Цветанов е пълен провал!

Някой много го е страх от мен, смята Първанов
Обновена: 3 фев 2012 18:24 | 3 фев 2012 17:39,
255
Цветанов е пълен провал!
Снимка: Reuters

"Вътрешният министър е пълен провал и това означава, че всичките му показни акции се оказаха безрезултатни. Той има пряката вина за полицейското насилие, което се коментира в последните дни".

Тези остри думи изрече по адрес на Цветан Цветанов доскорошният президент Георги Първанов.

По думите му не са виновни хората по места, защото не е изключено някой от полицейските служители да си изтърве нервите, виновни са онези, които проповядват насилието и тези, които го защитават като форма на общуване с гражданите.

Първанов даде и своето обяснение за атаките срещу себе си, след като вече не е държавен глава.

„Някой много го е страх от мен. Очевидно, че някой се притеснява от това, че бих могъл да вляза в политиката със свои идеи, политики и виждания“, подчерта Първанов.

„Моята амбиция е да се противопоставя на политиката на скандали и да правя политика, която води до реален дебат“, отсече Първанов.

Още по темата

Запитан как ще се отразят компроматите на рейтинга му и няма ли да им отговори, Георги Първанов посочи, че вече 20 години е в политиката и периодично има подобни вълнения на компромати, и неговият отговор е в политиката и в идеите.

Той отново коментира , че това кой ще бъде премиер зависи преди всичко от това дали една партия може да спечели убедително мнозинство, за да номинира премиер или това трябва да стане в коалиция. Според Първанов такъв дебат е преждевременен, даже е вреден.

Досегашният президент беше категоричен, че не той, а някой друг е имал връзка с Алексей Петров и организираната престъпност – "този, който има бизнес с Алексей Петров от самото начало, има обща фирма".

Георги Първанов призова в левицата да не се прокарват изкуствени разделителни линии и консолидацията да върви срещу онези, които провеждат тази агресивна политика, която е вредна за страната.

Той беше категоричен, че е опрощавал дългове само на пенсионери и хора, които "не могат да
плащат дори само хляба и млякото си" и това може да бъде лесно проверено от всеки.

Първанов направи тези коментари пред журналисти преди началото на Националната студентска конференция на тема „България 2020 - общество и икономика на знанието и успеха", на която беше официален гост-лектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
8
 
7
 
! Отговори
ЦЯЛАТА ИСТИНА преди 12 години
СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА КРАХА НА КАПИТАЛИЗМА.ЕВРОПА И АМЕРИКА СА В СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА И СА НА ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ НА СИСТЕМИ И В РЕАНИМАЦИЯ.В АМЕРИКА НАРОДА ОКУПИРА УОЛСТРИТ А ПО УЛИЦИТЕ СЕ БИЯТ,СТРЕЛЯТ И РЪГАТ С НОЖОВЕ ЗА МАРАТОНКИ.КАПИТАЛИЗМА РУХНА ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ МУ КОНВУЛСИИ И ИЗДИХАНИЯ КРАХЪТ НА ЕДИН СТРОИ КОЙТО БЕШЕ ЛЪЖА И ИЗМАМА.СЕГА СОЦИАЛИЗМА ИДВА КАТО ГРОБОКОПАЧ НА КАПИТАЛИЗМА.ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО И ДА ТРЪГНЕМ СЪС СВЕТОВНИТЕ СИЛИ НЕПОБЕДИМИТЕ РУСИЯ И КИТАЙ.
159
7
 
7
 
! Отговори
ЦЯЛАТА ИСТИНА преди 12 години
ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАИТЕ СЕ ДА ПОГРЕБЕМ ТРИГЛАВИЯ ЗМЕИ НА КАПИТАЛИЗМА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ДА ВЪЗРОДИМ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ И БИВША ЮГОСЛАВИЯ.ДА ВЪСТАНОВИМ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР.ДА ПОДАДЕМ РЪКА НА ВЕЛИКИЯ КИТАЙ И ЖЕЛЯЗНАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ.ДА КАЖЕМ НЕ НА РАЗЛАГАЩТИЯ СЕ ТРУП НА КАПИТАЛИЗМА В ЛИЦЕТО НА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ГОСПОД НИ ИЗПРАТИ СПАСИТЕЛЯ СОЦИАЛИЗМА КОЙТО ПОБЕДИ КАПИТАЛИЗМА ПЪЛЕН С ЯЗВИ И ПОРОЦИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК.ДА НА СССР,КИТАЙ,ЮГОСЛАВИЯ,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБА.
158
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе и Първанов е пълен провал, ама Цецо още не му го е казал в прав текст. Явно или е по-културен, или още не е изкукал съвсем, като Първанов.
157
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
фирма на Алексей Петров се грижеше за сигурността на Георги Първанов. Първанов се охраняваше преди да стане президент, заяви пред ТВ Пламен Устинов, бивш приятел на Алексей Петров и сегашен свидетел по делото "Октопод".
156
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце,Гоце .....
155
12
 
