Оправям се без първа дама, президентът може също!

Плевнелиева можела да си изразява различните разбирания, обяви Борисов
26 яну 2012 15:30,
313
Оправям се без първа дама, президентът може също!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов е уверен, че след като той работи добре без първа дама, така и президентът Росен Плевнелиев ще се справи.

Той коментира многобройните критики, че съпругата на държавния глава не присъства на официални събития, дори не уважи и встъпването в длъжност на съпруга си.

"В нашата партия не се врем и не се интересуваме от личния живот на хората. Това беше приоритет на други правителства", заяви премиерът пред Нова телевизия.

Юлияна Плевнелиева не участва засега в официални церемонии, но за сметка на това е доста активна в социалните мрежи.

Борисов призна обаче, че знае каква опозиция има в лицето на първата дама.

Макар и стари някои от по-острите съобщения на Плевнелиева се разпространяват активно в социалната мрежа.

"Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите…" Това е написала в Twitter на 18 октомври 2010 година съпругата на президента.

След спечелването на изборите на 23 октомври и победата на Йорданка Фандъкова Юлияна Плевнелиева пише: "… Десетки бездомни кучета, лаещи радостно… празнуват победата на Фандъкова".

"Това, че тя има свое мнение или че тя може да има други разбирания, ето това е демокрацията. Тя може да ги изразява", спокоен е обаче премиерът.

"Българските граждани гласуват за президента Плевнелиев, а не за неговата съпруга. В края на краищата всеки мъж или жена избират своя партньор в живота и е важно те да се разбират вкъщи. Щом имат три деца и се разбират, това е достатъчно за мен", допълни Борисов.

Вчера Росен Плевнелиев коментира публично отсъствието на съпругата си, като я определи като модерна жена. Обясни, че понятието "първа дама" не фигурира в протокола, а Борисов й прати много поздрави.

"Аз нямам честта да я познавам. Но като съпруга на мой приятел, на мой колега и сега президент на България, мога само да й изпращам поздрави и да й желая да се чувства добре", добави днес Борисов.

Той приема спокойно отсъствието й до Плевнелиев.

"Приемам го и, както аз мисля, че прекрасно си върша работата и без първа дама и никъде не ми е потрябвала, в интерес на истината, така и той мисля, че ще се справи прекрасно", смята Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
6
 
3
 
! Отговори
до №189 преди 12 години
Има определена разлика между теб и Плвнелиева. Ти си обикновенна кифла , а тя е жена на Президент. Ясно ли ти е? Във селата простите жени се държат на публични места по такъв начин с мъжете си.Колкото една кифла е по- примитивна , толкова повече си показва рогата.Когато не си съгласна с това което прави мъжът ти е много просто- развеждаш се, но да се обесиш на врата му и да го злепоставяш си е чиста шизофрения.
164
2
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Не се шашкай Роска аз мога да наминавам да ти я поливам редовно!Аз за президент не съм гласувал но на президентшата съм и фен!Кефи *** ша и звънна!
163
5
 
7
 
! Отговори
a преди 12 години
Оставетв я жената на президента и не се занимавайте с нея. Писна ми от недобронелателство, клюки и сплетни. Плевнелиев е президент, но като всеки друг човек има право и на личен живот. Сега някои злобари проявват нездрав интерес към неща, които не ги засягат, но много им се иска да печелят пари и слава, пълнейки с глупости клюкарската преса, която може да се ползва само по време на облекчение в тоалетната.
162
9
 
6
 
! Отговори
Александър преди 12 години
Първото дете на Плевнелиева е от Бойко Борисов,още когато е бил охранител на Тодор Живков,а тя студентка първи курс.След това се запознава с бъдещия президент и въпреки че са първи братовчеди се женят.От брака им се появява второто дете,но третото е на Стефан Данаилов.Затова сега я е срам да се покаже пред хората и пише биографична книга "Моите четири деца",като брои и Роско...
161
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз не мога да разбера какво се горещите и какви са тия глупости за моралните ценности и за примера за подражание???!!!! Че ние да не сме деца, а президентът родител, който да ни възпитава... за какъв пример ми говорите? В крайна сметка на президента работата му е съвсем друга, не да възпитава в семейни ценности и да демонстрира "образцов дом". Защо да нямат различни политически възгледи, че тя няма ли право на избор, или трябва да е овца и да се задължи с неговия избор???
160
6
 
