Кунева ще буди тези, които вярват в промяната

Аз съм против това, че се правят договорки на тъмно, обяви бившият еврокомисар
Обновена: 19 фев 2012 13:43 | 19 фев 2012 13:38, Красимир Ангелов
284
Кунева ще буди тези, които вярват в промяната
Снимка: Impact Press Group

"Отношението ми към НДСВ е на изключително разбиране, но аз не участват активно в партийния живот и няма да го правя, защото "България на гражданите" е изключително изискващ проект, който е свързан с поне 15% от хората, които са гласували за мен, но се надявам, че е проект, който може да събуди тези, които вярват в промяната”.

Това заяви председателят на гражданското сдружение "България на гражданите" и бивш еврокомисар Меглена Кунева в предаването "Неделя 150” на БНР.

Кунева бе категорична, че никога не е била срещу партиите и тяхното съществуване, но е „против сивотата, против това, че се правят договорки на тъмно”.

"Бих искала всички да излезнат на светло – така се прави икономика, така се прави и общество, така се прави и демокрация”, допълни Кунева.

Още по темата

Бившият еврокомисар отново коментира и въпроса с ролята на България при приемането на ACTA.

"Истината е, че решението за подкрепа на АСТА е подписано от министър – председателя и е минало цялата съгласувателна процедура през Министерски съвет, без никой да го обсъди с гражданите”, заяви Меглена Кунева.

Бившият еврокомисар съобщи още, че ще изиска информация от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за всички преписки, които са се водили по АСТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още по темата: Меглена КуневаACTA
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
19
 
! Отговори
... преди 12 години
Явно следващото правителство ще е коалиционно и въпросната ще бъде някакъв фактор, не основен естествено. Предполага се, че господата политици са грамотни и се случва да четат коментари в нета. Ако нормален човек прочете такива коментари за себе си, би се скрил в миша дупка. Очевидно обаче в случая не става въпрос за нормални хора.
157
0
 
25
 
! Отговори
Муро преди 12 години
с тая джуфка може да ми събуди паламарката ако съм на три ракии
156
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази опетнява престижа на комунистите ;-)
155
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП няма да влезне във следващият Парламент.Крадците на прехода ще се обединят във измислена Партия или Коалиция и ще направят последен опит да участват във власта.Както след 1989 година няма БКП,така няма да има и БСП
154
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кунева не заслужава втори шанс! Тя показа, че не става за нищо след като прие толкова неизгодни условия като еврокомисар.
153
0
 
24
 
! Отговори
Pencho преди 12 години
Габонска, искаш ли аз да те събудя с мощен шут в кривата мутра?
152
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ви е срам ,господа форумници.На път сте да откажете другарката Кунева да поведе народа към светли и още по светли бъднини.Ще вземете наистина да я откажете и тогава?Да се готви следващата снаха на Политбюро-първа резерва .
151
1
 
24
 
! Отговори
някой си преди 12 години
колко ли трябва да си изкихал умствено,за да гласуваш за това недоразумение в българската политика?
150
0
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ако работеха 6 -те блока на АЕЦ-а, сега нямаше да цепим дърва за огрев като през тъмните векове.ако монаси не бяха преписвали и разпространявали "История славянобългарска", сега щяхме да сме още в тъмните векове. Ама по днешната Акта, те са си пирати отвсякъде , нали така ?
149
1
 
25
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Това за гражданското общество е хубаво, но то зае позиции по много въпроси (категорично), а Кунева не каза как ще зашити тези позиции...Само с разтягане на локуми не става!
148
2
 
27
 
! Отговори
ТАКА Е МИТАК 181... преди 12 години
ТАЯ ЧЕРВЕНА *** ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КЛАН НА ПРЪМОВИ....ОТНОВО НИ ИЗЛЪГА ПО НАЙ-ДОЛЕН НАЧИН!ПОДПИСАЛА Е АСТА ....СЪС ЦЯЛАТА КОМИСИЯ В ЕС..!!!!!!!!!!КОШЛУКОВ , ПОКАЗА И ПОДПИСА И ...ЗАЕДНО С ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИСИЯТА ...ДАТА И Т.Н....ТАЯ ДОЛНА, ЧЕРВЕНА ***....ОТНОВО СЕ КАНИ ДА НИ ПЪРЗАЛЯ И ОГРАБВА ...КАТО ИСТИНСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!КАЖАТА НЕ...... НА ЧЕРВЕНАТА СНАХА!!!!!!ТЯ СИ Е ЧИСТА ,ЛЪЖКИНЯ.....!!!
147
0
 
29
 
! Отговори
Уикилийкс преди 12 години
Пръмова затвори 4 блока на АЕЦ, съавтор е на АСТА, активна участничка в кражбите на НДСВ, а сега играе и в отбора на БСП...Няма какво да се добави към досието и, освен да стане постоянен абонат на Сливенския пандиз и да се конфискува окраденото...
146
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
що тая утре сутринта не дойде да ме събуди.повече няма да смея да заспивам при вида й.
145
4
 
18
 
! Отговори
До 179 преди 12 години
Такива като теб не са Националисти ,а Анархисти
144
0
 
33
 
! Отговори
МиТак преди 12 години
Кошлуков показа в неговото предаване документ с който доказа че Кунева е участвала в разискванията по АСТА това доказва че Кунева е една ДОЛНА ЛЪЖКИНЯ.
143
1
 
18
 
! Отговори
anonimous преди 12 години
не пиши минуси! за да пишеш минуси наистина трябва да си много далече от истината
142
3
 
22
 
! Отговори
НФСБ преди 12 години
Всички националисти ще се обединим на изборите /НФСБ,ВМРО,Сила,БНС и прочие/ и ще натикаме в миша дупка цялата политическа гмеж, довела България до катастрофа! Ако трябва ще минем и през граждански размирици. ТОВА,КОЕТО Е ЛОШО,НЯМА МЯСТО МЕЖДУ НАС!!!А Кунева - в Сливенския затвор!
141
1
 
22
 
! Отговори
Северняк преди 12 години
Тази госпожа да се интернира да живее в Северна България с пенсия от 135.00 лв . Пратетея в наше село Татари , козарка ни трябва
140
1
 
30
 
! Отговори
пръмова преди 12 години
един документ, който е публично достъпен от заседанията на Европейската комисия, от който се вижда, че при обсъждането на АСТА в списъка на присъстващите еврокомисари е и еврокомисарят по защита на правата на потребителите Меглена Кунева. И точката за разглеждане е решението да бъде изготвено и формулирано споразумението АСТА в окончателен вариант. И при това е поредното заседание, на което се обсъжда АСТА. Още повече, че самата тя се хвалеше, че включва в списъка и интернет потребителите, които тя защитава. Тя беше горда с това постижение. В кампанията си тя говореше, че ще защитава младите хора, но човек не може да избяга от биографията си. И когато човек се опитва да лъже, че може да промени много неща, но не и историята. Тя е комисар от 2007 до 2010-а, в периода, когато се изготвя АСТА и през цялото това време с нейното съдействие и с нейното участие са взимани тези решения.
139
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така става като истинките престъпници не влизат в затвора. Вместо там за това че ни продаде интересите и заради нея сме по бедни и със закрити блокове на АЕЦ, ние продължаваме да и даваме трибуна..докога и какво ли щеше да каже Левски за нея днес!