Кунева ще буди тези, които вярват в промяната

Аз съм против това, че се правят договорки на тъмно, обяви бившият еврокомисар
Обновена: 19 фев 2012 13:43 | 19 фев 2012 13:38, Красимир Ангелов
284
Кунева ще буди тези, които вярват в промяната
Снимка: Impact Press Group

"Отношението ми към НДСВ е на изключително разбиране, но аз не участват активно в партийния живот и няма да го правя, защото "България на гражданите" е изключително изискващ проект, който е свързан с поне 15% от хората, които са гласували за мен, но се надявам, че е проект, който може да събуди тези, които вярват в промяната”.

Това заяви председателят на гражданското сдружение "България на гражданите" и бивш еврокомисар Меглена Кунева в предаването "Неделя 150” на БНР.

Кунева бе категорична, че никога не е била срещу партиите и тяхното съществуване, но е „против сивотата, против това, че се правят договорки на тъмно”.

"Бих искала всички да излезнат на светло – така се прави икономика, така се прави и общество, така се прави и демокрация”, допълни Кунева.

Още по темата

Бившият еврокомисар отново коментира и въпроса с ролята на България при приемането на ACTA.

"Истината е, че решението за подкрепа на АСТА е подписано от министър – председателя и е минало цялата съгласувателна процедура през Министерски съвет, без никой да го обсъди с гражданите”, заяви Меглена Кунева.

Бившият еврокомисар съобщи още, че ще изиска информация от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за всички преписки, които са се водили по АСТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още по темата: Меглена КуневаACTA
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Страшно ограничена и некомпетентна , наредена с връзки. Сорри мис Пръмова , нема мине номера ;) Заради такива като тая се провали НДСВ , за разлика от Симеон , тия нямат достойнство ! Как ще познае комуниста ? Той няма чест , дори когато се *** до ушите драпа за власт пример много КостоФФ , Първака , Болен , анд мени мор
17
1
 
37
 
! Отговори
А НДСВ-то? преди 12 години
Него как го спретнахте ***, како? Хората си представяха едно, а то какво излезе? Забрави ли онези простодушни селски женици, които споделиха пред камерата: "Защо ни карат да гласуваме за Царо, нали он е седесар?" Те си мислеха, че давайки гласа си за НДСВ, всъщност подкрепят сините и не разбираха защо има отделна бюлетина.И как бяха подбрани "панайотките", ако не "на тъмно"? Кой щеше да гласува за някои хора от НДСВ, ако сигналите до медиите относно тях, бяха публикувани?Сега кой да ти повярва?
16
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гаден *** ненаял се, по добре се скрий....
15
3
 
47
 
! Отговори
ivan.256 преди 12 години
Кунева да каже колко пари взе, за да закрие 1 - 4 реактор на АЕЦ "Козлодуй".Заради нея сега КУПУВАМЕ ТОК ОТ ТУРЦИЯ, ако има още някой да не знае !!!
14
2
 
30
 
! Отговори
зз преди 12 години
Бегай у Габон! Да се надяваме, че онези ще са по-толерантни с продажници като теб и няма да те затворят, а ще те пуснат в безкрайните гори дето знаеш за какво иде реч!
13
1
 
37
 
! Отговори
jo преди 12 години
Глада изкара плъховете от дупките. Те носят само зарази.
12
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
22 години едни и същи лозунги и обещания.Само на 3-4 години се сменят физономиите които ги повтарят.А промяна никаква за 22 години.
11
1
 
26
 
! Отговори
Ако спечеля, печеля преди 12 години
Само немога да разбера защо след деноминацията не оставиха банкнота с неговия лик нашите мизерни управници... защото това е българин които заслужава да се почита. Избран е през 2007 г. за най-великия българин на всички времена в първото издание на едноименното телевизионно шоу, проведено от Националната телевизия. За него са гласували почти 59 000 зрители. Със събраните средства от гласуването ще бъде издигнат негов паметник.Името на Левски в носят 1 град, 6 села, една община, квартали в Ба
10
4
 
46
 
! Отговори
Фалконе преди 12 години
ще повърна от тази
9
5
 
39
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Грамотна? Тая като я гледах в евро парламента какви ги ръсеше, направо ме обливаше един такъв срам, че тая представляваше България там.Едно, че не говори английски и второ едвам вкарва смисъл в изреченията.
8
3
 
46
 
! Отговори
123 преди 12 години
Тази на снимката винаги е работила против българските интереси. Колкото и да я пропангандира славчу трифунуф, едва ли повече от 20 човека ще се навият да гласуват за нея.
7
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да ходи да буди мечките от зимен сън тая заспала комсомолска кукумявка
6
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** и на тебе и на Паси и на П.Стоянов и на всички дето ни продадохте държавицата за жълти стотинки на Евреите,САЩ и ЕС.
5
2
 
23
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Нищо повече от това, да се играе по правилата, а не с договорки по масата....
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам сутрин да ме събуди.....
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
neznaem ti protiv kakvo si ,no znaem sas sigyrnost che si edna goliama greshka na prirodata.
2
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
pone ima evropeiska vizia,i e gramotna..
1
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички, които създават нови партии, включая Кунева, допускат една и съща грешка - нямат управленски потенциал. Дори и да спечелят изборите, после се сблъскват с липсата на подходящи хора за постовете. В крайна сметка се назначава куцо и сакато на роднински принцип. И се получава манджа с грозде. Ама гроздето е кисело.За българските политици е самоцел да завземат властта и изобщо не мислят след това как ще управляват. Сбъркан е начина на мислене и виждате ефекта от това.