6
 
! Отговори
190, абе инфантил ! преди 12 години
Трябва да си голямо *** за да пишеш за някого от негово име !Дори не си и написал името правилно ! Казва се ЮлиАна, не Юлияна неграмотнико...Не я познавам тази жена, но съм за това хората да могат да бъдат себе си, а не задръстеняци и *** ! Не Плевнелиеви са се натискали за власт, те си имат достатъчно пари, а Бойко и ГЕРБ имат нужда от Плевнелиев, който беше единствения що годе читав кандидат(аз не гласувах за него), дано жена му продължава в същият дух !
159
1
 
4
 
! Отговори
Коментиращ преди 12 години
Както е тръгнало, да не излезе "нов пост - нова първа дама"! А за в-к Дневник, в който г-жа Плевнелиеева води коментари, се получава, че работят с щатни коментатори: ако на коментиращ с рейтинг над 3000 поставиш "-", заедно с минуса се повишава и плюса с една единица - т.е. все едно,че минуса не важи. Да не говорим,че Дневник и Капитал са откровено прокостовистки. Същото важи и за Медиапул на леля Стояна Георгиева.
158
6
 
6
 
! Отговори
марин преди 12 години
Не разбирам поведението на тази жена. Не казвам дама , защото това не е поведение на дама.В семейството което е живяла не са ли й казали ,че когато злепоставя мъжът си , злепоставя и децата и себе си?Получи похвали от Слави Трифонов, ще получи такова от Трактора и всички комунисти. Това ли е искала, това ли е целяла?Някой я употребява по много отвратителен начин. Не го ли разбира? Да не се мисли за лейди Даяна?Боже какъв отврат!
157
1
 
6
 
! Отговори
да живее простотията преди 12 години
На българина нищо не му трябва нито правила,права,ценности,президент. Аз предлагам с предвидения бюджет за 2012 да купим ракия за всички, така поне за малко българина ще е щаслив.
156
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Roсенчо, явно Uлето носи голям размер чехли.
155
3
 
3
 
! Отговори
аз преди 12 години
на мен ми е чудно едно нещо.Ако наш Плевнелиев го поканят на официално поещение /спявка/отвъд океана кви ще ги разправя на вечеря например като ще е сам
154
2
 
8
 
! Отговори
Хехе преди 12 години
Това ,че президентшата има свое мнение е похвално. От друга страна не бива на хапе ръката ,която я храни! Не случайно ,според мен я държат настрана и не случайно Боко няма половинка. Това са хора при които лявата ръка не знае какво прави дясната...
153
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая *** кефи може ли да я покажете на цяло...
152
4
 
8
 
! Отговори
ЯНА преди 12 години
Браво на жената,има мнение и го отстоява.Защо трябва да се държи като снобка и да се хили като кифла до президента на хора които не са и приятни.Аз също съм научила моят мъж,че когато някой не ми е приятен мога да не ходя с него на дадено събитие,но това не означава,че не се разбираме.Привет на госпожа Плевнелиева
151
1
 
6
 
! Отговори
Ее.... преди 12 години
Какво ще се ровим в живота на тези жени, няма да им броим парите, я! Ние и да искаме, не можем да броим дотолкова.
150
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно следващия виновен за неуспехите на Пожарникаря, ще е "първия пич" :)))
149
0
 
8
 
! Отговори
ан преди 12 години
съветвам никой да не съди жената,докато няма информация.Истината е че няма нужда да се лепва за мъжа си като придатък,но пък и във важни моменти от живота му може да присъства до него и след това да си продължи с кариерата.Защо не......нали сме модернижалко може да са били много добро семейство ,но всички тези приказки ще им се отразят на щастието.Предизвикателството е голямо и дано успеят.Да му мислим ние в тая криза
148
4
 
6
 
! Отговори
ни тори ни смради преди 12 години
А на предишните президенти на България "първите дами" направиха ли нещо смислено за България?
147
3
 
23
 
! Отговори
О-па а а! преди 12 години
Разбрахте ли какво се получи? Един от враговете на премиера спи в леглото на президента.
146
0
 
1
 
! Отговори
shopa преди 12 години
Hora ne ste pravi. Estestveno che ni interesuva koia e parvata dama i kakvo pravi. Nali vi e iasno che ako edin premier ili prezident si e izbral nekoia tapanarka ili pak ne e sazdal semeistvo na takav chovek li shte razchitame da opravi darjavata. A BB da vzeme i da varne dashteria si ot anglia predi da se pravi na rodolubec