Хилари Клинтън на посещение у нас

Държавният секретар на САЩ ще се срещне с Борисов и Плевнелиев
5 фев 2012 09:33,
302
Хилари Клинтън на посещение у нас
Снимка: архив, Reuters

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън ще бъде днес на посещение у нас по покана на министъра на външните работи Николай Младенов.

Визитата й в София ще продължи няколко часа. Очаква се Хилари Клинтън да пристигне на летище "София" около обяд.    

Американският държавен секретар ще се срещне с президента Росен Плевнелиев.      По-късно Хилари Клинтън ще има среща и с премиера Бойко Борисов.

В разговорите, които ще се състоят в сградата на Министерския съвет, от българска страна ще участват и вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов, министрите Николай Младенов, Аню Ангелов и Трайчо Трайков, както и посланикът на България в САЩ Елена Поптодорова.

В рамките на посещението си Хилари Клинтън ще се срещне и с представители на неправителствени организации в посолството на САЩ.

Във връзка с посещението на Хилари Клинтън у нас са въведени временни ограничения на движението, престоя и паркирането в София.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
интересно какво ли произвежда толкова в момента толкова обичаната западна демокрация като на всичко пише - made in комунистически Китай , та какво да ми даде запада освен работа по 12 часа и отношение като на скот в фургони и те имат за най дивото животно .....
199
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
241:))) Забавно *** си. Явно да си *** и русофил е наредена двойка.
198
4
 
0
 
! Отговори
десен преди 12 години
Истината за комунизма и соца много добре и най подробно е описал в книгата си великия български писател Георги Марков.Комунистите не можаха да преживеят истината за себе си, която тъй добре бе описана и писателя заплати с живота си.Сегашните комунисти ,ако ви остане малко време от правене на пропаганда и четене на безумни идеологии вземете и прочетете да видите какви са ги вършили вашите другари.
197
0
 
5
 
! Отговори
освободител преди 12 години
една причина за обичаме САЩ , кой ти е казал че обичаме долара , а 237 и откъде на къде блага в капитализма , всичко е измама там замъгляне на погледа , даваме дрешки и парцалки и такива *** като тебе се връзват и им се дупят , така че въпроса е към вас , за жалките парцалки ли се дупите предатели на големите убиици от САЩ
196
3
 
7
 
! Отговори
Минарет Калян преди 12 години
Хайде на бас, Народът ще излезе на улици срещу вонящата компания Шеврон.
195
2
 
4
 
! Отговори
истина преди 12 години
231: поради твоето изветряло сиво вещество така си се заплел в това понятие, че не ти стигат думите за да го опишеш. Всичко това което твърдиш е нагла лъжа. Защото комунистите в БГ създадоха една напреднала социалистическа държава, в която народа живееше в сигурност и със висок стандарт. Попитай твоите близки хора и те ще ти кажат същото. А ти какво искаш - да лежиш на гърба на другите и да получаваш много пари. Питай 2.5 милиона пенсионери и те ще ти кажат как са живели тогава.
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
220 - програмистче , ти си тъпан момче , и мислиш че без вас не може ли , тук само си запълвам времето да гледам такива като тебе с някакво измислено самочествие и си правя кефа , когато разбереш че сте ненужни и че напълно може без вас се обади
193
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
233Защото Западна Европа не е 90% зависима от руски газ, както е в България.
192
1
 
1
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
До 237 - отговора е много лесен и елементарен на човешката психика - защото ги искат само за тях- малък кръг от хора - колкото повече толкова по -добре Докато принципа на реалната демокрация е равен шанс за всеки
191
0
 
5
 
! Отговори
планът ран-ъп преди 12 години
Този план е за разрухата на България. Намерете го и ще разберете за какво става въпрост. Толкова много предатели имаме, че нямаме си предства, какво са вършели и каво още вършат.
190
8
 
1
 
! Отговори
десен преди 12 години
Един въпрос към всички комунисти.Защо толкова мразите САЩ, а толкова много обичате доларите, и всички блага на капитализма.
189
1
 
7
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
Нищо добро не ни очаква щом тъй спешно пристига!Където са стъпили тия-наркотици,проституция,беднотия,престъпност!Почнаха да се стрелят и по училищата!Вместо да дава акъл как да си унищожим остатъците от природата,да се замисли как ще си платят 15-те трилиона дългове към други страни!Пфууууу.....
188
1
 
6
 
! Отговори
обединение преди 12 години
Хора, пробудете се, нека всички народи от целия свят се обединим в името наобщото развитие на бъдещото на всички народи.Да кажем стига на този световен империалист, който налага своите деспотични правила. Като активни граждани трябва да бъдем част от тази общност, съставена от мислящи хора и за да се съхраним, трябва да се движим напред. Да бъдем част от тази мисия, виж те какво правят в другите страни, хората протестират.
187
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
230В Русия малкия и среден бизнес (средна класа) допринасят за 10-15% от БВП. В ЕС, този процент е 50-60%. Липсата на средна класа в Русия не е проблем на 'световния империализъм и капитализъм' а на руската фасадна демокрация.
186
0
 
5
 
! Отговори
манипулация преди 12 години
Имаме нагласен манипулиран световен пазар, който е организиран от престъпна организация, тая организация извършва престъпна операция, а това е имперска фашистки ход, решен да унищожи нашия начин на живот, да няма средна класа, Това си е банков картел и ето затова кризата е пряк резултат от стратегическата и икономическа атака. Фондовата борса и икономиката се превърнаха в оръжие за масово потисничество, този банков картер налага експлотация на масите и ги манипулира.
185
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
223Ти си конкретното доказателство за упадъка на България. Неграмотно написаният ти пост е простото доказателство.
184
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и ще има задължителна протоколна orgy с всички министри, волен и първанката още преди полунощ.
183
0
 
2
 
! Отговори
Минарет Калян преди 12 години
gruncharov/index.php/2012/01/28/real-reason-of-hillary-clintons-visit-in-bulgaria/ истинската причина за идването на Хилъри
182
0
 
6
 
! Отговори
Просто питам! преди 12 години
Хайде обяснете ми какво значи комунист? Някой от вас виждал ли е жив комунист? В края на краищата г-н Б.Борисов комунист ли е или антикомунист? ГЕРБ против комунистите ли е или за? Хайде, уточнете се, че тук силно вони на тъпотия! Все пак един термин трябва да има определение, иначе е ала-бала, шум в пространството...
181
2
 
4
 
! Отговори
отчаянието преди 12 години
Отчаянието е болестен симптом, в което затъваме бавно но сигорно. А обществото ни не риагира, намаме гражданско общество, всеки гледа друг да го стори, друг на улицата да излезе, друг да протестира срещу вихрушката на капитализъма, срущу империята която иска да завладее целия свят. Това е икономическа империя която извършва операция срещу няколко страни или МВФ и световната банка, те искат да унищожът начина ни на живот, да не превърнат в жалки същества и да сме в дългово робство.