Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов

Двамата се счепкаха заради "Арена Армеец"
Обновена: 16 фев 2012 14:38 | 16 фев 2012 11:00,
456
Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов
Весела Лечева Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и бившата шефка на ДАМС Весела Лечева се сдърпаха заради "спортното бижу на София" - зала "Арена Армеец".

Лечева беше гост на Николай Бареков в сутрешния блок на TV7 и изтъкна, че предишното правителство е свършило повечето работа по залата.

"Гордея се, че ние направихме първата копка на Арена "Армеец". Ние свършихме около 80% от работата на Бойко Борисов. Оставихме всичко в ръцете на строителя. Постлахме червено килимче, по което да премине Борисов", посочи ексшефката на ДАМС и носител на множество медали по спортна стрелба Весела Лечева.

"Ако трябва да съм още по-язвителна, единственото спортно съоръжение от "А" до "Я", което направи Борисов, е езерото "Ариана", добави Лечева. 

Думите й обаче явно са жегнали Борисов, който веднага се включи в ефир, за да я опровергае.

"Всичко сме направили ние - от първата копка до пускането в експлоатация на Арена "Армеец". И това са много такива обекти. "Спорт Палас" във Варна го заварихме в безобразно състояние и го ремонтирахме", каза по телефона Бойко Борисов.

Весела Лечева пък му опонира, че е оставила 10 млн. лв. за ремонта на "Спорт Палас" и реконструкцията била започната.

"Вие ми оставихте половин милиард под водата. Какво финансиране сте ни оставили, за четири години защо не го направихте вие", попита Борисов.

"Защото вие бяхте кмет и ни разигравахте като маймуни", контрира му Весела Лечева.

Тя коментира и ситуацията в левицата в момента.

"До конгреса на БСП има време и се надявам Георги Първанов и Сергей Станишев да не поставят редовия симпатизант пред сложен избор. Всяка една битка е в полза на трети субект. Това означава отдалечаване на БСП от властта", е мнението на Весела Лечева.

Предложението й е Станишев да отстъпи от лидерската битка, защото това ще го издигне още повече и ще покаже, че наистина е един зрял политик.

"Ако трябва да бъда откровена, мисля, че Сергей може да каже в един момент, че може да остави БСП в сигурни ръце и това са ръцете на Първанов", заяви Лечева.

"Останах изненадана от скандалите във федерацията по стрелба. Мария Гроздева е най-успешния ни спортист, а да не забравяме, че такива хора са с по-особени характери, затова са и номер 1. Роенето на спортните клубове не започва с Мария Гроздева и не може тя да се поставя в точка "Разни". Мария не го заслужава", коментира още Весела Лечева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
9
 
11
 
! Отговори
до 424 преди 12 години
май, ама юни! На вас комуназите и септември ви се вижда май!
359
2
 
9
 
! Отговори
нннн преди 12 години
Припомнете ми че забравих - май стреляха и по Цв Бориславова съдружничката и лична приятелка на Борисов.Така ,че това за стрелбата няма да мине.И едните и другите са от стреляните!
358
6
 
16
 
! Отговори
бунак преди 12 години
Ало драскачи вие май работа си нямате.Защо пишете глупости , идете проверете от кога е проекта,кога е започнала работата.Уважаемите господа са толкова можещи че забравих колко бяха лентичките.Помислете възможно ли е за 2 години да се построяват и откриват толкова обекти, аз мисля че някои че и повечето са започнати от предишните които не ги защитавам но това е факт
357
14
 
21
 
! Отговори
kapo преди 12 години
бРаво, Весела! Време беше някой да набута тоя *** там, дето слънце не огрява!
356
14
 
