Съветник на Трайков става негов заместник

Димитър Чохаджиев е завършил УНСС, работил е като програмист
Обновена: 26 яну 2012 15:43 | 26 яну 2012 15:43,
2
Съветник на Трайков става негов заместник
Трайчо Трайков. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов назначи Димитър Чохаджиев за заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма. В момента той е съветник на министър Трайчо Трайков, съобщиха от Министерския съвет.

Димитър Чохаджиев е завършил УНСС със специалност „Счетоводство и контрол” и има магистратура по финанси от Висшето училище по застраховане и финанси. Владее английски, френски и руски език.

Работил е като програмист в „Ай Си Ел България”, ръководител на екипа за внедряване на информационни системи в банка „Хеброс” и като управител на „Грамма” ЕООД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Жорж преди 12 години
Ама този министър на МИЕТ, самият той икономист, не разбира ли, че за ръководство на енергетиката и промишлеността, доколкото я има, му трябват зам.министри-инженери ?! Затова се оля със стачката на миньорите в мини Марица, преди това с АЕЦ-а, заедно с мин.Караджова - по проблемите с шистовия газ и технология за разработка на златните залежи на Ада тепе -Крумовград и при Трън. Там замалко да възприемат технология, която щеше да отрови района...
1
0
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
В задачата се пита - като трябва да се затягат коланите и явно един министър+3 заместници не се оправят с работата, та им трябва нов човек, ще си преразпределят ли досегашните доходи на четиримата или проблема с коланите е само на раята?