Хилари Клинтън на посещение у нас

Държавният секретар на САЩ ще се срещне с Борисов и Плевнелиев
5 фев 2012 09:33,
302
Хилари Клинтън на посещение у нас
Снимка: архив, Reuters

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън ще бъде днес на посещение у нас по покана на министъра на външните работи Николай Младенов.

Визитата й в София ще продължи няколко часа. Очаква се Хилари Клинтън да пристигне на летище "София" около обяд.    

Американският държавен секретар ще се срещне с президента Росен Плевнелиев.      По-късно Хилари Клинтън ще има среща и с премиера Бойко Борисов.

В разговорите, които ще се състоят в сградата на Министерския съвет, от българска страна ще участват и вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов, министрите Николай Младенов, Аню Ангелов и Трайчо Трайков, както и посланикът на България в САЩ Елена Поптодорова.

В рамките на посещението си Хилари Клинтън ще се срещне и с представители на неправителствени организации в посолството на САЩ.

Във връзка с посещението на Хилари Клинтън у нас са въведени временни ограничения на движението, престоя и паркирането в София.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
3
 
! Отговори
Бай Пешо преди 12 години
За мен срещата на г-жа Клинтън единствено с представители на *** малцинство е обида за останалите български граждани.Но това явно е политика на това управление на САЩ , като се има впредвид и какъв човек е изпратен за посланник.Не знам как биха реагирали американците и медиите им ако наш висш държавник на посещение в САЩ би поискал да се срещне само с ***?
239
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
289 каза като погледна на исток - виждам славянство , духовенство , братя и свобода да дишам+++Явно си сляп. Аз виждам Православна църква подчинена на КГБ, хора приличащи на скотове от прекалявне с всякакви ментета и свободата да дишаш по начина, по който *** ти каже.
238
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
287Във всяка държава, ако там са загинали войници на противника е нормално да има паметник за падналите войници, макар и били вражески тогава. Съветски войници в България няма убити, освен тези дето са прекалили с ракията.
237
0
 
4
 
! Отговори
Недо*бана преди 12 години
- Госпожо Клинтън, Бойко е с предимство - той има ***!
236
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Вещищата идва да защитава Шаврон!Уж енергийна независимост от страна на руснаците и енергийна зависимост към евреите те пак така наужкем ще ни помогнат и след екологичната катастрофа ще ни пратят лекарства с изтекъл гаранционен срок!
235
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо ли се сетих за г-ца Люински, като гледах пресконференцията? Онази имаше по-благо изражение, била е и по-веща в някои неща. Г-н Бил заслужава най-големите ордени на Съединените Щати за безграничното си търпение...
234
3
 
1
 
! Отговори
za 287 преди 12 години
И паметник на съвестките окупатори има , но е извинителен понеже е построен от кашкаваладжиите... Народа мрази разни неканени ''освободители''
233
1
 
5
 
! Отговори
evo72 преди 12 години
хахахаха е разсмя ме , лично мене а и 90 % от българския народ ги е срам че членуват в терористична организация като НАТО , това е най милото определение за една умряла военна структора
232
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
278 - по добре комунист макар че такива като тебе не знаят какво означана това , отколкото продажник , предател и гъзомииник на българските интереси ,като погледна на запад след 1989 виждам само огън, пепел , плачещи деца и смърт - но демократично , като погледна на исток - виждам славянство , духовенство , братя и свобода да дишам
231
8
 
1
 
! Отговори
умерен преди 12 години
Червените ***, *** на руссията им трябва да раберат, че България е горд член на НАТО и ЕС ...Хилъри е желан гост за разлика от кремълските джуджета
230
2
 
3
 
! Отговори
Минарет Калян преди 12 години
Брей,какво достоинство на БГ,единствената держава,к-то издигнала паметник на американски военни летци ,които бомбардираха София по време на 2-та Световната война. Поне ,уважавайте себе си.
229
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО ВЧЕРА ЖУРНАЛИСТИТЕ ГАДАЕХА ЗА КАКВО Е ТУКА КИЛАРИ ,МИ ТЯ СИ КАЗА ЗАРАДИ ШЕВРОН И ШИСТОВИЯ ГАЗ И..ЗА РОМИТЕ!!! ЩЯЛА ДА СЕ ВИДИ С РОМСКИ ЛИДЕРИ ЗАРАДИ ИНТЕГРАЦИЯТА. НЕКА СЕГА СЕДЕРУГИТЕ ДА МИ РАЗПРАВЯТ ,ЧЕ СЪЮЗА СЪС САЩ НИ Е ОТ ПОЛЗА ,ЗАРАДИ ПОДКРЕПАТА КОЯТО ОКАЗВАТ ЦИОНИСТИТЕ НА *** ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УБИВАТ ,ОГРАБВАТ И ИЗНАСИЛВАТ БЕЗНАКАЗАНО БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС
228
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сбогом, Хилари!Изпращането ми доставя най-голямо удоволствие!
227
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
клинтън, вън от българия, гнусна *** еврейска!
226
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаххаха като си ми нацъкал тези 1025 минуса и какво , е това ви е цялата работа на програмистите , въздух сега разбра ли , ти сам можеш ли да си вържеш обувките или ти помагат , ако те оставят на магистралата Пловдив- София ша се загубиш до София , разбра ли сега мойто момче че домати с програмист не се берат
225
1
 
7
 
! Отговори
до 265-ф преди 12 години
Ставаш смешен, как можеш да наричеш хората които харесват живота през живково време крадци. Знаиш ли колко са тези които искът да върнат този живот, нима нашите баби и дядовци които градиха БГ, които са работили от сутрин до вечер през целия си живот и ги наричаш крадци, да по твоя логика така изглежда. Тогава нямахме милиардери, но имахме средна класа и всички ни завиждаха, ето това е истината. Само който го мързеше не му отърваше, да но затова демокрацията му помогна да забогате е , така е.
224
15
 
2
 
! Отговори
б преди 12 години
Добре дошли, г-жо Клинтън!
223
3
 
7
 
! Отговори
99999999999 преди 12 години
Тая където мине трева не никне.Не я слушайте,може да търси някое еврейче да ни пълни главите с глупости та да може да си продава оръжието както в Либия и сирия.Дърта тояга
222
9
 
3
 
! Отговори
а преди 12 години
Добре дошла!
221
1
 
3
 
! Отговори
Две баби преди 12 години
Едната пита другата.-Да не раздават "Верту"-а ,та наще политици са се наредили на опашка?.......Другата:-Не би,наредили са се да лизнат от *** на Хилари и и правят СПА-процедури на задните части.