Хилари Клинтън на посещение у нас

Държавният секретар на САЩ ще се срещне с Борисов и Плевнелиев
5 фев 2012 09:33,
302
Хилари Клинтън на посещение у нас
Снимка: архив, Reuters

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън ще бъде днес на посещение у нас по покана на министъра на външните работи Николай Младенов.

Визитата й в София ще продължи няколко часа. Очаква се Хилари Клинтън да пристигне на летище "София" около обяд.    

Американският държавен секретар ще се срещне с президента Росен Плевнелиев.      По-късно Хилари Клинтън ще има среща и с премиера Бойко Борисов.

В разговорите, които ще се състоят в сградата на Министерския съвет, от българска страна ще участват и вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов, министрите Николай Младенов, Аню Ангелов и Трайчо Трайков, както и посланикът на България в САЩ Елена Поптодорова.

В рамките на посещението си Хилари Клинтън ще се срещне и с представители на неправителствени организации в посолството на САЩ.

Във връзка с посещението на Хилари Клинтън у нас са въведени временни ограничения на движението, престоя и паркирането в София.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
2
 
! Отговори
а преди 12 години
Даже и времето е против тях.
179
6
 
1
 
! Отговори
програмист преди 12 години
217Пускаш си безмислените постове във сайт, който е направен от един или повече програмисти. Ползваш си компютъра заради един или повече програмисти, написали ОС.Имаш интернет заради 'нищо на яве' от множество програмисти. Труд ни се ползва навсякъде. От малка счетводна къща, до космическите модули. За русофилистични *** като теб обаче, нашият труд е ненужен на България :))
178
1
 
9
 
! Отговори
освободител преди 12 години
и какво е това ДЕМОКРАЦИЯ , убийците много обичат тази дума , айде да ви видя в превода , един от които е - унищожава на суверинитета , поробване на народи , което не ни изнася го преправяме по наш тертип , убийства , това е най скапаното нещо измислено то убийците САЩ и НАТО , най-мръсната дума която не сйществува Демокрация означава -ПОГРОМ, НЕЩАСТИЕ , МИЗЕРИЯ И СМЪРТ ..... тепърва ви чака съд терористи от САЩ и НАТО и такива национални предатели като нашите политици
177
2
 
3
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
До 216 - Много голяма овца -стадо си щом си мислиш че е заради шистовия газ - в тая бедна най-бедна на балканите и в Европа държава САЩ колко може да спечелят - та само военния им бюджет е колкото 20 българии. На България не и трябва война 60% от гражданите изглеждат като след война благодарение на генозида на Бойко -Асад и партиата майка -БКП-БСП-ГЕРБ.Така руската *** Бойко е в шах по въпроса за Иран понеже а даде въздушен коридор а началника му Валентин Златен му наби канчето
176
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
програмист и се пъчиш с това , това е смешно , и какво произвеждаш , ителектуален труд ли , нищо на яве , и още нещо ако беше добър нямаше да си сега тука в форума да цъкаш , и пак ще ти кажа България в момента от такива като тебе нужда няма
175
3
 
9
 
! Отговори
Al преди 12 години
Хайде на бас, след като тръгне тая *** ще има проучване за шистов газ, chevron ще проучва!!!!
174
3
 
12
 
! Отговори
ЦЯЛАТА ИСТИНА преди 12 години
СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА КРАХА НА КАПИТАЛИЗМА.АМЕРИКА И ЕВРОПА СА В СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА И СА НА ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ НА СИСТЕМИ И В РЕАНИМАЦИЯ.В АМЕРИКА НАРОДА ОКУПИРА УОЛСТРИТ А ПО УЛИЦИТЕ СЕ БИЯТ,СТРЕЛЯТ И РЪГАТ С НОЖОВЕ ЗА МАРАТОНКИ.КАПИТАЛИЗМА РУХНА ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ МУ КОНВУЛСИИ И ИЗДИХАНИЯ КРАХЪТ НА ЕДИН СТОИ КОЙТО БЕШЕ ЛЪЖА И ИЗМАМА.СЕГА СОЦИАЛИЗМА ИДВА КАТО ГРОБОКОПАЧ НА КАПИТАЛИЗМА.ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ АМЕРИКА,ЕВРОПА И НАТО И ДА ТРЪГНЕМ СЪС СВЕТОВНИТЕ СИЛИ НЕПОБЕДИМИТЕ РУСИЯ И КИТАЙ..
173
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"В разговорите, които ще се състоят в сградата на Министерския съвет, от българска страна ще участват и вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов, министрите Николай Младенов, Аню Ангелов и Трайчо Трайков..."Хак да и е! Така и се пада! :))))) Нека да разговаря с "интелектуалния елит" на нацията, че да види на нас какво ни е!
172
5
 
2
 
! Отговори
ГоцеСталин Тато Боко преди 12 години
До 312 - Комунисти демокрация не правят затова неможе да се говори за преход и демокрация!Назначената олигархия е продукт на БКП-БСП-ГЕРБ - eдна партия с много имена!БВП по време на комуфлажната демокрация се укрива манипулира и краде от едрата олигархия която си е купила милицията съдиите и политиците . Едрата олигархия е та подчитение на Кремъл ! Бойко Тиквата се опитва да копира стила на Путин режисирано от Русия! Така че 30% от труда на народа под формата на капитал се отчита на Кремъл
171
2
 
