Борисов до Путин: Да разширяваме нашето сътрудничество!

Премиерът изпрати телеграма до новоизбрания президент на Русия
Обновена: 5 мар 2012 12:18 | 5 мар 2012 12:18, Красимир Ангелов
119
Борисов до Путин: Да разширяваме нашето сътрудничество!
Каракачанката Йорго, която също трябваше да развива българо-руските отношения. Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов изпрати специална поздравителна телеграма до Владимир Путин по повод избирането му за президент на Руската федерация, съобщават от правителствения пресцентър.

"Вярвам, че и занапред ще продължите да отделяте сериозно внимание на развитието на приятелските българо-руски отношения и да давате Вашия активен принос за разширяването и задълбочаването на взаимноизгодното сътрудничество между България и Русия във всичките му измерения", се чете в телеграмата на Борисов.

В нея министър-председателят поднася своите искрени пожелания за успешна и ползотворна дейност в името на благото на руските граждани, за мира и сътрудничеството в Европа и в света.

"Бих желал да изразя увереност, че на базата на изградените между нас отлични отношения, чрез открития и прагматичен партньорски диалог, заедно ще продължим да търсим и ще намираме най-правилните решения на въпросите от взаимен интерес за нашите страни и народи", завършва писмото на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
7
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
48....Няма да имаш пари за бензин от мизерното село в което живееш !
39
4
 
8
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
45...с тоя тон до никъде няма да стигнеш ! Така ще говориш на баща си...(ако имаш такъв)Нито съм русифилче нито милея за русия...обяснявам ти защо ти дават минуси...ама комплексираната ти тиква приема всичко лично...нормално нали си комплексар...кой знае от кой дом за сираци хейтиш :) За такива като теб даже не си го местя по крачолите....от написаното ти си личи колко си неграмотен...затова минусчета брат затова ! хахахахха
38
1
 
9
 
! Отговори
На 36 от 33 преди 12 години
Всичко дойде в България от СССР след прекрасния фашистки период.Строителството на пътищата, механизираноо на селското стопанство, Кремиковци, Нефтохим, телевизия, язовири, космонавти, специалисти за промишлеността, мини,курорти, корабостроене, военна промишленост.... Приватизираното, беше направено тогава.Ходя до тоалетната без да питам , не съм на работа.Не ближа ***.Пише всичко за икономиката тогава - чети.Спря, заради продажника Гобрби.
37
13
 
1
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
38, ето сега вече ми харесваш, също и другите петима ***, които са те подкрепили с плюсчета. Много обичам идиотчето-"русофилчета" (в същност съветски лайненца) да ми разясняват принципите на пазарната икономика. Все пак, да попитам, какво отношение има пазарната конюнктура към това, каква политика е изгодна за една нация? Никой не говори за пренебрегване на пазара, ***, СТАВА ВЪПРОС ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПАЗАРА С ОГЛЕД НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ - БЪЛГАРСКИТЕ, НЕ РУСКИТЕ, за коит така милееш.
36
0
 
19
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
40....ахахаххаха опитваш да обиждаш ли мияч на чинии...ти не си бивш...ти си просто куче без породно, което не знае какъв е...такива като теб са най-комплексирани и страдат най-много...аутсайдерче некво само хрантутиш по форумите... Ако искаш да се срещнем някъде да ми намачкаш ''мусура ? Стиска ли ти хомо?
35
3
 
1
 
! Отговори
работещ преди 12 години
В постинг 39 преобладават емоциите (не коментирам, доколко смислени). Откога това, на кого какво му харесва или не, го превръща в "мъдро", "достолепно" и "просто" или не? Нямаш ли някой рационален аргумент за симпатиите си към "Изтока" (пак не коментирам ролята, която си отредил на "Русия", въпреки че ми изглежда доста смешна).
34
6
 
4
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
35, ако те болеше толкова, колкото си ***, отдавна щеше да си мъртъв. Накратко: "бивш" съм, защото *** като теб са "настоящи". Иначе, тук съм и ще ви мачкам мусурите, докато не останете.
33
1
 
