Хилари Клинтън на посещение у нас

Държавният секретар на САЩ ще се срещне с Борисов и Плевнелиев
302
Хилари Клинтън на посещение у нас
Снимка: архив, Reuters

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън ще бъде днес на посещение у нас по покана на министъра на външните работи Николай Младенов.

Визитата й в София ще продължи няколко часа. Очаква се Хилари Клинтън да пристигне на летище "София" около обяд.    

Американският държавен секретар ще се срещне с президента Росен Плевнелиев.      По-късно Хилари Клинтън ще има среща и с премиера Бойко Борисов.

В разговорите, които ще се състоят в сградата на Министерския съвет, от българска страна ще участват и вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов, министрите Николай Младенов, Аню Ангелов и Трайчо Трайков, както и посланикът на България в САЩ Елена Поптодорова.

В рамките на посещението си Хилари Клинтън ще се срещне и с представители на неправителствени организации в посолството на САЩ.

Във връзка с посещението на Хилари Клинтън у нас са въведени временни ограничения на движението, престоя и паркирането в София.


 


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
3
 
! Отговори
Бай Пешо преди 8 години
За мен срещата на г-жа Клинтън единствено с представители на *** малцинство е
обида за останалите български граждани.Но това явно е политика на това управление на САЩ , като се има впредвид и какъв човек е изпратен за посланник.Не знам как биха реагирали американците и медиите им ако наш висш държавник на посещение в САЩ би поискал да се срещне само с ***?
239
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
289 каза
като погледна на исток - виждам славянство , духовенство , братя и свобода да дишам
+++
Явно си сляп. Аз виждам Православна църква подчинена на КГБ, хора приличащи на скотове от прекалявне с всякакви ментета и свободата да дишаш по начина, по който *** ти каже.
238
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
287
Във всяка държава, ако там са загинали войници на противника е нормално да има паметник за падналите войници, макар и били вражески тогава. Съветски войници в България няма убити, освен тези дето са прекалили с ракията.
237
0
 
4
 
! Отговори
Недо*бана преди 8 години
- Госпожо Клинтън, Бойко е с предимство - той има п*шка!
236
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Вещищата идва да защитава Шаврон!Уж енергийна независимост от страна на руснаците и енергийна зависимост към евреите те пак така наужкем ще ни помогнат и след екологичната катастрофа ще ни пратят лекарства с изтекъл гаранционен срок!
235
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ли се сетих за г-ца Люински, като гледах пресконференцията? Онази имаше по-благо изражение, била е и по-веща в някои неща. Г-н Бил заслужава най-големите ордени на Съединените Щати за безграничното си търпение...
234
3
 
1
 
! Отговори
za 287 преди 8 години
И паметник на съвестките окупатори има , но е извинителен понеже е построен от кашкаваладжиите...

Народа мрази разни неканени ''освободители''
233
1
 
5
 
! Отговори
evo72 преди 8 години
хахахаха е разсмя ме , лично мене а и 90 % от българския народ ги е срам че членуват в терористична организация като НАТО , това е най милото определение за една умряла военна структора
232
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
278 - по добре комунист макар че такива като тебе не знаят какво означана това , отколкото продажник , предател и гъзомииник на българските интереси ,като погледна на запад след 1989 виждам само огън, пепел , плачещи деца и смърт - но демократично , като погледна на исток - виждам славянство , духовенство , братя и свобода да дишам
231
8
 
1
 
! Отговори
умерен преди 8 години
Червените свине, *** на руссията им трябва да раберат, че България е горд член на НАТО и ЕС ...Хилъри е желан гост за разлика от кремълските джуджета
230
2
 
3
 
! Отговори
Минарет Калян преди 8 години
Брей,какво достоинство на БГ,единствената держава,к-то издигнала паметник на американски военни летци ,които бомбардираха София по време на 2-та Световната война. Поне ,уважавайте себе си.
229
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО ВЧЕРА ЖУРНАЛИСТИТЕ ГАДАЕХА ЗА КАКВО Е ТУКА КИЛАРИ ,МИ ТЯ СИ КАЗА ЗАРАДИ ШЕВРОН И ШИСТОВИЯ ГАЗ И..ЗА РОМИТЕ!!! ЩЯЛА ДА СЕ ВИДИ С РОМСКИ ЛИДЕРИ ЗАРАДИ ИНТЕГРАЦИЯТА. НЕКА СЕГА СЕДЕРУГИТЕ ДА МИ РАЗПРАВЯТ ,ЧЕ СЪЮЗА СЪС САЩ НИ Е ОТ ПОЛЗА ,ЗАРАДИ ПОДКРЕПАТА КОЯТО ОКАЗВАТ ЦИОНИСТИТЕ НА *** ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УБИВАТ ,ОГРАБВАТ И ИЗНАСИЛВАТ БЕЗНАКАЗАНО БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС
228
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сбогом, Хилари!
Изпращането ми доставя най-голямо удоволствие!
227
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
клинтън, вън от българия, гнусна гнидо еврейска!
226
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хаххаха като си ми нацъкал тези 1025 минуса и какво , е това ви е цялата работа на програмистите , въздух сега разбра ли , ти сам можеш ли да си вържеш обувките или ти помагат , ако те оставят на магистралата Пловдив- София ша се загубиш до София , разбра ли сега мойто момче че домати с програмист не се берат
225
1
 
7
 
! Отговори
до 265-ф преди 8 години
Ставаш смешен, как можеш да наричеш хората които харесват живота през живково време крадци. Знаиш ли колко са тези които искът да върнат този живот, нима нашите баби и дядовци които градиха БГ, които са работили от сутрин до вечер през целия си живот и ги наричаш крадци, да по твоя логика така изглежда. Тогава нямахме милиардери, но имахме средна класа и всички ни завиждаха, ето това е истината. Само който го мързеше не му отърваше, да но затова демокрацията му помогна да забогате е , така е.
224
15
 
2
 
! Отговори
б преди 8 години
Добре дошли, г-жо Клинтън!
223
3
 
7
 
! Отговори
99999999999 преди 8 години
Тая където мине трева не никне.Не я слушайте,може да търси някое еврейче да ни пълни главите с глупости та да може да си продава оръжието както в Либия и сирия.Дърта тояга
222
9
 
3
 
! Отговори
а преди 8 години
Добре дошла!
221
1
 
3
 
! Отговори
Две баби преди 8 години
Едната пита другата.-Да не раздават "Верту"-а ,та наще политици са се наредили на опашка?.......Другата:-Не би,наредили са се да лизнат от задника на Хилари и и правят СПА-процедури на задните части.