2
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
До 312 - Комунисти демокрация не правят затова неможе да се говори за преход и демокрация!Назначената олигархия е продукт на БКП-БСП-ГЕРБ - eдна партия с много имена!БВП по време на комуфлажната демокрация се укрива манипулира и краде от едрата олигархия която си е купила милицията съдиите и политиците . Едрата олигархия е та подчитение на Кремъл ! Бойко Тиквата се опитва да копира стила на Путин режисирано от Русия! Така че 40% от труда на народа под формата на капитал се отчита на Кремъл
170
5
 
5
 
! Отговори
ЦЯЛАТА ИСТИНА преди 12 години
ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАИТЕ СЕ ДА ПОГРЕБЕМ ТРИГЛАВИЯ ЗМЕИ НА КАПИТАЛИЗМА АМЕРИКА,ЕВРОПА И НАТО.ДА ВЪЗРОДИМ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ И БИВША ЮГОСЛАВИЯ.ДА ВЪСТАНОВИМ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР.ДА ПОДАДЕМ РЪКА НА ВЕЛИКИЯ КИТАЙ И ЖЕЛЯЗНАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ.ДА КАЖЕМ НЕ НА РАЗЛАГАЩТИЯ СЕ ТРУП НА КАПИТАЛИЗМА В ЛИЦЕТО НА АМЕРИКА,ЕВРОПА И НАТО.ГОСПОД НИ ИЗПРАТИ СПАСИТЕЛЯ СОЦИАЛИЗМА КОЙТО ПОБЕДИ КАПИТАЛИЗМА ПЪЛЕН С ЯЗВИ И ПОРОЦИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК.ДА НА СССР,КИТАЙ,ЮГОСЛАВИЯ,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБА.
169
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРЕДИ ДОСТА ГОДИНИ ВОЛЕН СИДЕРОВ НАПИСА ЕДНА КНИГА,,ВЛАСТТА НА МАМОНА'' В НЕЯ ОЩЕ ТОГАВА ПРЕДРЕЧЕ КРАХА НА ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ В ТОЗИ МУ ВИД И СПУКВАНЕТО НА ФИНАНСОВИЯ БАЛОН И ,ЧЕ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ДУХОВНИТЕ СИ КОРЕНИ И ЗДРАВИЯ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ ,НО ПО НЕГО ВРЕМЕ ИМАШЕ ИКОНОМИЧЕСКИ БУМ ГЛОБАЛИЗМА БЕШЕ В СТИХИЯТА СИ И ТАКИВА ХОРА ГИ ОБЯВЯВАХА ЗА (ФАШИСТИ И ЛУДИ) ,НО МАЙ(ЛУДИТЕ ) ИЗЛЯЗОХА ПРАВИ ,А НИЕ ДЕТО ВЯРВАХМЕ В ЗАПАДНИЯ МОДЕЛ И (ДЕМОКРАЦИЯ) ИЗЛЯЗОХМЕ ЛУДИТЕ
168
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има голяма вероятност Клинтън да откаже срещата с Борисов и Пуделчо
167
6
 
4
 
! Отговори
десен преди 12 години
Няма смисъл да се спори с комунист е вс еедно да спориш с радиото, че и по лошо защото от там едва ли ще чуеш подобни безумия.Един тук ми твърдзи че компютара бил измислен от бълтарин-да бил е с български произход но делото го е сътворил в америка и с американски пари.Говори ми, че на запад било глад и мизерия, аз съм живял на запад и подобно нещо не съм видял. А икато гледам никой не се засилил да имигрира на исток.Наистина акъла не ми го побира как може човек да е толкова заблуден.
166
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сам преди няколко дена на срещата на икономическия форум в Давос и Сорос и Клаус Шваб които се смятат за едни от големите светила в икономиката на запад заявиха в прав текст -капитализма в този си вид умря ,време е да се обърне по сериозно внимание на доста от постулатите от предложенията на Маркс ,с една дума след като алчните *** докараха запада ,заради ненаситния си нрав до фалит сега се мъчат да се скрият зад комунистическата доктрина и там да продължат да паразитират пак на чужд гръб
165
1
 
1
 
! Отговори
199 преди 12 години
Важна е идеята,замисъла. Какво друго искаш? А ти навярно не знаеш,че и ксерокса е бг идея. Ако трябва да изброявам всичко българско, няма да ти го побере тъпия мозък. Но човек, който вижда само позлатения метал, не може да бъде нищо друго освен един лапач.
164
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
200Програмист съм. За такива *** като теб, това е в сферата на услугите :))
163
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** , кви данъци бе утрепко , какво произвеждаш , работиш ми най-вероятно в сферата на услугите или покупко продажбите , такива като тебе директно са аут , Бг няма нужда от вас , цялата система трябва да се промени , той ми плащал , ко си произвел та да ми платиш и аре бегай на запад , там те чакат с отворени обятия , ***
162
1
 
3
 
! Отговори
Въпрос преди 12 години
До "бре"Може ли да кажеш кое е българското на компютъра ?Да има голяма заслуга за нея от Джон Атанасов, ама ти едва ли я знаеш !Е със здраве !
161
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
196Пращаш ме да отида там, откъдето Червената армия избяга като бит п**раст ? :)))