21
 
! Отговори
joro преди 12 години
Браво на Весела.Най-накрая някои да му каже истината в очите.Дори трябваше да го пита как цената стана с 20 милиона по малко . За тия дето не знаят залата е смалена с няколко метра за да стане уж по-евтина но пък за сметка на това сега не може да се провеждат състезания от мащаба на' златната лига'.а и подземните паркинги си ги спести :( Тоя е под всякаква критика сега се краде яко най-вероятно събира пари за изборите защото хората почнаха да се усещат за какво иде реч.
355
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кукловодите са, които се грижат в джобовете на тайно техните фирми да отиват милиарди, но за здравеопазване, образование или култура жълти стотинки.фамозният, безкрайно потаен за медиите и майстор в дърпането на конците о.з. генерал от службите Любен Гоцев. Да си призная, за него не бих се учудил да е начело на този списък единственият, когото мога да сложа наравно с него в създаването на модела на нова България като царство на изметта и корупцията, е покойният Андрей Луканов
354
18
 
14
 
! Отговори
!!!! преди 12 години
Лечева да си гледа ГРЪМНАТИЯ мъж, защото той НЕ СЛУЧАЙНО е гръмнат!!!!
353
0
 
1
 
! Отговори
До 409 преди 12 години
МТП
352
18
 
34
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Браво на Лечева! С такива като ББ трябва да се говори на неговия език. Тя ми хареса, защото му натири носа.
351
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
403добавен от: от *** по ***...... Тъпчо , мъжа на тази другарка, не беше стрелян през 2009 или 2010 , а по времето когато управляваха или по-точно крадяха , другарите ...от БКП / БСП...панимаеш ???
350
18
 
22
 
! Отговори
Гоце преди 12 години
Кумунист и на снимка да видиш, шамар да му удариш!
349
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лечева , си е голям спортист , но здраво защитава *** , защото всичките й облаги са от там , все пак мъжа й Манол Велев , бе спонсор на Георги Първанов
348
26
 
39
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Най поле някой да се осмели да му натърка носа на този *** супер гъзобойко!
347
32
 
23
 
! Отговори
обективен преди 12 години
Такава пък наглост,бива бива ама .....чак пък АРЕНАШЬ!То ималките деца знаят кой я построи!!!!!Ако не беше Борисов,щяхме да гледаме през крив макарон такава зала!!!!!!
346
15
 
34
 
! Отговори
от глупав по глупав преди 12 години
Абе привързани Гербери,я си научете премиера на поне 2 езика бе,само за това понасяме най големия срам от Европа..Мислите че секретните служби на другите членки не знаят миналото му,хубавите 90-години където вашия футболист на годината не е учил англииски,а е биел с бухалки,вие сте срам бе хора,вие сте манипулира от телевизията..Забележете който каже нещо против-веднага му сретват някаква акция.Питайте аверите му от сик Маджо и Маргините защо не са го научили на англииски.Вие сик фенове ли сте.
345
21
 
13
 
! Отговори
ловец преди 12 години
Синът и негодува, псува и я биеКакто казва народът, злото не идва само. В дома на Манол Велев и Весела Лечева след трагедията със съпруга й се случват необичайни неща. Синът й, който е преживял ужаса от покушението на баща си и от гледката на живия труп в къщата им, е излязъл извън релси от нерви и вдига нечувани скандали на именитата си майка и дори я бие. Завладян е и от манията за преследване, като ежечасно се озърта да не стане жертва на престъпление като баща си. Затова Весела обмисля да го изпрати в чужбина.
344
33
 
26
 
! Отговори
ДОЛУ БСП преди 12 години
Ей тия червени *** като тая г-жа не си научиха мястото - в кучия ***. Където са завряни от 3 години и където ще останат следващите 30
343
12
 
42
 
! Отговори
555 преди 12 години
Много отрано започнаха ГЕРБ платените писачи,май нещо се закучва работата за изборите,а?
342
34
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ах колко е хитра и гладна тази червена *** на Гоце спермо гълтачка що не сподели нещо за мъжа си който простреляха в главата защоли!!!!!!!!!!Съветника на Георги Първанов прострелян от упор!!!!!!!!!
341
3
 
10
 
! Отговори
познай кой преди 12 години
Не е ли време вече за това, което народът отдавна е правил- грамада на обичта към...., както цековата грамада от разказа на Вазов?Апел към всички,които безкрайно обичат управниците ни,да потърсят място във всеки град или село за да може да се изразява тази обич.