ЗАВИСИМ ако семейството му е опасност!А при положение че съпругата му не е до него - ТАЗИ ОПАСНОСТ Е РЕАЛНА!Да не беше се кандидатирал тогава!А колкото до това,че ББ няма семейство-то за мен лично един мъж ако не може да създаде такова ЗА НИЩО НЕ СТАВА!НАЙ- МАЛКОТО ЗА ПРЕМИЕР!
189
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що е то чехъл и има ли то почва у нас.Проучване на британските учени установи, че чехълът е сред най-големите врагове на можката популация. Надвисването на този *** има много признаци, но сред най-ясните симптоми е изобилието от мнения, давани от "мъжките" индивиди по всякакви теми в форумите - където опасността да попаднат на собствената си половинка държаща чехъла е минимална.
188
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако няма първа дама, все едно света ще свърши. Оставете човека да си върши работата. Безличен бил, под чехъл бил ... кой ви знае и вие какви сте мижитурки, но щом трябва да се оплюе някой, първи сте. Има слухове, че шефът на Епъл е гей, но не му пречи да управлява една от най-големите компании в света с приходи, надвишаващи БВП-то на България.
187
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Криворазбрана еманципация и неуважение към останалите. Плевнелиев сигурно е добър дипломат
186
14
 
14
 
! Отговори
некомунист преди 12 години
Абе каква кифла трябва да си,да не уважиш официална церемония,символ на България и нейната история,духовност,народ!!Тези от ГЕРБ и антуража им са пълни профани.Скоро ще духнат и Вечния огън.Тук не става въпрос за еманципация и лична позиция,а за уважение към един народ и една страна.Госпожата явно го няма,явно и срам няма,но от ролята си няма как да избяга.Може би е решила,че и тези дето не гласувахме за ГеРБ,нещо трябва да я харесваме,но се изложи!!!