Ралица Манолова не била кръстница на Р.А.Л.И.Ц.А.

Ако някой се припознава, проблемът си е негов, заяви Цветанов
Обновена: 2 фев 2012 16:02 | 2 фев 2012 13:23,
97
Ралица Манолова не била кръстница на Р.А.Л.И.Ц.А.
Снимка: БТА

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов отрече категорично полицейската акция "Р.А.Л.И.Ц.А." да е кръстена на съдията от Софийския градски съд Ралица Манолова.

"Проблем е, ако някой се припознава", отсече МВР шефът.

Операцията, при която бе задържан Валентин Янев – Вальо Бореца, стана поредният повод за скандал между магистратите и МВР.

Още по темата

Вальо Бореца бе арестуван с още трима души при зрелищна акция в "Горубляне" за заплаха за убийство и рекет.

Името на акцията поразително съвпада с името на съдията, която е гледала мярката на Янев по друго дело и го е пуснала под "домашен арест".

Според МВР обаче името на операцията "Р.А.Л.И.Ц.А." е абревиатура от думите - рекет, алчност, лицемерие, изнудване, цинизъм и анархия.

От Съюза на българските съдии (СБС) обаче реагираха остро. Те заявиха, че акцията дава знак на съдиите, че ако вземат решение, което не се харесва на МВР, срещу тях ще последва поименна агресивна и манипулативна атака.

СБС определи акцията като опит за грубо нарушаване на независимостта на магистратите.

Днес Цветанов се защити и заяви, че в МВР нямало как да си помислят да кръщават акции на имена на съдии.

"Отнасям се с огромно уважение и респект към българския съд, защото не може за единични случаи да хвърляме петно върху целия съсловен апарат от съдебната система", изтъкна Цветанов.

 


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
pachangel преди 10 години
Цветарките и отново показаха какви кухи *** са но докато има кой да ги избира така ще е.
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов ,всяко едно нищожество обуто с черна тога трябва да ходи като замаяно,на тръни и в страх само така ще има добро правораздаване от тези съдийски темерути и смешници Протестирали името салгай по 5 човека екип за следене на всеки съдия в бг и ги приключвай един по един в затвора .По нещастни и корумпирана *** от бг съдиите няма в цял свят
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Човекът от снимката за наше нещастие въобще не е с всичкия си! Жалко. Най-вече за повярвалите на заблудата ГЕРБ. Нима някой си мисли, че обслужващият персонал на другарите, каквито са 90% от Герберите, са способни на нещо градивно?
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
естествено, че не тя е кръстница, а Цветанов, той е по именуването на всякаквите "акции" - нормален мозък няма как да роди подобни имена
73
3
 
0
 
! Отговори
helius преди 10 години
Въпреки да е ясно на всички че комунизма е изгубена кауза и връщане на зад не може да има, привържениците на тази налудничева идея продължават по всякакъв начин се стремят да спъват развитието на демократичните процеси в страната и да пречат за интегрирането ни в европейският съюз.Така е ,където липсва здравата ръка на закона.Ще дойде ден когато всички ще осъзнаят че за изгубеното време връщане назад няма.Но законоста рано или късно трябва да я има,за да имаме държава.
72
3
 
4
 
! Отговори
Тези преди 10 години
съдийки много мнителни и много чувствителни, и тази убавица го пуснала под домашен арест,за няколко пачки .Човекът "правилно" се е възползвал от закупената си свобода.
71
3
 
4
 
! Отговори
до 90 преди 10 години
Поредният заблуден си ти. Каква демокрация при авторитарното управление на Борисов. Той повтаря култа към личността в най-лошия му вид. Той прави всичко - играе, пее, рисува, шахматист, тенисист, футболист. Новините започват и свършват с него. В коя демократична държава има такова подлизурство?
70
3
 
3
 
! Отговори
helius преди 10 години
На никой освен на себе си може да се сърдят Борисов и Цветанов,за гафовете и капаните ,които им се залагат всеки ден от господата комунисти.Всеки ден протести , стачки,къде трактори.,къде миниори,къде студенти,къде ,президенти ,попове ,владици, ходжи ,свещеници католици, посланици ,аташета ,министри, народни представители и какви ли не още другари предани на майката столетница се сплотяват водени от една единствена цел- да спрем демократичните промени и да се върне социализма.Това е целта на БС
69
1
 
