Цветанов е пълен провал!

Някой много го е страх от мен, смята Първанов
Обновена: 3 фев 2012 18:24 | 3 фев 2012 17:39,
255
Цветанов е пълен провал!
Снимка: Reuters

"Вътрешният министър е пълен провал и това означава, че всичките му показни акции се оказаха безрезултатни. Той има пряката вина за полицейското насилие, което се коментира в последните дни".

Тези остри думи изрече по адрес на Цветан Цветанов доскорошният президент Георги Първанов.

По думите му не са виновни хората по места, защото не е изключено някой от полицейските служители да си изтърве нервите, виновни са онези, които проповядват насилието и тези, които го защитават като форма на общуване с гражданите.

Първанов даде и своето обяснение за атаките срещу себе си, след като вече не е държавен глава.

„Някой много го е страх от мен. Очевидно, че някой се притеснява от това, че бих могъл да вляза в политиката със свои идеи, политики и виждания“, подчерта Първанов.

„Моята амбиция е да се противопоставя на политиката на скандали и да правя политика, която води до реален дебат“, отсече Първанов.

Още по темата

Запитан как ще се отразят компроматите на рейтинга му и няма ли да им отговори, Георги Първанов посочи, че вече 20 години е в политиката и периодично има подобни вълнения на компромати, и неговият отговор е в политиката и в идеите.

Той отново коментира , че това кой ще бъде премиер зависи преди всичко от това дали една партия може да спечели убедително мнозинство, за да номинира премиер или това трябва да стане в коалиция. Според Първанов такъв дебат е преждевременен, даже е вреден.

Досегашният президент беше категоричен, че не той, а някой друг е имал връзка с Алексей Петров и организираната престъпност – "този, който има бизнес с Алексей Петров от самото начало, има обща фирма".

Георги Първанов призова в левицата да не се прокарват изкуствени разделителни линии и консолидацията да върви срещу онези, които провеждат тази агресивна политика, която е вредна за страната.

Той беше категоричен, че е опрощавал дългове само на пенсионери и хора, които "не могат да
плащат дори само хляба и млякото си" и това може да бъде лесно проверено от всеки.

Първанов направи тези коментари пред журналисти преди началото на Националната студентска конференция на тема „България 2020 - общество и икономика на знанието и успеха", на която беше официален гост-лектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
11
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
и това може да стане номер 10....а иначе президента е прав за Цецко...милия нито визия..нито приказкаката му приказка..за издънките му пък да не говорим..абе пълен провал..ама кво да го прави Борисов...нали заедно тръгнаха да завземат властта...та се оказа коректен към Борисов и няма как
19
2
 
18
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
За жалост ние сме нещастниците а не те ! Те са щастливци че ние ги търпим да лапат на наш гръб.
18
23
 
27
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Прав сте, г-н Първанов! Страх ги е, и то много ги е страх! Те започнаха още преди да сдадете президентството! Но човек трябва да е смел, трябва да има политически знания, умения и интелект, да е наясно с това какво и как трябва да се направи, за да води някаква политика! При всички положения Борисов не е този човек! Хора, които разединяват нацията, насаждат омраза и интриги между хората и цели съсловия, държи се нагло и арогантно спрямо цял един народ, не са никакви политици! Давайте напред!
17
18
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
До сега всички се страхуваха от Цветанов. Първият човек в тази държава който се опълчи на Цветанов.Сега трябва да бъде оплюван и ще ни се вдигнат заплатите.Това обещава Борисов.
16
16
 
36
 
! Отговори
а преди 12 години
Много точна преценка за Цецо. Учител по физическа култура не може да управлява държава.
15
29
 
28
 
! Отговори
мохо преди 12 години
Защото ти Гоце си олицетворение на успеха . . . ти и цялата червена пасмина!
14
26
 
38
 
! Отговори
8888 преди 12 години
И АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ ЦЕЦО КРАДЕЦО
13
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единственият който го е страх от гоце е хамстера!!!
12
30
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гоце, ако Цветанов е провал не знам теб как трябва да говорим!!!
11
24
 
36
 
! Отговори
jo преди 12 години
***.
10
43
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов ПРЕМИЕР !!!
9
42
 
33
 
! Отговори
zuio преди 12 години
Аман от Боко Тиквата искаме БСП на власт!.
8
39
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвък си намери майстора.Браво Президенте, някой трябваше да има смелостта да го каже.
7
31
 
41
 
! Отговори
Лора преди 12 години
Един Гоцан е мярка за наглост! Абе, *** от Сирищник, а твоят приятел Румен Петков, по-известен като Пикаещият във фонтана, какво направи като вътрешен министър? Не че Цветанов е цвете за мирисане, ама се мъчи да направи нещо! Ама как да има реален резултат, като по върховете на съдебната система са все Гоцеви мекерета, които не позволяват косъм да падне от главите на бандитите! И как ще позволяват, като баш бандитът е агент Гоце Седефчов Сирищника - патрон на мафията и олигархията!
6
16
 
40
 
! Отговори
ФФФ преди 12 години
Има право дон Гоце да се държи така спрямо Боко и Цъко. Все пак той е удостоен с правото да бъде доносник на ДС, а Боко не е бил приет поради умствена тъпота, а Цъко е вкаран в слугинската служба на ДС да разнася храни и напитки, а чат-пат и да мие повърнатото от някой отговорен другар!
5
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То е видно че е пълен провал,но за сметка това тъщата му оправна излезе-шест апартамента с една пенсия.Да я направим нея министър в мистерството на видните регистратори.
4
23
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тия дебати Гоце спри се малко.
3
31
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че Цветанов е провал, провал е. Ама Гоце е трижди провал. Един 10-годишен провален президентски мандат, ама сега дава оценки. Наглост!
2
45
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грешка, гоце!Ти си пълен провал и тепърва ще се убедиш в това!
1
7
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие всички сте пълен провал !!! Обвързани с мафия , Златев , Златки , чалгаджийки , банки , монополисти и прочее .. с две думи - нещастници мизерни ..