11
 
! Отговори
Акъл море преди 12 години
Надявам се Първанов да натика изкопаемите от ГЕРБ където им е мястото.Още ми е кеф как разпиля Дянков.Оттогава оня не споменава името на Гоце.Много грехове ще му се опростят на Гоце,ако разгони шайката мутри начело на държавата!
154
5
 
20
 
! Отговори
бого преди 12 години
Тоя явно още не е разбрал че 15 мин слава са зад гърба му.
153
12
 
23
 
! Отговори
Бог с вам.. преди 12 години
Усмихнотото , лице на мафията.....
152
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не за Първанов и за дявола бих гласувал за да разкараме от власт тези неандерталци Боко и Цоко.А ако Първанов обещае да ги изправи пред спец съда ще заведа още 30 човека да гласуват за него.
151
0
 
11
 
! Отговори
гоче преди 12 години
омръзна ми
150
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички сте един голям провал ама да видим дорде се плюете държавата накъде върви видов ден наближава
149
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Страх го е агент Гоце ... защото обръча се свива около него ... обаче не се дава , защото така са го учили в КГБ... и атакува силните противници, какъвто е Цветанов ... крайно време е да пратим тези другари там , където им е мястото ... в историята ...
148
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой продължава да ни занимава с това политическо недоразумение Гоце? Стига вече!
147
5
 
4
 
! Отговори
outsider преди 12 години
До 162: Предполагам, че и на теб ти е ясно, че си пълна откачалка. Добре е, че си сложил и снимката си за да могат нормалните хора да те заобикалят отдалеч.
146
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз също мисля, че отразяването на активността на Първанов е прекалена. Вече не е президент. Няма и висок партиен пост. Фокусирането върху него издава просто някакви зависимости и слугинаж към среди, които не са твърде долюбвани
145
7
 
15
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Ах,направо ми правят кеф анонимните гъзолизачи на агента Гоце!Много интереси на червените гадове беха настъпени,затова вият,гадовете!Нека,щом се чува гадният им анонимен вой,нещата вървят наред
144
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Очевидно, че някой се притеснява от това, че бих могъл да вляза в политиката със свои идеи, политики и виждания"Тоз пък! Абе ние да не пасем трева? Много добре знаем, че политиката, особено тази в Бг, няма нищо общо с "идеи, политики и виждания". У нас, още от времето на ДС, силен политик е тоя, който държи повече пари и има повече връзки. Така че хич да не ни баламосва, а да си каже направо от какво смята че се страхуват политическите му опоненти.
143
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА ГОЦЕ ШЛЕМА Е МЕК.. ВСЕКИ ГО ЗНАЕ.. ОТ ПОЗИТАНО КОЛКОТО И ДА МУ ГО ДЪРВЯТ ..:)
142
12
 
13
 
! Отговори
55 преди 12 години
МНОГО ЗЛЕ СЕ ПОЧУСТВАХА ГЕРБЕРЧЕТАТА КОИТО ЛАПАТ БОНУСИ.... СЕГА ЗЛОБЕЯ ...ВСИЧКИ УСЕЩАТ КРАЙ НА ДАЛАВЕРАТА ...ПЪРВАНОВ ЩЕ ОТВОРИ ОЧИТЕ НА МНОГО ЗАБЛУТЕНИ
141
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЩО ДА Е ПРОВАЛ БЕ ГОЦЕ? ЩОТО КАЗА ЧЕ ПЪРВАНОВ Е ГЛАВАТА НА ОКТОПОДА ЛИ? МИ ТО ТОВА ГО ЗНАЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЕ ГОЦЬО