20
 
! Отговори
На 29 преди 12 години
Битката е фигуративно казана - "за долара".Битката е да се съсипе бурно развиващият се Изток, който е непознат и неконтролиран от САЩ по невъзможност!Това е голямата тревога, но много на лошо ще замирише, ако предизвикат това на половината свят, което предизвикаха на Япония.Кризата "Уолтстрийт" не изигра ролята.Симпатизирам на Изтока, заради мъдростта на достолепието и простотата на живота.Русия е ретионален гарант.Погледнете картата за яснота.САЩ да си седи на континента, защото завижда.
32
1
 
16
 
! Отговори
ДО бивш българин преди 12 години
Имаш и един минус от мен, по простата причина, че си икономически неграмотен псевдо-патриот. Цените на стоките и услугите се определят на пазарен принцип, в зависимост от търсенето и предлагането. Откъде на къде, някоя фирма, пък било то и руска, ще ти прави толеранси и ще ти продава евтино?
31
8
 
1
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
Има 6 минуса на постинг 26 и 1 - на постинг 32. Защо? Кое от писаното там не ви харесва?
30
12
 
5
 
! Отговори
работещ преди 12 години
Анонимен "специалист" 33, може ли да запитам щом "дължим промишлеността си на руснаците и печелившата си икономика на времето -също", защо тогава българските комунисти, които и до днес не смеят и до тоалетната да отидат, без разрешение от "руснаците", ги разградиха тия същите "промишленост" и "печеливша" икономика, които сме били дължали на "руснаците"? Американците се появиха като фактор в България СЛЕД това. Защо "промишлеността" и "печелившата" ни икономика не изтраяха до днес и изобщо?
29
2
 
10
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
32....няма ''бивши българи'' и бивши алкохолици нали знаеш? Това не им харесва :)
28
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще го поздрави та, нали са от едно котило с едни и същи авери и с един акъл
27
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не трябва да сте русофил, за да разбереш-къде е най-големият пазар, достъпен, език, култура, енергийни източници. Ако наестина сме прагматични, интересът ни е там -неизменно.Защо европейците си топлят дупетата с руския газ, лошо ли им е?Просто там посредниците не са безконтролни.Ние дължим промишлеността си на руснаците и печелившата си икономика на времето -също.Тогава Европа и уорлик нямаха думата, не беше възможно да ни направят колония.СИВ! По-доър от ЕС!
26
8
 
2
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
Трима души са сложили минусчета на постинг 26. Защо, какво не ви харесва?
25
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На следващият ден Бойко подарява кученце на Виетнамският посланник.Който го приема радушно и казва че тази порода е най-крехката :-)
24
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако някои се чуди защо ...Руското посолство в БГ плаща МНОГО ЗДРАВО на доста хора (обикновено чичета от разни червени клубове за приятелство с русия) ... та тези чичета ще си счупят пръстите да венцехвалят Путин. По торенти като Замунда, например, редовно се появяват речи на Путин, филми за Сталин и т.н.т ... дългата ръка на Руското посолство ОДНОВО.... просто леко пояснение за тези, които се чудят какво става.
23
1
 
21
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Напротив, в щатите в момента тръпнат от ужас, защото Путин не ги бръсне за слива. Затова много ги е страх от него.
22
15
 
8
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
Съгласен съм с Боко, да разширяваме сътрудничеството с Русия. Аз предлагам и как: ние прозвеждаме храни и им ги продаваме на цени, МАЛКО по-ниски от другите, те ги купуват и се радват. Плащат с евро, долари или газ и нефт, но по цени МАЛКО по-ниски от тези за другите. Ако искат - да заповядат на туризъм тук. НО, БЕЗ ДА ИМ ПРОДАВАМЕ ЗЕМЯ И ЖИЛИЩА И БЕЗ ТЕ ДА НИ ПРОДАВАТ ЯДРЕНИ ТЕХНОЛОГИИ И ПР. Ако искат да ни продават технически изделия, да ни продават возила, но на цени ПО-НИСКИ от западните.
21
0
 
5
 
! Отговори
Към 10 преди 12 години
Възпитанието и търпението не са безгранични и натрапчивото ви присъствие навсякъде е досадно.Призовавам ви да престанете да тероризирате пишещите.Когато едно нещо е привлекателно, го узнават много малко хора. Обратното се отнася за случаите, когато няма никакъв интерес.Не тероризирайте околните с нахалството си-вашето съобщение е кръпка в диалога на безкрайно незаинтересованите от вашето съобщание хора.Ако престанете, ще зная, че сте човек, който има някакво чувство за мярка.