8
 
! Отговори
so what? преди 10 години
..."Р.А.Л.И.Ц.А." е абревиатура от думите - рекет, алчност, лицемерие, изнудване, цинизъм и анархия....Не знаех,че речника им е толкова...богат.Вече сме на тема 'Операции с нежни имена'.Така или иначе до 2-3дни задържания ще се разболее и ще го пуснат,ако преди това някой друг не му плати гаранцията...Знаете как става.
68
3
 
10
 
! Отговори
до 73 преди 10 години
Може ли като си толкова начетен и навътре с матрИала да ми обясниш какво печели редовият българин, ако държавата бъде включена в Шенгенската зона. Ще се повишат заплати и пенсии? Ще сме по-сигурни на улицата? Ще има хляб и равноправие за всички? Абе, ходи си в Горна баня - там днес е купонът за гербчетата.
67
5
 
13
 
! Отговори
предлагам преди 10 години
Предлагам следващата акция срещу политици да се казва Ц.В.Е.Т.А.Н. - абревиатура на Цинизъм, Високомерие, Егоизъм, Трафикантство, Алчност, Некадърство. Дано някой не се припознае случайно.
66
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от обидени съдии и прокурори. Вместо да се чудят на кого да заведат дело за обида и клевета, да се хванат на работа, за което получават заплати от нашите данъци, че почти няма съдия без просрочени дела и прокурор без просрочена преписка. И най-важното е да работят както трябва: да не повдигат обвинения само по негодни доказателства, да не прекратяват преписки на формални основания, да не отлагат съдебни заседания на формални основания и да не съдят предимно по вътрешното си убеждение...
65
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЛЕДАМ МНОГО ЗАЩИТНИЦИ ИМА ДРУГАРКАТА РАЛИЦА... И СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ??? ЗАЩОТО СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА НАВРЕМЕ , ЗАЩОТО РАЗДАВА ОТ ПРИПЕЧЕЛЕНОТО НА ВСИЧКИ ВАС , ЗАЩОТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ ВЕЧЕ НЯМА БАНДИТИ ПО УЛИЦИТЕ И СЕЛАТА И ТАКИВА ДЕТО ГИ ТЪРСИ ИНТЕРПОЛ , ЗАЩОТО СТЕ РОДНИНИ ИЛИ ПРОСТО ЗАЩОТО БЪЛГАРИНА Е СВИКНАЛ ВИНАГИ ДА Е КОНТРА ...???
64
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комуназите пишат до 16.30 часа. Свършва им работното време. След 17 часа започват да пишат обикновените хора, които през деня са били заети да вършат нещо смислено и в по-голямата си част са симпатизанти на ГЕРБ! ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Ха, ха, ха...Червените вече могат само да ме развеселяват!
63
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
77 ... МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ТРИМАТА МУХЪЛИ КОИТО КРАДЯХА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, ЧЕ ИМ СПРЯХА И ВСИЧКИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ... АКО РАБОТЕХА ДОБРЕ , СЕГА ЩЯХМЕ ДА СИ КАРАМЕ КОЛИТЕ ПО ПЕРФЕКТНИ ПЪТИЩА А И ВСЕ ОЩЕ ТВОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ ЩЯХА ДА СИ БЪДАТ НА ВЛАСТ... НО НАЛИ ЗНАЕШ КАКВО КАЗВАТ БАБИТЕ ... "КАКВОТО ПОВИКАЛО , ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО "...
62
4
 
7
 
! Отговори
мдааааа преди 10 години
Ралица Манолова не била кръсница...ами да кръсник е Цецо-шестака...
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бог - високо,цар - далеко,квото и да правиш -се в дупето народно!
60
0
 
10
 
! Отговори
22години...! преди 10 години
Едните лъжат , другите ---мажат,....а народа духа супата!
59
0
 
8
 
! Отговори
само в Бг преди 10 години
За 22г., разбрах само едно ,---всички и навсякъде ---ЛЪЖАТ,.... КАТО ДЪРТИ *** И РОМИ !
58
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 10 години
SADIATA<<SADIATA,,SADIATA PRAZ PRAZ PRAZNIK