Борисов до Путин: Да разширяваме нашето сътрудничество!

Премиерът изпрати телеграма до новоизбрания президент на Русия
Обновена: 5 мар 2012 12:18 | 5 мар 2012 12:18, Красимир Ангелов
119
Борисов до Путин: Да разширяваме нашето сътрудничество!
Каракачанката Йорго, която също трябваше да развива българо-руските отношения. Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов изпрати специална поздравителна телеграма до Владимир Путин по повод избирането му за президент на Руската федерация, съобщават от правителствения пресцентър.

"Вярвам, че и занапред ще продължите да отделяте сериозно внимание на развитието на приятелските българо-руски отношения и да давате Вашия активен принос за разширяването и задълбочаването на взаимноизгодното сътрудничество между България и Русия във всичките му измерения", се чете в телеграмата на Борисов.

В нея министър-председателят поднася своите искрени пожелания за успешна и ползотворна дейност в името на благото на руските граждани, за мира и сътрудничеството в Европа и в света.

"Бих желал да изразя увереност, че на базата на изградените между нас отлични отношения, чрез открития и прагматичен партньорски диалог, заедно ще продължим да търсим и ще намираме най-правилните решения на въпросите от взаимен интерес за нашите страни и народи", завършва писмото на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма изненади - Путин ще е. Отвъд океана радостно потриват ръце - Русия ще бъде доразрушена напълно. Но нищо не може да се направи - глас народен - глас Божи.
19
3
 
20
 
! Отговори
ЗА РУСИЯ преди 12 години
'Русия е прамайка на славянските държави. Тези, които се отделиха от нея, ще се завърнат с ново лице. Русия няма да се отклони от пътя на реформите, които накрая ще направят страната силна и могъща''И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика... Републиките ще се върнат към Русия.''Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка.
18
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Двама комунисти,двама полицаи,двама кучкари,двама дудисто-каратисти.Как няма да се разберат!
17
3
 
18
 
! Отговори
соло преди 12 години
Май разбра ,че без Русия....нещата не стават.Колко време ти трябваше?Дано си искрен.
16
3
 
20
 
! Отговори
ЗА РУСИЯ преди 12 години
'Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне.Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато - славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света.'
15
26
 
4
 
! Отговори
ГОШО ТАРАБАТА преди 12 години
Българоруската дружба е пагубна за всяко живо същество...
14
24
 
1
 
! Отговори
maistoragb преди 12 години
БЪЛГАРО-РУСКИ МАФИОТИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!!!!
13
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко, Уорлик да не те скастри сега за тая телеграма ? или вече си взе рзрешението ?
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България трябва да гледа на изток.Айде 5 секунди и прочетете надоло защо.Необятните пазари на държавите от бившия СССР на които стоките ни са познати.Иран ,Индия,Китаи ,Малаизия .., само ЕС ли виждаме признаите ,че повечето дори не им и хрумна ,че Индия е едномилиярден пазар.Не просто да си се надяваме на тъпите туристи заблудили се да доидат в курортите ни и да чакаме 2090 да се оправим
11
2
 
17
 
! Отговори
другарчето преди 12 години
Българския слон и руския слон хобот за хобот във вековете..:)
10
4
 
42
 
! Отговори
Г. ДИМИТРОВ преди 12 години
БЪЛГАРО-РУСКАТА ДРУЖБА Е КРЕПКА И НЕРУШИМА! ТЯ Е ЕОБХОДИМА "...КАКТО СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХЪТ ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО"...
9
28
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 9 април ще стартира най-съвременната интернет страница .Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес модели, които никога не са били направени преди. WAZZ UB е един от тези бизнес модели. За първи път глобално онлай WAZZ UB е международен проект за споделяне на печалбата си със своите членове. WAZZ прави пари по много различни начини.На този сайт ще се показват реклами и специални оферти. В действителност, WAZZ UB прави точно същото както компании като Facebook, Google, AOL и Yahoo, които предлагат безплатни услуги и печелят милиарди само чрез показване на реклами. Единствената разлика е, че WAZZ UB споделя своите печалби с регистрираните членове преди старта.Регистрирай се във WAZZ UB, получи персонален код и покани още хора да направят същото. Изгради своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получаваш $ фактор 1. Колкото повече, толкова повече доходи. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора.Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Линк за регистрация: signup.wazzub.info/?lrRef=d2937cb6
8
3
 
9
 
! Отговори
По братски преди 12 години
"Да!" отговорил Путин и изпратил руски граничари и митничари на Калотина.
7
3
 
22
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
БОКО, Бъдете честни...И си признайте, че газовия "балон" НАБУКО" се спука... - ГАЗ НЯМА...!!!ХИЛАРИ КЛИНТЪН НИ ЗАПОВЯДА...!!! - БОКО НА БЕГОМ, КЪМ ПУТИН!!!- "...1. ГАЗОПРОВОДИТЕ НАБУКО И ЮЖЕН ПОТОК ДА СЕ СЛЯТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ..., ЗА ДА СЕ ЗАОБИКОЛИ, ОСВЕН УКРАЙНА И ТУРЦИЯ!!!2. Да се строи АЕЦ-Белене!!!"ОБАЧЕ..., АКО ИМАМЕ ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ, ТРЯБВА ДА КАЖЕМ...:"... - ПЪРВО СТРОИМ ОБРАТИМИТЕ ВРЪЗКИ С РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ И ГАЗОВ ТЕРМИНАЛ В БУРГАЗ И... ТОГАВА ВСИЧКО ОСТАНАЛО...- ИНАЧЕ ЦЕНАТА НА ГАЗА НЯМА ДА ПАДНЕ!!!- ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ МОЖЕМ СПОКОЙНО ДА ЗАБРАВИМ...!!! И БЕЗ НЕГО СТАВАМЕ ГАЗОВИТЕ ГОСПОДАРИ НА ЮГО-ИЗТОЧНА ЕВРОПА!!!
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След тази мила и любезна телеграма се очаква:- намаление на цената на газът- започване строежът на "Белене" и газопроводът под Черно море- по либерален режим на износът на български стоки в Русия- с две думи всичко,което беше при соца
5
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Опа нещо ми подсказва че скоро ще закрием базата на Нато и ще излезем от еврейския съюз:))) мухобойко става все по голям реалист. Следва референдум за законното ни влизане в Нато и Ес и обявяване на приетите от предишните правителства решения за незаконни и нелегитимни, а също и недемократични, защото народа никой не го е питал иска ли в Нато и в Ес.
4
0
 
31
 
! Отговори
галактика преди 12 години
"Боже, пази ме от приятелите, с неприятелите сам ще се справя" - стара мъдрост.... Колко ли е пораснал Йорго? - голям сладуран беше, и веднага обикна Путин..... Със сигурност и днес си го обича.
3
22
 
10
 
! Отговори
:) преди 12 години
И двамата са един дол дренки - гонят 99.99% гласували за тях в "честни избори" :) И двамата сънуват как стават Императори. И двамата мечтаят за повече кинти (разликата е само 1-2 нули в полза на товариш *** :)
2
3
 
58
 
! Отговори
Да живее преди 12 години
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
5
 
28
 
! Отговори
Отвратен преди 12 години
Прочетете статията за Росенец в Биволъ! Бат Бойко си се оказа червено момченце ..........